Çikolata kisti hastası olup tüp bebek yaptıranlar

Merhaba arkadaşlar 38 yaşımdayım 14 yaşında bir kızım var çok kardeş istiyor küçüklüğünden beri kasım 2018 de sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim ama değerlerim yeteri kadar yükselmedi ve 7. Haftada düşük oldu ben bu arada çikolata kistimi öğrendim neyse tabi Kızımında ablalık sevinci yarım kaldı yavrum onun göz yaşlarına içim parçalandı yani iki üzüntü birden sonra doktor araştırması ve doktorumu buldum ben aslında çikolata kistim için gitmişken tüp bebek kararı almışız doktor ilk önce yumurta toplarız sonra kist ameliyatı yaparız ( 3 cm ) ve en son transfer dedi neyse benim 7 yumurta oluştu ve toplama günü geldi işlem tamamlandı fakat benim 4 yumurtam toplanabildi çünkü diğerleri kistin arkasında kaldığı için patlama riski vardı 5. gün embriyosu olacaktı ama hiç biri 5. günü göremedi sebebi yumurta kalitesi veya sperm kalitesi olduğu bilinmiyor şimdi 3 aylık tedavi sürecine girdim kalite arttıracak bir ilaç yazdı doktorum ancak 3 ay sonunda sonuç alınıyormuş ve sonrasında sil baştan tüp bebek yapılacak allah burada olan olmayan her kadının yüzünü güldürsün ve hakkında hayırlı olanı versin bol şanslar

Oncelikle gecmis olsun canim bende yumurta kalitesizliginden korktugum icin arastiriyorum tedaviye basladigimizda Bal corek otu tarcin polen ve ari sutu karisimi denicem yumurta kalitesini arttiriyormus sende deneyebilirsin

Ca

Canim Sen nerden sadece 1 embryo transfer ettirdin ben kararsizim 1 tane mi yoksa 2 tane mi olsun diye

Eğer ki isteseydim 2 embriyo transfer ediyordu doktorum fakat ben kalp kapak hastasıyım ve ameliyatlıym ikiz gebeliğin kalbimi daha çok yoracağını düşündük kardiyoloji de aynı şekilde söyledi onun için tek embriyo transfer ettirdik. Gerçekten ikiz gebelik çok güzel ama bir o kadar da taşıması zor.

Haklisin canim gecmis olsun oncelikle. insan belki birisi tutmazsa digeri tutabilir diye umit ediyor

Öncelikle geçmiş olsun benimde kistim var 3 cm 7 aydır olmuyor bı doktor bana ilk yumurta toplama yapar ardindan histereskopi yaparız demişti çok zor donemler Allah yardımcımiz olsun

Merhaba arkadaşlar moral olsun diye yazıyorum çünkü bende çok dolaştım forum forum umut aramak için. Çikolata kisti insanı çıkmaza sokan bir hstalık. Aşağı tükürsen bıyık yukarı tükürsen sakal misali. bir yıldır çikolata kistiyle mücadele ettik sağda ve solda 2.5 cm civarında. klomenler çatlatma iğneleri 2 aşılama hepsi negatif malesef. Zaman kaybetmeden doktorum tüp bebeğe yönlendirdi ne olduğunu anlayamadan kendimizi bir anda tüp bebek tedavsine başlarken bulduk aklınıza gelmeyen başınıza gelebiliyor ne yazık ki. Ama sonucu güzel oldu ilk denememizde tuttu Allaha çok şükür. Allah hepinize nasip etsin unutmayın moral çok önemli. Asla pes etmeyin sakın olmayacak demeyin Bolca dua edin hergün mutlaka meryem suresi okuyun yeter ki Rabbim dilesin hiçbişey engel olamaz. Buna gönülden inanın göreceksiniz sizde neler neler olabileceğini.

Son düzenleme:
MaşaAllah canım ne güzel

Yumurtaların kaliteli olsun diye ekstra birşey yaptınız mı arkadaşlar

Ay ne güzel anlatmissin umarım bizimde sorun cikmadan herşey istediğimiz gibi olur .. önemli olan yaş ve amh sizin neydi

Oncelikle gecmis olsun canim bende yumurta kalitesizliginden korktugum icin arastiriyorum tedaviye basladigimizda Bal corek otu tarcin polen ve ari sutu karisimi denicem yumurta kalitesini arttiriyormus sende deneyebilirsin

Canım şu an zaten kalite arttırıcı bir tedavi görüyorum ve bu kilo yaptı kurtulmaya çalışıyorum bir yandan bir de üstüne ballar arı sütleri hiç baş edemem

Öncelikle geçmiş olsun benimde kistim var 3 cm 7 aydır olmuyor bı doktor bana ilk yumurta toplama yapar ardindan histereskopi yaparız demişti çok zor donemler Allah yardımcımiz olsun

Amin canım bana da doktorum aynı şeyleri söyledi en mantıklısı da bu geldi ve şu an kaliteyi arttırmaya çalışıyorum çünkü bu kist zaten kaliteyi etkiliyor alınsa rezervi etkiliyor bırakılıp transfer yapılsa tutunmayı etkiliyor sancısı da cabası ve tabi yaş menapoza yaklaşmışım acele ama doğru karar şart Allah’a güveniyorum hepimiz hakkında bir planı vardır iyi yazsın yazımızı

Bana kistte hiç dokunmayalım dedi doktor hamilelik kisti baskılıyormuş

Bana kistte hiç dokunmayalım dedi doktor hamilelik kisti baskılıyormuş
Bana da tutunmasını engelleyebilir dedi çünkü çikolata kisti biz adet olduğumuzda o da Adet kanaması yapıyor kendi kendine ve bu sıvı hem yumurta kalitesini hem de tutunmasını etkiliyor kendi kendimize hamile kalabilsek tabi ki kisti baskılar ve zamanla Yok olur ama tüp bebekte pek riske atmak istemiyor doktorlar ayrıca benim yaşım 40 a dayandı canım doktor en garanti şekli arıyor

Şimdi bu arkadaş ta İngiliz karbonat öneriyor çikolata kisti icin araştırdım iyi gibi

Ins hepimiz cabalarimizin karsiligini aliriz ne zaman basliyorsun tedaviye canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…