- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Amin cnm inşallah bi tablo oluşturşak kim ne zaman sonuç öğrençek ordan takip ederizGeçmiş olsun canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
hayırlısı olsun angellll . 2017 ye artarak girersiniz inşallahhhhh.1 embriyomu transfer olduSelam kızlarr transferimi oldum geldim :))
Aminn canım inşallahh yok 2 tane transfer istedim 2 yaptılar :)))hayırlısı olsun angellll . 2017 ye artarak girersiniz inşallahhhhh.1 embriyomu transfer oldu
yaş sınırına takılmadınmı peki canım... vallahi heyecanlandım nedense senin adına. aldın bebişleri geldin evine.Aminn canım inşallahh yok 2 tane transfer istedim 2 yaptılar :)))
wc ye gittiğin için bir sorun olmayacağına inanıyorum. demek embriyoları ilerlerken izleyebiliyoruz. inşallah hayırlısıyla tutunmuşturlar sana ve bırakmazlarCanım ben aslında 2 istemiyodum hep tek diyodum nolduysa son gittiğimde doktora 2 tane koysak sıkıntı olurmu ddm olmaz ddi bgnde tam transfer sırasında 2 demi dedi 1 olsun hocam dedim tamam dedi snra riski yoksa 2 olsun vazgectim dedim baya bi kararsızlık yaşadım sonuç itibariyle hoca en sonunda tamam 2yi veriorum dedi verdii :))) bende çok heyecanlıydım canım ya embrynn ultrasyndaki o gidişi gözümün önünde hala :)) inşallah tutunmuşlardır bana gerçi yarım saat sonra tuvalete girdim ama bişey olmaz normal hayatına dön dediler bana
Bana 20 dk sonra git dediler gitmedim canım sonra baktım dayanamıorm biraz daha yatıp gittim korkma bişey olmaz dediler inşallah ol Rabbim istediyse zaten şimdiye tutunmustur ve inşallah benimledirler :)) evet canım ben baktım gördüm ilerleyişlerini :)wc ye gittiğin için bir sorun olmayacağına inanıyorum. demek embriyoları ilerlerken izleyebiliyoruz. inşallah hayırlısıyla tutunmuşturlar sana ve bırakmazlar
Benm ilk denemem de transfer sırasında çok ağrım oldu hatta bayılıyodum oyuzden ekrana bile bakamadım çok ağladım ben kistlerden dolayı agrm oldu sanıyorum ama senin de kistin var demkki sorun bendeymisCanım ben aslında 2 istemiyodum hep tek diyodum nolduysa son gittiğimde doktora 2 tane koysak sıkıntı olurmu ddm olmaz ddi bgnde tam transfer sırasında 2 demi dedi 1 olsun hocam dedim tamam dedi snra riski yoksa 2 olsun vazgectim dedim baya bi kararsızlık yaşadım sonuç itibariyle hoca en sonunda tamam 2yi veriorum dedi verdii :))) bende çok heyecanlıydım canım ya embrynn ultrasyndaki o gidişi gözümün önünde hala :)) inşallah tutunmuşlardır bana gerçi yarım saat sonra tuvalete girdim ama bişey olmaz normal hayatına dön dediler bana
Benimde cok agrım vardı canım ama onu tembihlemiştim kndime bakmayı unutma diye bide ben haddinden fazla sıkışmışım :) gerci geciş oluo dedi doktor sıkıntı olmaz diince bende meraktan geciş varmı die bakarken bi baktım benimkiler gidiyo içimde kıpır kıpır :))Benm ilk denemem de transfer sırasında çok ağrım oldu hatta bayılıyodum oyuzden ekrana bile bakamadım çok ağladım ben kistlerden dolayı agrm oldu sanıyorum ama senin de kistin var demkki sorun bendeymis
:) alemsin ya :) iyi anlayabilmişin ben de bakcam bu sfer ( iyi olursam) bakalm anlicammi:)Benimde cok agrım vardı canım ama onu tembihlemiştim kndime bakmayı unutma diye bide ben haddinden fazla sıkışmışım :) gerci geciş oluo dedi doktor sıkıntı olmaz diince bende meraktan geciş varmı die bakarken bi baktım benimkiler gidiyo içimde kıpır kıpır :))
Anlarsın canım dikkatlice bak ztn içinde uçak hızıyla giden minnacık tek şey o oluo :)):) alemsin ya :) iyi anlayabilmişin ben de bakcam bu sfer ( iyi olursam) bakalm anlicammi:)
:) tmm cnm senin için aklıma geldikçe dua ediyorm :)Anlarsın canım dikkatlice bak ztn içinde uçak hızıyla giden minnacık tek şey o oluo :))
Allah razı olsun canım benim Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş :)):) tmm cnm senin için aklıma geldikçe dua ediyorm :)
Amin cnmAllah razı olsun canım benim Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş :))
Neden olmasın canım oluşturabilirsin. Benim ikinci denemem şubat ayında olacak ben olunca paylaşırım.Amin cnm inşallah bi tablo oluşturşak kim ne zaman sonuç öğrençek ordan takip ederiz
Hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberi alırsın canım.Selam kızlarr transferimi oldum geldim :))
Çok şükür sen mucizene kavuşmuşsun cnm bizede umut oldun sağol benm ikinci denemem olcak inş bu sfer zamanı gelmiştir ve olur Allahn izniyle sabır ve dua ile bekliyorumCanlar merhaba konuyu 4 sayfa okuyunca hepinizde kendimi gordum cift tarafli oldumu zor iki tane koydurursam tutunma sansi yukselirmi oylemi boylemi unutun bunlari bi umut olsun diye yazmak istedim cift tarafli cikolata kistim vardi bir tupum yapismisti gittigim dr aciyarak bakip tedaviye basladi benden umidi yoktu ama ben hep inandim ve tum gunumu gecemi dua ederek gecirdim esimdede sorun oldugu halde ilk tup bebek denememizle hamile kaldim oglum 3 aylik yanimda oyunlar oynuyor rabbim hepinize yasatsin insallah doktorum rahim komplikasyon dolu yumurta elde edebilecekmiyiz derken 14 mis gibi yumurta geldi 9 u 5.gune gitti 1 tane transfer edildi BINGOdiger yavrularimi dondurmak istedim ama lanet hastane izin vermedi kavga kiyamet ciktim ordan neyse sonuc olarak nolur inanin once siz inaninki vucudunuz evet ben bebek yapmaya onu gelistirmeye hazirim desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?