Çikolata kisti hastası olup tüp bebek yaptıranlar

Olsun da sebebini bilmeyelim razıyım yeterki sağlıklı hayırlı bi şekilde olsun :) amin amin herkese nasip etsin allahım

Hic 4.5 cm ve 2si biarada 6.5 cm ile kalan yok mu ??? Yani benim.2si birlecik 6.5 cm kistim.. dondurulmus ve genetikten saglikli gelen 5.gun emb koyulacak.ama yine dusukten cokkorkuyoru. 3dusugum.var zaten

Merhaba arkadaşlar bende çikolata kisti olup tüp bebek deneyenlerdenim. Bende miyim ve rahimde perde de olduğu için öncelikle laparoskopi ve histereskopi oldum sonrasında 2 tüp bebek denemesi fakat negatif oldu. Hiç hamile kalamadım. Şimdi 3. Denemeyi yapacağım inşallah. Kistim tekrarlamış ams kist engel değil dedi tüp bebek için dr um

Canım bende 6 yıldır uğraşıyorum bu hastalıkla ilk ameliyatımi 12 cm lik bi kistimle açık ameliyat olmuştum acil ameliyata aldılar sonrası 2. Yi oldum Prof yaptı dedi ki ilk ameliyat ta pek birşey yapamamışlar içerisi acayip yapisikti bagirsaklar da öyle 4 buçuk saat süren ameliyatim kistime dokunmadı aspirete etti sadece tüplerim bile sismisti birini aldı diğerinden az geçiş vardı onuda 2. Tup bebek denemesinde aldı o sürede bagirsaklar yine yapisik yine genel cerrah ilk ameliyat açık olunca yapısma riski daha fazla artıyor 3. Deneme mide Mart başında yaptım eşimde dna hasari çıkmıştı o kadar ümit ettim ki yine olmadı hem maddi hem manevi çok yıprandık nasıl devam ederiz bilmiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

ahhh kiyamam yaa ne cekmissin. bagirskalari filan sarinca rahatsizlik agri belirti vs oluyor mu? adet dönemi cok sık büyük tuvalete gitme ihtiyaci duyuyorum bende ama adet dönemi normaldir diye düşünüyorum simdi acaba endometriosizden mi diyorum

Kızlar bişe sorcam.amh düşük 0 .17.sağlı sollu çikolata kistleri var.gecen cumartesi 3 folikül gördü doktor ve ilk tüp bebek tedavisibe basladık.ignekerin 6.gunu bu sayı 5 olmuş.pazartesite kadar iğneler devam dedi.acaba bu sayı artar mı.bir de kaliteli olması için su an ne yapabilirim. Saglıklı besleniyorum.ama ne bilim aglayasım geliyo doktorda pek bişe demiyo.beynim allak bullak

Aynı zamanda incir kuru yap canım çoğu kişide ise yaramış. Bal polen arı sütü ye kaliteyi artırıyor

Canım ara da sancılar oluyor ilk başlarda hafife onun dışında bende adet dönemlerinde şiddetli başagrisi sonrası mide bulantısı ve kusma saatlerce ertesi güne geçiyor ama başarısından ne çektiğimi gelde bana sor kasık ağrım hafif oluyor

ooo bayaga kotuymus benim cok şükür o derece olmuyor.

Kizlar ne durumdasiniz benimde sag tarafta cikolata kisti var ayrica polip var tup bebek dusunuyorum ve korkuyorum

Kizlar ne durumdasiniz benimde sag tarafta cikolata kisti var ayrica polip var tup bebek dusunuyorum ve korkuyorum
Canim gecmis olsun benimde polip var suan tup bebek baslangic asamasndym igne oluyorum muhtemelen yumurta toplama sirasinda polip te alinicak.sana nasil bi tedavi onerfiler?

Canim gecmis olsun benimde polip var suan tup bebek baslangic asamasndym igne oluyorum muhtemelen yumurta toplama sirasinda polip te alinicak.sana nasil bi tedavi onerfiler?
Sagol canim Sanada Ben Bir kac doktordan yorum almak istiyorum iki tane doktora gittim 3. ye gidicem en Son gittigim Doktor once polipten kurtul polip amelyati sonrasi 2 ay bekle ondan sonra tup bebek yaptir dedi cunku polip in alindigi yerin iyilesmesi lazimmis

Bende Yumurta toplama sirasinda polipi aldirip embroyalari dondurup Bir ya da iki ay sonra transfer yaptiririm gibi gorunuyor

İnş canım dua edicem senin için dondurma işleminde tutma oranı düşmüyor değil mi ne dedi doktorun
Canim ben ole bise sormadim doktoruma ama burdan arastrdigim kadariyla dondurulmus embriyo transfrnin hic bi zarari yok hatta rahim dinlendigi icin daha basarili oldugu soyleniyor

Dün gece sanada dua ettim Allah hayirlisiyla easing kucagina Almayi nasip etsin ins Sen benden onde gidiyorsun bilgilendirirsin benide ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…