Çikolata kisti hastası olup tüp bebek yaptıranlar

Arkadaşlar erkek kısırlığı sorunu yüzünden tüp bebek tedavisine başladım ve o esnada öğrendim çikolata kistim olduğunu 6cm di doktorum hemen başlayalım dedi. Ve 5yumurtam toplandı 3u dollendi ve ikisi transfer edildi. Allaha sukur ilk denemede hamile kaldım şuan 10 haftalık hamileyim. Rabbim sizlere de en kısa sürede nasip etsin..

Canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Kızlar meraba daha öncede yazmıstım buraya çikolata kistim vardı tüp bebek tedavisine başladım bu ay pazartesi transferim varmış inşallah bakalım neler olucak çikolata kisti olupda hamile kalanda çok inşallah bizde en kısa zamanda bebişlerimize kavusur birbirimize umut oluruz :)

Hayırlısı umarım bize umut olursun , tek embiriyo mu transfer yaptıracaksın .

Benim her iki yumurtamda kist var. Geçen ay tüp bebek yaptırdım olmadı. 3 ay sonra yeniden deneyeceğiz. Aynı sorunla uğraşanlar lütfen paylaşın.
Ben varım cnm her iki yumurtaliklarimda çikolata kistleri vardı 5.5 ve 6cm tüp bebek yaptırdım olmadı snra amelyt oldum şuan kist tekrarladı tekrar tüp bebek yaptırcam 4 ocakta

Hayırlısı umarım bize umut olursun , tek embiriyo mu transfer yaptıracaksın .
Yok canım 2 tane istedim ama pazartesine kaç tane kalıcak bakalım. bugünden arayıp pazartesi gel dediler ilk denemem oldugu için pek bi bilgim yok

Yok canım 2 tane istedim ama pazartesine kaç tane kalıcak bakalım. bugünden arayıp pazartesi gel dediler ilk denemem oldugu için pek bi bilgim yok
hayırlıs olsun canım dilerim güzel sonuçlar alacağın bir işlem olur. çikolata kistlerin büyükmü

hayırlıs olsun canım dilerim güzel sonuçlar alacağın bir işlem olur. çikolata kistlerin büyükmü
Amin canım inşallah tek yumurtalığımda 4 tekinde 4,5 cm. Yıllardır aynı boyutta evlenmeden öncede vardı bende tabi bilgisiz oldugum için önemsememiştim bu gibi sorunlarla karsılasacgmı tahmin etmemiştm hiç

aynı sıkıntı bende de mevcut malesef. 2.5 cm lik iç içe geçmiş yani üstüste binmiş bir çikolata kistim var. drum dokunmayacağız tüp yapacağız dedi.ocak başı gibi tdv başlayacak sanırım dogum kontrol kullanıyorum. çikolata kistiyle gebe kalmaya çalışanları görünce heyecanlanıyorum.

Ben özellikle tek koydurmak istiyorum , ikiz gebelik hem daha zor hem daha riskli geliyor bana .

Ben tiroid ilacı kullandığım için doğum kontrol hapıda kullanamıyodum canım doktorumda ameliyat etmem rezervin azalabilir dedi son çare tüp bebeğe başladık

Onuda düşündüm canım tek koydursam diye sonra belki birinin şansı olmazsa diğeri tutunur bana diye düşündüm.
İlk denemense tek koydurabilirsin , çoğul gebelik çok riskli geliyor bana .Ama sen bilirsin yine de doktorların çoğu çift koyma taraftarı. Bahçeci ye gitmiştim İstanbul a tavsiye etmiyoruz dedi, hele ki ilk denemede.

Ben tiroid ilacı kullandığım için doğum kontrol hapıda kullanamıyodum canım doktorumda ameliyat etmem rezervin azalabilir dedi son çare tüp bebeğe başladık
aynen rezervleri etkilememek için hızlı başladık tedaviye. inşşşşşş güzel sonuçların olacak

Ben doktoruma tek mi çift mi diye sordugumda nasıl istiyosun dedi çift olsun dedim bi sıkıntı olmaz tamam o zaman dedi yine pazartesi gidince sorarım riski varsa koymayın çift derim daha önce aşılama yaptırdım ilk tüp denemem hayırlısı olsun inşallah :)

Amin hislerine güven o zaman , kader aslında tekse tek çifte çift olur :)

Gelişmeleri haber verin kızlar inş olumlu sonuç alırsınız bizlerede umut olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…