- Konu Sahibi miss polat
-
- #1.021
buraya tesadüfen girdim.yazılanları okudum.bende endo hastasıyım 2 amaliyat 1 aşılama geçirdim.10 senedir bunun mücadelesini veriyordum.5 sene haplar çatlatma iğneleri aşılam amaliyatlar olmadı çocugum.rahimde yaışıklıklar oluştu.ankarada hastanede heyet toplandı ve çocugu olmaz teşhisi konuldu bana.tabi bu 5 snelik sürecin ardından eşimle ayrıldım.daha sonra 5 senede dogum kontrol hpı kullandım.şuan 5 aylık evliyim.eşim ve eşimin ailesi çocugumun olmayısını bildiler olamzsa evlat ediniriz dediler ve evlendim.hapı bıraktıkdan sonra ben 2 ay önce hamile kalmışım.bu arada sancılarım azalmıştı o ay çok kötü sancılandım hemen doktoruma gitigimde hamilesin düşük yapıyorsun deyince dondum kaldım.eşimde şaşırmıstı.çünkü okadar doktor profösörler olmaz dedi yapmadıgım ilaç ot tedavi kalmamıştı.umidimmi kesmiştim.çocuk almak istiyordum yuvadan.inanırmısınız hala şaka gibi geliyor.tek ilaç ne biliyormusunuz stres.kaldımmı kalacammı buay tutarmı ve çevre.kalmasam ben kalmazdım tek uygulamanız gereken fazla beklenti içine girmeyin.ben hep adet oldugumda ağlar bidahaki ayı beklerdim.kısır damgası vurulmustu resmen bana hem cevre hem doktorlar tarafından.herşey beyinde bitiyor.benimde olacak umidiyle bakın verecek olan allahım veri inş sizede nasip eder
kızlar selam..beni tanıyan varmı bilmiyorum ama 6 aylık evliyim çikolata kistlerim vardı hatırlayan oldumu bilmem ..neyse kızlar dün doktora gittim kistlerim 1er mm küçülmüş..ağustosta gittiğimde sol overde 55*45 ve 45*40 iki adet birbirine yapışık kist vardı.soğan suyu 2 ay kullandım sonra başka bir kür buldum onu denedim hangisi etkili oldu allah bilir ama dün sonuçlarım şuydu.. sol overdeki kistler 1er mm küçülmüş 45*35 35*30 olmuş boyutları..sağda 20 mm lik bir kist oluşmuş ama :)) neden bilemiyorum.doktor yinede ameliyat dedi.eşimle konuştuk 6 aylık evliyiz 6 ay daha çaylara devam et sonra değişme olmazsa ameliyat olursun dedi..son haberler bunlar kızlar öpüyorum sizleri
bende 10 ay kullandim o macunu hicbirsey degismedi ama tabiki baskalarina fayda edermi bilemiyorum
cnm ne güzel sabrının meyvesini almışşın..ben daha cocuk yapma calışmlarına başlamadan strese girdim ya olmazsalar kafamdan hiç çıkmıyo..rabbim bebeğini kucağına hayırlısı ile almayı nasip etsin inş..
cnm benim çikolata kisti için hangi tahlilleri oldun...
slm hatibulut sende kullandınmı macunu
hayır kullanmadım ben daha çok bitki çaylarını denedim öyle bir mm küçülttüm.eğer dahada küçülme olmazsa tıppa güvenip ameliyat olacağım.inanmayın sakın macuna falan.paranızı vermeyin
300tl verdim faydasını göremedim googleden iyi bakın macun yorumlarına hastanelik olan varmış bana yapılanı onlarada ypmışlar gruptan sürekli atıyodular beni yaa inanmıyorum kendime nasıl öyle birsey yaptım birde biri yazmış uğur akyol insanlık namına yapıyo diye insanlık namına 300tlde alıyo
bende alacaktım önce.sonra fiyatını duyunca vazgeçtim ayrıca doktor değil birşey değil saraçoğlu gibi sağlık bakanlığı onaylıda yapmıyo o yüzden güvenmedim iyikide almamışım.sende boşver bir daha alma kistin varmı hala ?
evet canım var adam duymuş yorumlarımı arayıp hakaret küfür etti bana haksızmışım gibi herkes yorum yapmış dolandırıcı diyen var macunu kullanıp hastanelik olan var ben memnun değilim çünkü regl ağrımı bile geçirmedi bana tazminat davası açacakmış komik ama öyle
vay bee sanki yasal bişey yapıyor da dava mı açacak :)
ben de düşünmüştüm bir ara, aradım hatta konuştum adamla, gereksiz ukalalık vardı sesinde, bir de gizli kapaklı geldi bana yaptığı iş, sanki hayrına yapıyor gibi davranıyor bir yandan da gereksiz bir 200-300 tl den söz ediyor :) her piyasada vardır böyle tipler parayı boşver sağlıktan olmak var dikkatli olmak lazım. adam macunu neyden yaptığını bile söylemiyor. saraçoğlu nun yaptığı her şey ortada adam açık açık anlatıyor herkese.
evet canım var adam duymuş yorumlarımı arayıp hakaret küfür etti bana haksızmışım gibi herkes yorum yapmış dolandırıcı diyen var macunu kullanıp hastanelik olan var ben memnun değilim çünkü regl ağrımı bile geçirmedi bana tazminat davası açacakmış komik ama öyle
vay bee sanki yasal bişey yapıyor da dava mı açacak :)
ben de düşünmüştüm bir ara, aradım hatta konuştum adamla, gereksiz ukalalık vardı sesinde, bir de gizli kapaklı geldi bana yaptığı iş, sanki hayrına yapıyor gibi davranıyor bir yandan da gereksiz bir 200-300 tl den söz ediyor :) her piyasada vardır böyle tipler parayı boşver sağlıktan olmak var dikkatli olmak lazım. adam macunu neyden yaptığını bile söylemiyor. saraçoğlu nun yaptığı her şey ortada adam açık açık anlatıyor herkese.
boşver tazminat falan açamaz o.sağlık bakanlığından onaylı ürün olsa internet sitesi olurdu.el altından ürün satıyormuş.verdiğin paranın faturası varmı ? bu üründen vergi veriyormu kimbilir...hiçbir şey yapamaz aksine sen dava açsan sen kazanırsın :))) buarada kistlerin boyutu ne ben bitki çayı içiyorum bir mm küçüldü istersen sanada vereyim tarifini hemde beleşe
evet var canım açacam zaten bu arada 2cmlik kızzz hakatenmi belleşmi olur kız ben macuna 300tl verdim bari 150tl deseydin
kız minicik seninki ne dert ediyosunnnnnnnn maşallah küçükmüş benm 3 tane var 6,5 5,5 4,5 bu kadar boyutlarıbak aktara gidiyosun civanperçemi+adaçayı+aslanpençesi+hayıt otu+çoban çantası bunları alıyorsun tamam mı.adetine bir hafta kala başlıyorsun sabah akşam aç karnına günde iki kez içiyorsun..anlatim mi açık açık
6 aylık evliyim çok şkür ama bebek olmuyo kistlerden dolayı malesefevet bu anlatıma 1000tl peki ya hamileysen bilmesen kullansan ne olacak kız ya bu kistte yakamızı tutmuş bırakmıyo bizi seninkide almış başını gidiyo dilerim tez zamanda gider hayırlı haberler verirsin canım bu arada evlimisin
evet bu anlatıma 1000tl peki ya hamileysen bilmesen kullansan ne olacak kız ya bu kistte yakamızı tutmuş bırakmıyo bizi seninkide almış başını gidiyo dilerim tez zamanda gider hayırlı haberler verirsin canım bu arada evlimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?