Çikolata kisti için karbonat

Ilıktan sıcak içeceksin. O zaman daga kolay içiliyor. Ben 15 gün içtim . Şimdi adet oldum . Ikinci kürü yapıcam 10 gün ama ne zaman başliycam acaba? Bulamadım birtürlü. Bilen varmı?
canım ikinci kürü adet gününe yaklaşık 10 gün kala toplam 10 gün sabah ve akşam içeceksin.

arkadaşlar bebeğimin kalp atışlarını şükür bugün duydum.dr a çok geç gittim çünkü hiç gidesim yoktu.ilk hamilelikte iki bir dr gitmekten bunalmıştım.benim sol yumurtalığımda 3.5 cm çikolata kisti vardı.doğumdan 40 gün sonra ölçtüğümde.hamile kalmadan önceki ayda değişmemişti boyutu.bugün dr baktı.hala 3 cm kistim duruyordu.sizlerinde bildiği gibi çok inatçı bu kistler.bebeğim bir mucize.ama karbonat soğan kürü ,balık yağı ve beta glukan ve bu sayfa bebeğimize vesile oldu.lütfen sizlerde deneyin.ve sonuçları paylaşın.kist ile hamile kaldım.:)))))

ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)) darısı başımıza inşallah :)) bu ay ikinci kez yumurta takibi yaptık çatlama iğnesi oldum bakalım güzel sonuçlar olur inşallah

Sizde de çikolata kistimi var? Varsa kaç cm

nerdeyse 8 9 tane doktora gittim. ankaraya bile gittim . mr iki yıl önce çekildi iki ay önce de rahim filmi çektiler tek tüp tıkalı çıktı. ama yumurta rezervi amh değeri 10.56 çıktı ameliyat yapmayalım önce takip yapalım dedi en son gittiğim doktor ona devam edeceğim bir süre.

Geçmiş olsun arkadaşım. Tüp tıkanıklığının içinde sıvı birikimi de var mı?

uterus normal lokalizasyonda olup endometrial kavite konutları ve genişliği muntazamdır. belirgin dolum defekti izlenmedi. sol tuba uterina açıktır. kontrast madde pelvise engelsiz geçmektedir. sağ tubal geçiş izlenmedi . bunlar yazıyor ben pek anlamıyorum sadce sağ kapalı olduğunu anladım

Tamam canım tıkalı sıvı birikimi yok. Sıvı olsa hidroplasenk var diye yazardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…