Geçmiş olsun canım bende de iki tarafta var. Önce küçüktü o yüzden bana da ilk başta müdahale etmediler sonra sağ taraftaki 8 cm olunca onu ameliyat ettiler ama aynı yerde yine oluştu. Tüp bebek yaptık olmadı 3 ay sonra yeniden deneyeceğiz. Hepimize hayırlısı olsun.Malesef bnde de var normalde tek tarafta olurmus ama bnde iki yumurtalığımda da var biri 4,5 biri 4 cm 11 aydır cocuk istiyoruz olmadı bir kez asılama denedik o da olmadı ama cogu doktor ameliyat etmek istemiyor yumurtalık rezervi azalır diye tüp bebek dediler en son çare
Canım bu tüp bebek aşılama için kullandıgımız iğneler haplarda kist yapıyomus hakkımızda hayırlısı olsun her yolu deniyoruz inşallah bigün o güzel haberi bizde alırız ben artık demekki daha zamanı varmış diye düşünüyorum elimizden başka bişey gelmiyoGeçmiş olsun canım bende de iki tarafta var. Önce küçüktü o yüzden bana da ilk başta müdahale etmediler sonra sağ taraftaki 8 cm olunca onu ameliyat ettiler ama aynı yerde yine oluştu. Tüp bebek yaptık olmadı 3 ay sonra yeniden deneyeceğiz. Hepimize hayırlısı olsun.
Evet canım olan kisti büyütüyor ya da yeni kist oluşturuyor. Bende vardı zaten onlar biraz büyüdü. Kist yoksa ilaç oluşturursa onun kaybolması kolay oluyor benim ki geçmiyor vücut yapıyor. Dediğin gibi zamanı var hakkımızda hayırlısı canım.Canım bu tüp bebek aşılama için kullandıgımız iğneler haplarda kist yapıyomus hakkımızda hayırlısı olsun her yolu deniyoruz inşallah bigün o güzel haberi bizde alırız ben artık demekki daha zamanı varmış diye düşünüyorum elimizden başka bişey gelmiyo
Geçmiş olsun canım moralini bozma zamanı geldiğinde alırız inşallah kucağımıza bebişlerimizi. Demek ki daha beklememiz gerekiyor. Ne diyelim geç olsun ama sağlıklı olsun. Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla.Selam bulduğum her çikolata kist başlığına bakıp yazıyorum bir umut.. benmde sağ yumurtalığımda 5 cmlik bi çikolata kistim var 1 yıldır neredeyse gebe kalamıyorm.. doktorum tüp bebek diyo.. başka doktorlarda.. ocak ayında tedaviye başlamayı düşünüyorum.. çünkü düşünme olayını abarttım ve her ay reglim 4-5 gün gecikmeye başladı.. ağlamaktan kendimi ve çevremdekileride çok yıprattım.. zor bi süreç çok fazla hormon alcaz ama Rabbim böle uygun gördüyse yapacak bişey yok,elimizden geleni yapıp tevekkül edicez.. inşallah hayırlısıyla ya ocağa kadar gebe kalırım yada hayırlısıyla daha da çok yıpranmadan hayırlısıyla sağlıklı sıhatli alırız evladımızı kucağımıza
Bende de çift taraflı çikolata kisti var , 2 yıldır olmadı çocuk , şimdi tüp bebeğe başladım , yumurtalar toplandı , transfer yapılamadı e2 hormnonu yüksek diye. Benim kistlerim çok şiddetli ağrılar yapıyor. Bu seferde olmazsa ameliyet olucam , iki tarafta da 3 cm .Arkadaşlar paylaşın lütfen. Birbirimize yardımcı olalım.
Geçmiş olsun canım bende ameliyat oldum. Sağ taraftan ama benimki 8 cm di. Sol tarafımda 3 cm var. Bildiğim kadarıyla 5 cm altında olunca ameliyat etmekBende de çift taraflı çikolata kisti var , 2 yıldır olmadı çocuk , şimdi tüp bebeğe başladım , yumurtalar toplandı , transfer yapılamadı e2 hormnonu yüksek diye. Benim kistlerim çok şiddetli ağrılar yapıyor. Bu seferde olmazsa ameliyet olucam , iki tarafta da 3 cm .
Hangi şehirde yaptıracaksınız , tutmasına engel değil aslında çikolata kisti ama çift taralı olunca zorlaşıyor tabii ki ,Geçmiş olsun canım bende ameliyat oldum. Sağ taraftan ama benimki 8 cm di. Sol tarafımda 3 cm var. Bildiğim kadarıyla 5 cm altında olunca ameliyat etmek
istemiyorlar. Yumurtalığa zarar vermemek için benimki tekrarladı iki tarafımda da 3 cm`lik var. Benimde şiddetli ağrılarım oluyor. Şubat ayında ikinci kez tüp bebek yaptıracağım. Hakkında hayırlısı olsun.
Canım ben Adana'da yaşıyorum. Kistin sebep olduğu yapışıklıklar tutunmasını zorlaştırıyor. Sen hangi şehirde yaşıyorsun?Hangi şehirde yaptıracaksınız , tutmasına engel değil aslında çikolata kisti ama çift taralı olunca zorlaşıyor tabii ki ,
Ben Gaziantep te yaşıyorum, Adana Acıbadem de tüp yaptırdım , e2 hormunum yüksek olduğu için yumurtalar donduruldu transfer yapılmadı.Canım ben Adana'da yaşıyorum. Kistin sebep olduğu yapışıklıklar tutunmasını zorlaştırıyor. Sen hangi şehirde yaşıyorsun?
Evet canım iki tarafta da var. Sağ taraftan ameliyat oldum yine oluştu. Operasyon ve yapışıklık yumurta rezervini etkiliyor. 9 yumurta toplandı 6 oluştu ama kalanlar dondurmaya elverişli değildi. Geçmiş olsun canım hakkımızda hayırlısı.çikolata kisti anladığım kadarıyla her ikiyumurtalıktada mevcut. kaç yumurtanız oluştu? yumurta gelişimini etkiliyormu. aşılamada benim 3 sağ yumurtALIKTA 1 tane 6 mm solda büyümüştü. çikolata solda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?