Olsun da sebebini bilmeyelim razıyım yeterki sağlıklı hayırlı bi şekilde olsun :) amin amin herkese nasip etsin allahımEvet bende duymuştum rahim dinlendirme yapıldığını ama doktor transfer için uygun diyince kabul ettik hemen transfer olmuştu. Bilmiyoruz ki rahim dinlendi ondan mi tuttu ikinci yoksa histereskopi yapıldı çizik atıldı ondan mi tuttu. Tek gerçek var tabi ''kun fe yekun" ol der ve olur.. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese.
Merhabalar; bende hikayemi paylaşmak istedim sizlerle umarım birbirimize yardımımiz olur öncelikle Allah isteyen herkeze hayırlısıyla sağlıkla bir ewlat nasip eylesin ben ewlenmeden önce bi çikolata kisti ameliyato geçirdim o zman Dr çocuğun olduğunda kurtulacaksın bunlardan demişti ewlendikten 2 ay sonra tüm kontrollerime rağmen çikolata kistlerim yine büyümüş ve bi ameliyat kararı daha alınmıştı benim için ilk ameliyatı devlet hastanesinde kistim patladığı için olmuştum 2. Yanlış Dr seçimi ve yanlış kararla oldum Dr keşke ameliyat etmeseydim dediğinde onu öldürmek istemiştim çünkü sorun artık sadece yumurtaliklarimda değil bagirsaklarimada sıçramışti tüm yapışıklik bağırsaklarımi sarmış ameliyatima genel cerrah devam etmişti 18 gün hastanede ng ile yatıp çok kötü zamanlar geçirdim çok şükür suan iyiyim Dr seçimleri o kadar önemli ki ameliyattan sonra genel cerrah hamile kalmamı yasakladı 1 yilda öyle kaybım oldu üstene 1 yil denedik hiç bi sonuç elde edemedik ızmirdeki özel devlet tüm Dr gttim hepsi güvensiz hepsi bambaşka şeyler söylediler benim için son gttigim 3 Dr tüp bebek dediğinde artık benimde bı karar almam gerekiyordu bu kararı almadan önce bi çok ilaç kullanıp yine normal yolla denedik tabi sonuç yine olmayınca 8 gün önce karar verdiğim ve şuan sonuna kadar güvendiğim benim her konuda aydınlatip dinleyen her soruma bıkmadan sıkılmadan cvp veren Dr Dilek aslan la tüp bebek tedavisi görmeye karar verdim ilk muayene gttigimde eşimden ve benden bi çok test istedi bunları yaptırıp reglinin 2. Günü gel dedi yaptırıp gttik eşimde hiç sorun yoktu benimde sadece çikolata kistim vardı sol yumurtaligimda 3 cm bana uzun protokol uygulayacağıni soledi ve ginara ve vinalac yazıp yolladı 6 şubat ta bi iğne vurulucaksin gel dedi şimdi 6 şubatı bekliyorum ilk denemem umarım herşey çok güzel olur korkuyorum ama sonucunun iyi olacağına gerçekten inanıyorum içimde hep tüp bebek sayesinde bi ewladim olacak hissi vardı şimdi bu yola bende girdim aşamaları çok merak ediyorum yaşayan arkadaşlar ne olur ben ve benim gibi arkadaşları aydınlatın birazda olsun bilgi sahibi olmuş olalım
Karin içini ve bagirsaklarimi kapsadi aynı zaman da 3. Tedavimde olumsuz
ahhh kiyamam yaa ne cekmissin. bagirskalari filan sarinca rahatsizlik agri belirti vs oluyor mu? adet dönemi cok sık büyük tuvalete gitme ihtiyaci duyuyorum bende ama adet dönemi normaldir diye düşünüyorum simdi acaba endometriosizden mi diyorumCanım bende 6 yıldır uğraşıyorum bu hastalıkla ilk ameliyatımi 12 cm lik bi kistimle açık ameliyat olmuştum acil ameliyata aldılar sonrası 2. Yi oldum Prof yaptı dedi ki ilk ameliyat ta pek birşey yapamamışlar içerisi acayip yapisikti bagirsaklar da öyle 4 buçuk saat süren ameliyatim kistime dokunmadı aspirete etti sadece tüplerim bile sismisti birini aldı diğerinden az geçiş vardı onuda 2. Tup bebek denemesinde aldı o sürede bagirsaklar yine yapisik yine genel cerrah ilk ameliyat açık olunca yapısma riski daha fazla artıyor 3. Deneme mide Mart başında yaptım eşimde dna hasari çıkmıştı o kadar ümit ettim ki yine olmadı hem maddi hem manevi çok yıprandık nasıl devam ederiz bilmiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Aynı zamanda incir kuru yap canım çoğu kişide ise yaramış. Bal polen arı sütü ye kaliteyi artırıyorKızlar bişe sorcam.amh düşük 0 .17.sağlı sollu çikolata kistleri var.gecen cumartesi 3 folikül gördü doktor ve ilk tüp bebek tedavisibe basladık.ignekerin 6.gunu bu sayı 5 olmuş.pazartesite kadar iğneler devam dedi.acaba bu sayı artar mı.bir de kaliteli olması için su an ne yapabilirim. Saglıklı besleniyorum.ama ne bilim aglayasım geliyo doktorda pek bişe demiyo.beynim allak bullak
Canım ara da sancılar oluyor ilk başlarda hafife onun dışında bende adet dönemlerinde şiddetli başagrisi sonrası mide bulantısı ve kusma saatlerce ertesi güne geçiyor ama başarısından ne çektiğimi gelde bana sor kasık ağrım hafif oluyorahhh kiyamam yaa ne cekmissin. bagirskalari filan sarinca rahatsizlik agri belirti vs oluyor mu? adet dönemi cok sık büyük tuvalete gitme ihtiyaci duyuyorum bende ama adet dönemi normaldir diye düşünüyorum simdi acaba endometriosizden mi diyorum
ooo bayaga kotuymusCanım ara da sancılar oluyor ilk başlarda hafife onun dışında bende adet dönemlerinde şiddetli başagrisi sonrası mide bulantısı ve kusma saatlerce ertesi güne geçiyor ama başarısından ne çektiğimi gelde bana sor kasık ağrım hafif oluyor
Canim gecmis olsun benimde polip var suan tup bebek baslangic asamasndym igne oluyorum muhtemelen yumurta toplama sirasinda polip te alinicak.sana nasil bi tedavi onerfiler?Kizlar ne durumdasiniz benimde sag tarafta cikolata kisti var ayrica polip var tup bebek dusunuyorum ve korkuyorum
Sagol canim Sanada Ben Bir kac doktordan yorum almak istiyorum iki tane doktora gittim 3. ye gidicem en Son gittigim Doktor once polipten kurtul polip amelyati sonrasi 2 ay bekle ondan sonra tup bebek yaptir dedi cunku polip in alindigi yerin iyilesmesi lazimmisCanim gecmis olsun benimde polip var suan tup bebek baslangic asamasndym igne oluyorum muhtemelen yumurta toplama sirasinda polip te alinicak.sana nasil bi tedavi onerfiler?
Bende Yumurta toplama sirasinda polipi aldirip embroyalari dondurup Bir ya da iki ay sonra transfer yaptiririm gibi gorunuyorCanim gecmis olsun benimde polip var suan tup bebek baslangic asamasndym igne oluyorum muhtemelen yumurta toplama sirasinda polip te alinicak.sana nasil bi tedavi onerfiler?
Benimde ole olucak embiryo dondurulup 2 3 ay sonra transfer ins saglikli embriyolar olusursa tabiBende Yumurta toplama sirasinda polipi aldirip embroyalari dondurup Bir ya da iki ay sonra transfer yaptiririm gibi gorunuyor
İnş canım dua edicem senin için dondurma işleminde tutma oranı düşmüyor değil mi ne dedi doktorunBenimde ole olucak embiryo dondurulup 2 3 ay sonra transfer ins saglikli embriyolar olusursa tabi
Canim ben ole bise sormadim doktoruma ama burdan arastrdigim kadariyla dondurulmus embriyo transfrnin hic bi zarari yok hatta rahim dinlendigi icin daha basarili oldugu soyleniyorİnş canım dua edicem senin için dondurma işleminde tutma oranı düşmüyor değil mi ne dedi doktorun
Tabi canim bilgilendiririm allah razi olsunDün gece sanada dua ettim Allah hayirlisiyla easing kucagina Almayi nasip etsin ins Sen benden onde gidiyorsun bilgilendirirsin benide ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?