- 27 Kasım 2015
- 87
- 47
- 88
- 37
bende ondan alayim önceki yorumlarda da bahsetmişlerdi sanırım bu markadanGalenik içiyorum ben canım
Bende galenik baktım ama bulamadımbende ondan alayim önceki yorumlarda da bahsetmişlerdi sanırım bu markadan
bende bakayım denemediğim şey kalmadı zaten bide galenik arayayım :)Bende galenik baktım ama bulamadım
canım ikinci kürü adet gününe yaklaşık 10 gün kala toplam 10 gün sabah ve akşam içeceksin.Ilıktan sıcak içeceksin. O zaman daga kolay içiliyor. Ben 15 gün içtim . Şimdi adet oldum . Ikinci kürü yapıcam 10 gün ama ne zaman başliycam acaba? Bulamadım birtürlü. Bilen varmı?
moral bozmak yok. soğan kürü de yap.yumurtlama gününü kaçırmaDaniel malesef regl oldum kistimde duruyor karbonat pek ise yaramadı anliycagin bu seferde olmadı canım çok sıkıldı
ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)) darısı başımıza inşallah :)) bu ay ikinci kez yumurta takibi yaptık çatlama iğnesi oldum bakalım güzel sonuçlar olur inşallaharkadaşlar bebeğimin kalp atışlarını şükür bugün duydum.dr a çok geç gittim çünkü hiç gidesim yoktu.ilk hamilelikte iki bir dr gitmekten bunalmıştım.benim sol yumurtalığımda 3.5 cm çikolata kisti vardı.doğumdan 40 gün sonra ölçtüğümde.hamile kalmadan önceki ayda değişmemişti boyutu.bugün dr baktı.hala 3 cm kistim duruyordu.sizlerinde bildiği gibi çok inatçı bu kistler.bebeğim bir mucize.ama karbonat soğan kürü ,balık yağı ve beta glukan ve bu sayfa bebeğimize vesile oldu.lütfen sizlerde deneyin.ve sonuçları paylaşın.kist ile hamile kaldım.:)))))
Yumurta takip nasıl oluyor?ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)) darısı başımıza inşallah :)) bu ay ikinci kez yumurta takibi yaptık çatlama iğnesi oldum bakalım güzel sonuçlar olur inşallah
adetin 5 günü klomen diye bi ilaca başlıyorum 5 gün kullanıyorum bırakıyorum iki gun sonra doktora gidiyorum yumurtlarım büyüdüyse iğne veriyo onu vuruyorum ertesi gün ilişki. ilk ay 5 yumurtam oluştu bu ay 3. bakalım beklemedeyim şu an . .Yumurta takip nasıl oluyor?
buldum galenik nerdeyse 15 eczaneye sordum :))bende bakayım denemediğim şey kalmadı zaten bide galenik arayayım :)
Sağol daniel öyle yapıcam. Karbonata başlayamadım daha. Galenik marka bulamadımcanım ikinci kürü adet gününe yaklaşık 10 gün kala toplam 10 gün sabah ve akşam içeceksin.
Sizde de çikolata kistimi var? Varsa kaç cmadetin 5 günü klomen diye bi ilaca başlıyorum 5 gün kullanıyorum bırakıyorum iki gun sonra doktora gidiyorum yumurtlarım büyüdüyse iğne veriyo onu vuruyorum ertesi gün ilişki. ilk ay 5 yumurtam oluştu bu ay 3. bakalım beklemedeyim şu an . .
evet iki tane hem sağda hem solda 4.5 ve 4 tu en son şu an kaç bilmiyorumSizde de çikolata kistimi var? Varsa kaç cm
Her Dr farklı bir Yöntem uyguluyor demekki. Inşallah en kısa zamanda hamile kalabilirsin arkadaşım. Bu arada ilaçlardan önce MR ve rahim filmi istedimi senden?evet iki tane hem sağda hem solda 4.5 ve 4 tu en son şu an kaç bilmiyorum
Geçmiş olsun arkadaşım. Tüp tıkanıklığının içinde sıvı birikimi de var mı?nerdeyse 8 9 tane doktora gittim. ankaraya bile gittim . mr iki yıl önce çekildi iki ay önce de rahim filmi çektiler tek tüp tıkalı çıktı. ama yumurta rezervi amh değeri 10.56 çıktı ameliyat yapmayalım önce takip yapalım dedi en son gittiğim doktor ona devam edeceğim bir süre.
Rahim filminin Raporunun sonuç kısmında ne yazıyor bakar mısın?yok sanırım sadece ilaç sağ tarafa ilerlemedi dedi .
Tamam canım tıkalı sıvı birikimi yok. Sıvı olsa hidroplasenk var diye yazardı.uterus normal lokalizasyonda olup endometrial kavite konutları ve genişliği muntazamdır. belirgin dolum defekti izlenmedi. sol tuba uterina açıktır. kontrast madde pelvise engelsiz geçmektedir. sağ tubal geçiş izlenmedi . bunlar yazıyor ben pek anlamıyorum sadce sağ kapalı olduğunu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?