Arkadaşım tüpleri açarmı bilmiyorum karbonat. Ama içen arkadaşların kistleri küçüldübenim de çikolata kistlerim var sağda ve solda 4 ve 4.5 cm . hsg çektiler tek tüp kapali çıktı sağ taraf.soğan suyu denedim ise yaramadı testere dişli aslan pençesi içtim iki ay oda ise yaramadı. karbonat kullanıp sonuç alan var mı?
Gözün aydın arkadaşım. Darısı bütün arkadaşların başına inşallah. Rabbim tez vakitte evlat sahibi olmayı nasip etsin hepimize. ÂmiiiiiiinnnnnHepinize geçmiş olsun arkadaslar buraya yazmıştım bende. Kistim var ama ne kisti bilmiyorum diye. Bugün doktora gittim kistim basit kistmis ve gecmis:) 4.35 cm idi kistim. Çikolata değil basit kist diye mi bu kadar kısa sürede etki etti bilmiyorum. Karbonata baslayamadan geçti. Bu arada ben doğum kontrol hapı kullanamadim tüm yan etkilerini hissettiğim için. Kistim kritikti boyutu biraz büyüse ameliyat diyeblirler diye cekindim. Benim yaptıklarım 4 haftadır unlu ve rafine hiç bir şey yememek
Şekerli bir şey yememek
Her gün kahve içerdim haftada bire indirim ve kahveyi sade içtim çikolatasız
Her gün sebze yemeği ve çorba içtim
Ceviz fındık fıstık yedim ekmek yerine
Her gün bir dış sarimsak. Sarımsak yiyemediysem soğan
Ve omega 3 hapi. (Araştırıcı sonradan aldım en fazla beş kez filan kullanmisimdir)
Haftada iki kez balık yedim
Çevremde herkes bana güldü ne ilgisi var dedi:) tabi doktor demedi netten okuyup arastirdim ya kimse inanmadı en önemlisi de bu sanırım ben inandım kimse inanmasada.
Omega 3 hakkında bir şey demek istiyorum bu arada gelişigüzel bir marka almayın lütfen . Ifos beş yıldızlı ürün kullandım ben. İfos balık yağlarını ağır metaller yönünden ve içindeki EPA DHA oranı yönünden denetliyor. Bildiğim kadarıyla beş yıldızlı iki marka var ocean ve efa. Ben ocean aldım. Jelatini sığır değil balık Jelatini. Bunlarda önemli ve içindeki EPA DHA oranı önemli. Pahalı biraz fiyati ancak icicekseniz hakkini verin derim. Aldiklarini zi bir kontrol edin içinde ne kadarı EPA DHA yazar ve de başka yabancı madde var mı diye bakın. Ayrıca içinde e vitamini olması lazım balık yağı antioksidansiz kolay oksit olurmuş vücutta.
Açıkçasi ben baya derin araştırıp aldım kullandım. Çikolata kisti olmadığı için belki çok inatci olmadı ama ben inanıyorum beslenme duzeninin katkısı olduğuna.
Hepinize geçmiş olsun
Sizin için amin arkadas:)ben bekarim henüz inş çikolata kistleri de aynı şekilde kolay gider ben dört haftadır bu şekilde beslendim smdi omega 3 e devam edicem :) teşekkür ederim Rabbim sizleri de bir an önce kurtarsin. İnanmak başarmanin yarısidir inanin ve deneyin lütfen rafine bir şey yemeyin. O katkı maddeleri hasta ediyor bizleriGözün aydın arkadaşım. Darısı bütün arkadaşların başına inşallah. Rabbim tez vakitte evlat sahibi olmayı nasip etsin hepimize. Âmiiiiiiinnnnn
Canim ben kayseri deyim malesefİstanbul'da iseniz ve iyi bir yer bulursanız haber verin bana da olur mu?
okudum,Geçmiş yorumları okursan daha detaylı bilgi edinirsin kardeşim. Geçmiş olsun.
bende sonuçlarımı burda paylaşırım. inşallah hepimiz bu illet hastalıktan kurtuluruz da bebek bakiminı konuşuruz tez zamanda Allah nasip ederse :)Arkadaşım tüpleri açarmı bilmiyorum karbonat. Ama içen arkadaşların kistleri küçüldü
Amin inşallah .okudum,
bende sonuçlarımı burda paylaşırım. inşallah hepimiz bu illet hastalıktan kurtuluruz da bebek bakiminı konuşuruz tez zamanda Allah nasip ederse :)
En azından büyümesini durdurabilsek çok iyi olacak. Dkh ile duruyor büyümesi ama çocuk isteyenler kullanamıyorokudum,
bende sonuçlarımı burda paylaşırım. inşallah hepimiz bu illet hastalıktan kurtuluruz da bebek bakiminı konuşuruz tez zamanda Allah nasip ederse :)
Basit kist OLMASINA sevindim arkadaşım. Basit kist bildiğim kadarıyla yumurtan çatlamadığında Oluşan ve adet olunca adet kanıyla dışarı atılabilen bir kist. Çikolata kisti ise malesef inatçı. Sen yine yediğine ve içtiğine dikkat ederek iyi yapmışsın .Hepinize geçmiş olsun arkadaslar buraya yazmıştım bende. Kistim var ama ne kisti bilmiyorum diye. Bugün doktora gittim kistim basit kistmis ve gecmis:) 4.35 cm idi kistim. Çikolata değil basit kist diye mi bu kadar kısa sürede etki etti bilmiyorum. Karbonata baslayamadan geçti. Bu arada ben doğum kontrol hapı kullanamadim tüm yan etkilerini hissettiğim için. Kistim kritikti boyutu biraz büyüse ameliyat diyeblirler diye cekindim. Benim yaptıklarım 4 haftadır unlu ve rafine hiç bir şey yememek
Şekerli bir şey yememek
Her gün kahve içerdim haftada bire indirim ve kahveyi sade içtim çikolatasız
Her gün sebze yemeği ve çorba içtim
Ceviz fındık fıstık yedim ekmek yerine
Her gün bir dış sarimsak. Sarımsak yiyemediysem soğan
Ve omega 3 hapi. (Araştırıcı sonradan aldım en fazla beş kez filan kullanmisimdir)
Haftada iki kez balık yedim
Çevremde herkes bana güldü ne ilgisi var dedi:) tabi doktor demedi netten okuyup arastirdim ya kimse inanmadı en önemlisi de bu sanırım ben inandım kimse inanmasada.
Omega 3 hakkında bir şey demek istiyorum bu arada gelişigüzel bir marka almayın lütfen . Ifos beş yıldızlı ürün kullandım ben. İfos balık yağlarını ağır metaller yönünden ve içindeki EPA DHA oranı yönünden denetliyor. Bildiğim kadarıyla beş yıldızlı iki marka var ocean ve efa. Ben ocean aldım. Jelatini sığır değil balık Jelatini. Bunlarda önemli ve içindeki EPA DHA oranı önemli. Pahalı biraz fiyati ancak icicekseniz hakkini verin derim. Aldiklarini zi bir kontrol edin içinde ne kadarı EPA DHA yazar ve de başka yabancı madde var mı diye bakın. Ayrıca içinde e vitamini olması lazım balık yağı antioksidansiz kolay oksit olurmuş vücutta.
Açıkçasi ben baya derin araştırıp aldım kullandım. Çikolata kisti olmadığı için belki çok inatci olmadı ama ben inanıyorum beslenme duzeninin katkısı olduğuna.
Hepinize geçmiş olsun
biz istiyoruz 6 aylık evliyiz ama henüz olmadı işteEn azından büyümesini durdurabilsek çok iyi olacak. Dkh ile duruyor büyümesi ama çocuk isteyenler kullanamıyor
Hayırlısı olsun arkadaşım. Hepimiz aynı dertten muzdaribiz. Allah hepimize şifa versinbiz istiyoruz 6 aylık evliyiz ama henüz olmadı işteyumurta takibi falan da yaptık ama olmadı
canım sen tüp bebek tedavisi gördüğün için iyi değerlendir.yumurtaların ilaçlarla uyarılmış çünkü.herhangi bir başlama zamanı yok.sabah akşam düzenli iç.internetten ph ölçer al.idrarını 8 ve üzeri tutmaya çalış.beta glukan ve balık yağı kullanabilirsin.geri sayfalarda tyazdım.soğan kürünü de dene.sodyumla aynı zamanda yapabilirsin zararı olmaz.kızlar selamlar..yaklasık 1 hafta önce tüp bebek denemem hüsranla sonuclandı cunku çikolata kistimden dolayı yumurtalar gelişmedi..adetime 1 hafta var ve suan kistim agrı yapıyor hafif hafif..bir kere laparoskopi oldum ve fayda etmedi malesef..yarın eczaneden şifa ingiliz karbonatını almayı dusunuyorum herhangi bir baslama günü yok degilmi ve vitamin olarak ne önerirsiniz..şimdiden tesekkürlerr
canım sen tüp bebek tedavisi gördüğün için iyi değerlendir.yumurtaların ilaçlarla uyarılmış çünkü.herhangi bir başlama zamanı yok.sabah akşam düzenli iç.internetten ph ölçer al.idrarını 8 ve üzeri tutmaya çalış.beta glukan ve balık yağı kullanabilirsin.geri sayfalarda tyazdım.soğan kürünü de dene.sodyumla aynı zamanda yapabilirsin zararı olmaz.
İnşallah hamilesindir arkadaşımyanlış hatırlıyorsunuz kullanmaya başladım demiştim. lakin çok ilginç ki bugün bat günüm geçeli 3 gün oldu acaba hamilemiyim bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?