- Konu Sahibi miss polat
-
- #1.101
adam çok umutsuz konuştu derya bir an önce yap yoksa treni kaçırırsın yaşında geçerse olmaz dedi çok kötüyümne demek inan bana buralarda hamileleri okudukça moralim düzelirdi benim de, hikayelerini okurdum hep. inşallah sen de bizimle güzel haberlerini paylaşacaksın, umutsuz olmayın diyeceksin :) bence baharı bekleme, sıcağı sıcağına git dr.lara, yoksa hep yeni dr yeni tahliller filmler falan oluyor...
adam çok umutsuz konuştu derya bir an önce yap yoksa treni kaçırırsın yaşında geçerse olmaz dedi çok kötüyüm
28 yaşındayım işin garip tarafı gittiğim hastanede dr um tüp bebek ekibine dahil değil ne yapıyım peki nerden başlayım dedim bu hastanede değil seninle birebir ilgilenecek özel kliniğe git dedi burası yoğun bu konuda uzaman isimler hastaneden ayrıldı dedi prosüdür gereği 2 aşılama olmak gerekiyormuş ya ona bilekaç yaşındasın? başka dr.a git diyorum sana ben canım...
28 yaşındayım işin garip tarafı gittiğim hastanede dr um tüp bebek ekibine dahil değil ne yapıyım peki nerden başlayım dedim bu hastanede değil seninle birebir ilgilenecek özel kliniğe git dedi burası yoğun bu konuda uzaman isimler hastaneden ayrıldı dedi prosüdür gereği 2 aşılama olmak gerekiyormuş ya ona bile
yönlendirmedi yani burdan git ne halin varsa gör demeye getirdi
amin canım amin kafamı toparlayım harekete geçicem başka dr ların görüşünü alıcam Allah büyük rabbim isterse zaten olacak ben ona sığındım sende kendine dikkat et dr uda boşver:)yanılmış demekki yanılabiliyolarmış onlarda bunu görmüş oldukonun canı seninle ilgilenmek istememiş anlaşılan. yaşıtız bu arada. benim ahtım var bebeğim doğunca beni o kadar ağlatan dr.a bir gitmek istiyorum :) sen de inşallah bebeğini tez zamanda kucağına alır bu günleri sadece kötü hatıralar olarak anarsın...
amin canım amin kafamı toparlayım harekete geçicem başka dr ların görüşünü alıcam Allah büyük rabbim isterse zaten olacak ben ona sığındım sende kendine dikkat et dr uda boşver:)yanılmış demekki yanılabiliyolarmış onlarda bunu görmüş olduk
yazarım canım ilgine çok tşk ederim biraz rahatlattın beni insan ailesiyle kocasıyla da konuşuyor ama halini anlayan biriyle konuşması farklı oluyor dr beni psikolojik olarak beni mahvetti bakışları sözleri halen aklımda bi de beni umutsuzluğa itti burda arkadaşlar hep çatlatma iğnesinden takipten bahsediyor bana direkt tüp bebek deniyor tüp bebek maddi manevi ağır bi olay o yüzden kötü oldumen kısa zamanda toparlanırsın inşallah canım. hadi bakalım gelişme olursa yaz buraya da olur mu :)
yazarım canım ilgine çok tşk ederim biraz rahatlattın beni insan ailesiyle kocasıyla da konuşuyor ama halini anlayan biriyle konuşması farklı oluyor dr beni psikolojik olarak beni mahvetti bakışları sözleri halen aklımda bi de beni umutsuzluğa itti burda arkadaşlar hep çatlatma iğnesinden takipten bahsediyor bana direkt tüp bebek deniyor tüp bebek maddi manevi ağır bi olay o yüzden kötü oldum
walla habere çok sevindim 2. bebeğin doğal yoldan olması da ayrı güzel :)işallah rabbim bana da nasip eder.buradaki yazıları bende okuyorum haklısın kötü hikayelerde var ama müjdeli haberlerde var onları görünce çok mutlu oluyorum ve umutlanıyorum moralim düzeldi biraz ilk gün kötüydüm ama şimdi iyiyim biraz ben mücadele edicem rabbim de nasip ettiyse olacak işallah.Allah bana da benim gibi bekleyenlere isteyenlere yardımcı olsunseninle çok taze bir haber paylaşmak istiyorum. bir akrabamız var bizim gibi kistlerle savaştı, ilk olarak kistini aldırdı, doğal denedi olmadı, tekrar oluştu tekrar aldırdı arkasından tüp bebek yaptı olmadı, ama bir sonraki tüp bebek tuttu :) şimdi tatlı mı tatlı bir kızı var, taze habere gelince, kızı daha bir yaşında olmadı ama ikinciye hamile hem de doğal yoldan :) Rabbim in hazinesi çooookk geniş, sen yeter ki duanı eksik etme. ona da neler dediler daha yolun başındayken, hiç yazıp moral yazmayayım şimdi, kısacası olmaz a yakın şeyler söylediler, hem de bu kız 34 yaşında düşün artık :) dediğin gibi herkesin seni anlamasını bekleme, ben buralarda neler neler okudum, bu arada olumsuz yazıları görünce de şu aşamada çok fazla okuyup takılma, derim. şimdi pozitifliğe ihtiyacın var :)
arkadaşlar daha öncede yazmıştım buraya 3 defa ameliyat boş gebelik,kürtaj,düşük ,aşılama yani 9yıldır herşey son çare tüp bebek denildi.ben tamamen umudumu kaybetmişken ve kendimi başka şeylere vermişken .....bel agrısı ile doktora gittim ve hamile oldugumu ögrendim.iş geregi küçük biryerde yaşıyoruz ben inanamadım ve merkeze başka özel bi doktora gittim ve bana boş gebelik dedi 3 gün sonra kürtaja çagırdı.eşimin işi gereyi o gün gelemeyecekti bende ne farkeder devlet hastanesi gideyim dedim orda olurum ama şokkkk doktr yolk kesesini gördü ve takip dedi şuan 9 haftalık bebegim içe kanamam var sürekli istirat ediyorum ama bebegimin gelişimi iyi.ve ben tekrar özele gitsem bidaha hamile kalma şansımı kaybedecektim.inanın benim hamile kalmamın tek sebebi dua.gitmediyim doktr kalmamıştı umut yoktu bunu yüce rabbimden başka kim yapabilir.umudunuzu ve inancınızı kaybetmeyin .YÜCE RABBİM SİZLEREDE NASİP ETSİN İNŞALLAH.
Amin! Canım inşallah bu defa hamile kalırsın. Ben de 2. denemedeyim ve çok yoruldum.
Hayıt tohumunu nasıl kullanıyorsun?
Merhaba 9ay, şu an doktor bana Zoladex adında menepoz iğnesi yaptı. 3 aylık bir menepoza girdim (bu ilacı kullanan arkadaşlar paylaşabilir mi) 3. tüp denememi yapacağım, olmazsa eğer hayıt tohumu çayı yapıp içeceğim ve hayatıma devam edeceğim. Hayıt tohumunu aktardan alıyorsun. bir miktar suyu kaynatıp su bardağına döküyorsun ve üzerine bir tatlı kaşığı hayıt tohumu koyuyorsun. üzerini bir çay tabağıyla örtüp 10-15 dk. demlenmeye bırakıyorsun. hayıt tohumlarının bazıları dibine çökerken bazıları yukarıda kalıyor, yukarıda kalanları çay kaşığı yardımıyla alıp çöpe atabilirsin. sonra bardaktaki hayıt tohumu çayını içebilirsin. afiyen şifa olsun.
nazar: Maşallah. allah kucağına almayı nasip etsin. Çok teşekkür ederim paylaştığın için.
Gerçekten çok kafa karıştırıcı bir durum bu. Ben laparoskopi olduğumda doktor endometriosis yüzünden tüpler yumurtalıklardan ayrılmış demişti. Yani doğal yolla hamile kalmamın imkanı yokmuş. Şimdi yine 2 tane kistim var. Doğal olur diye uğraşırkan ya yine boşa kürek çekiyorsam diye korkacağım.
2. tüp bebek denemem bu cumartesi olacak.
Nolur benim için dua edin. Ben bu hastalığı çeken bütün kardeşlerim için dua ediyorum sürekli.
Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın.
Merhaba 9ay, şu an doktor bana Zoladex adında menepoz iğnesi yaptı. 3 aylık bir menepoza girdim (bu ilacı kullanan arkadaşlar paylaşabilir mi) 3. tüp denememi yapacağım, olmazsa eğer hayıt tohumu çayı yapıp içeceğim ve hayatıma devam edeceğim. Hayıt tohumunu aktardan alıyorsun. bir miktar suyu kaynatıp su bardağına döküyorsun ve üzerine bir tatlı kaşığı hayıt tohumu koyuyorsun. üzerini bir çay tabağıyla örtüp 10-15 dk. demlenmeye bırakıyorsun. hayıt tohumlarının bazıları dibine çökerken bazıları yukarıda kalıyor, yukarıda kalanları çay kaşığı yardımıyla alıp çöpe atabilirsin. sonra bardaktaki hayıt tohumu çayını içebilirsin. afiyen şifa olsun.
28 yaşındayım işin garip tarafı gittiğim hastanede dr um tüp bebek ekibine dahil değil ne yapıyım peki nerden başlayım dedim bu hastanede değil seninle birebir ilgilenecek özel kliniğe git dedi burası yoğun bu konuda uzaman isimler hastaneden ayrıldı dedi prosüdür gereği 2 aşılama olmak gerekiyormuş ya ona bile
yönlendirmedi yani burdan git ne halin varsa gör demeye getirdi
seninle çok taze bir haber paylaşmak istiyorum. bir akrabamız var bizim gibi kistlerle savaştı, ilk olarak kistini aldırdı, doğal denedi olmadı, tekrar oluştu tekrar aldırdı arkasından tüp bebek yaptı olmadı, ama bir sonraki tüp bebek tuttu :) şimdi tatlı mı tatlı bir kızı var, taze habere gelince, kızı daha bir yaşında olmadı ama ikinciye hamile hem de doğal yoldan :) Rabbim in hazinesi çooookk geniş, sen yeter ki duanı eksik etme. ona da neler dediler daha yolun başındayken, hiç yazıp moral yazmayayım şimdi, kısacası olmaz a yakın şeyler söylediler, hem de bu kız 34 yaşında düşün artık :) dediğin gibi herkesin seni anlamasını bekleme, ben buralarda neler neler okudum, bu arada olumsuz yazıları görünce de şu aşamada çok fazla okuyup takılma, derim. şimdi pozitifliğe ihtiyacın var :)
Arkadaşlar merhaba bende çikolata kisti hastasıyım. inanmazsınız şu iki sene içerisinde denemediğim yol, içmediğim ot, kalmadı. şimdi de 3. tüp denemesini yapacağız, ama onun öncesinde doktor beni yalancı menepoza soktu. bunun için de 3 kez zoladex 1.3 adında iğne oldum. bu iğneyi olup tüp yaptıran var mı arkadaşlar. ARTIK ÇOK YORULDUM, her yönden. sanki dünya beni değil, ben dünyayı taşıyıorum sırtımda. Çaresizlerin çaresi sensin allahım, nolur tüm kullarına ve biz çikolata kisti hastalarına çare ver. derdi veren sen, bizi dermana götürecek olan da sensin. YARDIM ET YA RABBB....
Canım bu haber benim için de çok iyi oldu.
Bence artık bu kistlere düşman gibi bakmaktan vaz geçmeliyiz. Ç.kisti zorlaştırsa da engellemiyor. Bak bir sürü hamile kalan var. En güzel örneği de sensin :)
Ben tüp bebekle bile kalamadım ama belki de başka nedenleri var kim bilir.. Belki benim zamanım daha gelmedi sadece..
kendi cevabını kendin vermişsin canım :) bu kadar hırpalama kendini, biraz rahatla artık. vakti ve olacakları Rabbim belirliyor, isyan da etsek kabul etsek durum bu. en azından huzurlu olmaya çalışmak en doğrusu bana göre. galiba tüp bebek yapacağız dedikten 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim ben :) hem kistler vardı hem yumurtalarım çatlamıyordu çünkü. o 15 gün boyunca da tek ilişki oldu bu arada onu da belirtiyim :)
dediğin gibi kistler zorlaştırsa da yüzde yüz engellemiyor. 20 milyon sperm normal sayılırken yalnızca 1 tanesi yetiyor, bana mesela bu çok ilginç geliyor.
sen yediklerine içtiklerine dikkat et, duanı eksik etme ve artık kendini hırpalama kuzum...
inan ki dualarımdasın, hatta 9 ay diye isim veriyorum duada :)
canım ben de 2. tüp denemem de negatifle sonuçlandı. inşallah bu iğne işe yarar da bu denemende başarılı olursun.
hayıt tohumu ne işe yarıyor ki? aslında benim yapmadığım kür, içmediğim vitamin, antioksidan almadı gibi. Hiç bir şeyin faydasını görmedim.
Ama problem ç.kisti mi bilmiyorum. Kist yokken de hamile kalamadım varken de. Yumurtlarım kötü belki de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?