Çikolata kisti (Endometriosis) Sebebiyle Hamile kalamayanlarn paylam alan

cnm ne güzel sabrının meyvesini almışşın..ben daha cocuk yapma calışmlarına başlamadan strese girdim ya olmazsalar kafamdan hiç çıkmıyo..rabbim bebeğini kucağına hayırlısı ile almayı nasip etsin inş..

cnm benim çikolata kisti için hangi tahlilleri oldun...

canım hamile oldugumu bilmedigim için ilaç kullanmıstım düşük yaptım.stres en önemli şey hormonları etkiliyo yapmamaya çalış.inş gönlünün muradına erersin

stres olmadığı an yok ki be güzelim.sadece dilimizde oluyo stres atcaz diye ama olmuyo işte.ben gec evlendim 32 yasında suanda eşimle de iş dolayısyla ayrıyız.cocuk yapmak için de sürekli bi baskı altındayım .şimdiden telaş sardı ya olmazsa diye.kiminin de hemen oluveriyo ben hiç anlamıyom.bugüne herseyi gec elde ettim işe zorla girdim.daha önce nişandan ayrıldım.bi de allah beni annelikle sınamasın.tabi bu na da şükür ama yorgunum.bi ark da 33 yasında evlendi.bebeke çalışmlarına basladık dedi.ertesi ay hamile kalmıştı.allahın vermesiyle oluyo heralde..rabbim isteyen herkese nasip etsin.

slm hatibulut sende kullandınmı macunu

hayır kullanmadım ben daha çok bitki çaylarını denedim öyle bir mm küçülttüm.eğer dahada küçülme olmazsa tıppa güvenip ameliyat olacağım.inanmayın sakın macuna falan.paranızı vermeyin

300tl verdim faydasını göremedim googleden iyi bakın macun yorumlarına hastanelik olan varmış bana yapılanı onlarada ypmışlar gruptan sürekli atıyodular beni yaa inanmıyorum kendime nasıl öyle birsey yaptım birde biri yazmış uğur akyol insanlık namına yapıyo diye insanlık namına 300tlde alıyo

Son düzenleme:

bende alacaktım önce.sonra fiyatını duyunca vazgeçtim ayrıca doktor değil birşey değil saraçoğlu gibi sağlık bakanlığı onaylıda yapmıyo o yüzden güvenmedim iyikide almamışım.sende boşver bir daha alma kistin varmı hala ?

evet canım var adam duymuş yorumlarımı arayıp hakaret küfür etti bana haksızmışım gibi herkes yorum yapmış dolandırıcı diyen var macunu kullanıp hastanelik olan var ben memnun değilim çünkü regl ağrımı bile geçirmedi bana tazminat davası açacakmış komik ama öyle

Son düzenleme:

vay bee sanki yasal bişey yapıyor da dava mı açacak :)
ben de düşünmüştüm bir ara, aradım hatta konuştum adamla, gereksiz ukalalık vardı sesinde, bir de gizli kapaklı geldi bana yaptığı iş, sanki hayrına yapıyor gibi davranıyor bir yandan da gereksiz bir 200-300 tl den söz ediyor :) her piyasada vardır böyle tipler parayı boşver sağlıktan olmak var dikkatli olmak lazım. adam macunu neyden yaptığını bile söylemiyor. saraçoğlu nun yaptığı her şey ortada adam açık açık anlatıyor herkese.

evet canım ya o kadar iğrençki birde bana diyo tazminat davası açmazsam etek giyip gezerim küfür ediyo sonrada eşimi arayıp eşiniz küfür etti diyo halbuki o etti ben sonradan cevap verdim niye kötülemişssin diyo ben yorum yapınca birini araya koymuş sonra bende nasıl bi insansa anlattım 300 liraya macunu sattı bana bende denize düşen yılana sarılır misali yılana sarıldım

boşver tazminat falan açamaz o.sağlık bakanlığından onaylı ürün olsa internet sitesi olurdu.el altından ürün satıyormuş.verdiğin paranın faturası varmı ? bu üründen vergi veriyormu kimbilir...hiçbir şey yapamaz aksine sen dava açsan sen kazanırsın :))) buarada kistlerin boyutu ne ben bitki çayı içiyorum bir mm küçüldü istersen sanada vereyim tarifini hemde beleşe

deryaf senin kistinmi vardı nasıl bebiş oldu anlatsana

evet var canım açacam zaten bu arada 2cmlik kızzz hakatenmi belleşmi olur kız ben macuna 300tl verdim bari 150tl deseydin

evet var canım açacam zaten bu arada 2cmlik kızzz hakatenmi belleşmi olur kız ben macuna 300tl verdim bari 150tl deseydin

kız minicik seninki ne dert ediyosunnnnnnnn maşallah küçükmüş benm 3 tane var 6,5 5,5 4,5 bu kadar boyutları bak aktara gidiyosun civanperçemi+adaçayı+aslanpençesi+hayıt otu+çoban çantası bunları alıyorsun tamam mı.adetine bir hafta kala başlıyorsun sabah akşam aç karnına günde iki kez içiyorsun..anlatim mi açık açık

evet bu anlatıma 1000tl peki ya hamileysen bilmesen kullansan ne olacak kız ya bu kistte yakamızı tutmuş bırakmıyo bizi seninkide almış başını gidiyo dilerim tez zamanda gider hayırlı haberler verirsin canım bu arada evlimisin

Son düzenleme:
6 aylık evliyim çok şkür ama bebek olmuyo kistlerden dolayı malesef bnde ağustosta doktora gittiğimde bunlar 1mm daha büyüktü.doğum kontrol hapı verdi doktor ama bünyem ilacı kabul etmedi bnde önce soğan suyu denedim ama midem onuda kabul etmedi.bunu abşam çalıştığı işyernden duymuş bende bi denim dedim bak kullandım 4 ay sonra doktora gittim geçen hafta gittim işte hepsi 1 mm küçülmüş dua ettm ve devam ediyorum içmeye..eğer gebeysen bilmiyorum valla ama o bebeğin nasibi varsa hiçbir şey olmaz bundan derim yine de sen bilirsin ben anlatıyom bak bunları aktardan aldın tamammmı.adetine bir hafta kala başlıyorsun 2 hafta içiyorsun sonra bırakıp yine adete bir hafta kala başlıyorsun kullanımı bu.yapılışıda şöyleee 1 litre suyu güzelce kaynatıyorsun bu dediğim civanperçemi+adaçayı+hayıt otu+aslan pençesi+çoban çantası bitkilerden birer tutam kaynayan suya atıyorsun.dolu dolu değil hepsinden birer tutam atıyorsun.kapağını kapatmadan bir iki fokurtu kaynat.sonra altını kapatıp kapağını kapatıyorsun.kapağı güzelce kapandıktan sonra 6-7 dakika böylece bekletiyorsun.sonra alıp bir su bardağı içiyorsun aç karnına.limonsuz şekersiz.sabah akşam aç karnına muhakkak...bu kadar dikkat etmen gereken en önemli nokta bekleme süresi 6 dakikadan az 7 dakikadan çok olmayacak etkisini göstermiyo yoksa ben denedim mal gibi bi tadı oluyo bu işte tatlım bitkiler toplam aktarda 13 lira tutuyor ve sana 2 adet dönemi gidiyor bu.2-3 ay iç sonra git bakalım doktora ne oluyo anlamadığın takıldığın bir şey olursa sor hep burdayım

bu arada işyerindeyim ben çıkıyorum sabah yazarım çok öptm sende yaz evlimisn bekarmsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…