- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
- Konu Sahibi miss polat
-
kizlarr nerdesiniz yaaaa yalniz biraktiniz beni ne oldu kayboldunuz bir anda
nerelerdeydin sen beni yalniz biraktin..:çok üzgünüm:bugün 9.gün olmus asilamada kadi geriye 6 gün test yaptirmicam ama adetimi beklemek istiyorum....zaten yine tutmadi gibime geliomerak etme canım benim geldim. neler yapıyorsunuz anne adayları. güzel haberlerinizi bekliyorum. bir bir yazın bana ..........................:1hug:
merhaba öncelikle gecmis olsun..bende 5 ay önce laparoskopi oldum adet günüm ameliyattan sonra 4 gün gecikmisti...sonraki adetler yine düzenli geldi..doktor bizde de ilk 6 ay icinde hamilelik sansi yüksek demisti ama ben ameliyattan sonra hamile kalamadim malesef ki....insallah sen kalirsin bir an önce bu kadar stres ve sikinti yasamazsin bizim gibijasmin77 .!.:merhaba arkadaslar baska bir topic de de yazdım ama bu topici gorunce buraya da yazayım dedim ilk once herkese gecmis olsun ve en kısa zamanda tum isteyenler bebislerine kavusurlar umarım
ben de 16 ocakta laporoskopi ile cikolata kisti ameliyatı oldum. kistı artık bebek ıstiyoruz diye genel kontrol icin doktora gittigimizde tesadufen ogrendim reglim her zaman cok sancılı gecerdi ama agrı kesici ile gecirmeye calısırdım. 6 cm buyuklugunde kist cıkmıstı doktor kontrolunde ve doktorum laporoskopi onerdi baska bir doktora daha gittim emin olmak icin tamamen aynı seyi soyledi hamilelik oncesi kistin alınması daha iyi ve laparoskopi hamile kalma sansını daha cok artırıyor dediler ben de 1 hafta icinde karar verip ameliyat oldum 4 adet kesi yapıldı cunku ameliyat sırasında yapısıklık ve miyom da farkedildigi icin onları da temizlemisler ben istanbul acıbadem hastanesinde ameliyat oldum doktorum doc. dr. tolga ergin cok iyi bir doktor. 2 gunde cıktım hastaneden ve 1 haftada da normal yasamıma dondum. doktorum hemen hamile kalmamı onerdi biz de zaten bebek istiyoruz yalnız ilk regl tarihin degisebilir demisti bekledigim tarihten 5 gun gecmesine ragmen regl olmadım ameliyattan sonra bu sekilde regl tarihi geciken var mı arkadaslar bebis calısması icin reglimi bekliyorum da :)
nerelerdeydin sen beni yalniz biraktin..:çok üzgünüm:bugün 9.gün olmus asilamada kadi geriye 6 gün test yaptirmicam ama adetimi beklemek istiyorum....zaten yine tutmadi gibime gelio
canım benim ben geldim seni yalnız bırakırmıyım. ben bi kerem teyze olucam. bence testi hemen yapma adet gününü bekle ve geçir sonra sanki beklemiyormuş gibi test yap. ben ne kadar desem de sen hemen testi yaparsın. genede sabırlı ol derim. morelinide bozma....... haberlerini bekliyorum.....kaydirigubbakcemile3:1hug:
arkadaslar ikinize de iyi temennileriniz icin tesekkurler dun size soruyu sordum bugun regl oldum bakalım reglim bittikten sonra biz de bebiş calısmalarına baslayacagız insallah tum isteyenler ve bizler bir an once hayırlısıyla bebişlerimize kavusuruz
selamACİL CEVAP YAZARMISINIZ
kızlar bal tarçın çörek otu yazmışsınız bu kiste mi iyi geliyor yoksa yumurtlama sayızını artırmak içinmş anlamadım
bende ocak 8 de bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum 2007 çikolata kisti amiliyatı olmuştum 1 yıl tedaviler sonucunda çocuk sahibi olamadım ve hsg çekildim 2. ay haimile kaldım fakat kalbi durdu rahim içinde kanama alanı varmış bebek gelişememiş dediler birde kist tedavsi için hangi ilaçları kullanıyorsunuz bana doktorum bunun tedavisi yok dedi önlemek için bir tedaviye başlamak istiyorum dedim o ilça vernedi
kürtajdan sonra ayın 4 ünde regl oldum bel ağrım ve hafif karın ağrım vardı ilk defa adet sancısı çekmedim ama adetimin 3. günü idararimi yaparken ağrım oldu kasıklaıımda anlatılmıcak derecede şimdi ara ara kasık ağrılarım oluyo korkuyorum perşembe günü doktora gidicem umarım herşey yolundadır
ACİL CEVAP YAZARMISINIZ
kızlar bal tarçın çörek otu yazmışsınız bu kiste mi iyi geliyor yoksa yumurtlama sayızını artırmak içinmş anlamadım
bende ocak 8 de bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum 2007 çikolata kisti amiliyatı olmuştum 1 yıl tedaviler sonucunda çocuk sahibi olamadım ve hsg çekildim 2. ay haimile kaldım fakat kalbi durdu rahim içinde kanama alanı varmış bebek gelişememiş dediler birde kist tedavsi için hangi ilaçları kullanıyorsunuz bana doktorum bunun tedavisi yok dedi önlemek için bir tedaviye başlamak istiyorum dedim o ilça vernedi
kürtajdan sonra ayın 4 ünde regl oldum bel ağrım ve hafif karın ağrım vardı ilk defa adet sancısı çekmedim ama adetimin 3. günü idararimi yaparken ağrım oldu kasıklaıımda anlatılmıcak derecede şimdi ara ara kasık ağrılarım oluyo korkuyorum perşembe günü doktora gidicem umarım herşey yolundadır
seldafid .!.:elif arkadaşım. İnşallah tutmuştur aşılaman hayırlısıyla. Çok iyi anlıyorum yaşadıklarını. Herşey yolunda giderse bana da bu ay aşılama yapılacak.
güzel haberini öğreniriz inşallah.
merhaba arkadaşlar ben geldim EliFatihEFU inşallah ahyırlı haberlerini bekliyorum gammacığım senin için çok sevindim. buraya yeni katılan arkadaşlar buranın kuralı ümitsizliğe düşmek yok. bakın hamile haberleri alıyoruz. gamma bizim ilk bebişmizi inşallah doğuracak arkadan EliFatihEFU geliyor. belkide başka başka insanlar ama ne olur ümitsizliğe kapılmayın.
hatice1985 .!.:Merhaba arkadaşlar siteye yeni dahil oldum 24 yaşındayım ve 5 yıldır endometriosiz ile yaşıyorum. yaklaşık 2 yıldır çocuk sahibi olmak için çabalıyoruz.. 4 ay önce HSG çektirdim endo nun yanındabir sol tüpümde bir noktada yapışıklık ve bir noktada genişleme tespit edildi. kesin tanı ve kistin alınması için laparoskpi önerildi pzt. gidip gün alacağım. daha önce bu operasyonu geçiren arkadaşlardan operasyon sonrasında yaşadıkları ile ilgili bilgiler almak istiyorum..Rarbbim isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin..Anne olamamakla sınanmak çok zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?