Çikolata kisti için karbonat

Teşekkür ederim canım . Allah razı olsun. Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin

Cnm beta glukan imuneks 10 mg günde 1 tok karnina mi ıctin .bence bu beta glukan iyi gelen. Tabiki önce Rabbim. Bende iccem bu ilacı .

Cnm beta glukan imuneks 10 mg günde 1 tok karnina mi ıctin .bence bu beta glukan iyi gelen. Tabiki önce Rabbim. Bende iccem bu ilacı .

Evet 10 mg günde 1 tane. Eczacı kahvaltıdan bi 15 dk sonra iç demişti ben de öyle içtim. Ben onu karbonata ve balık hapına başladığım ilk zaman içtim yani ameliyattan 1.5 ay sonra falan 40 gün içtim bıraktım ama balık hapı ve karbonata hamile kalana kadar devam ettim.Bağışıklık sistemini güçlendiriyor zaten betaglukan. Şifa elbette Mevlâ teâlâdan ama vesilen o olur belki belli mi olur.

UOTE="Togretmen, post: 46713536, member: 703635"]Evet 10 mg günde 1 tane. Eczacı kahvaltıdan bi 15 dk sonra iç demişti ben de öyle içtim. Ben onu karbonata ve balık hapına başladığım ilk zaman içtim yani ameliyattan 1.5 ay sonra falan 40 gün içtim bıraktım ama balık hapı ve karbonata hamile kalana kadar devam ettim.Bağışıklık sistemini güçlendiriyor zaten betaglukan. Şifa elbette Mevlâ teâlâdan ama vesilen o olur belki belli mi olur.[/QUOTE]
Inşallah cnm.dualarini Esirgeme lütfen. Ağrılarım dayanılmaz. Regl sonrası da oluyor. Şimdilik beta glukan alabildim. Omega içinde keten tohumu kullanıyorum. Rabbim herkesin yardimci olsun

Inşallah cnm.dualarini Esirgeme lütfen. Ağrılarım dayanılmaz. Regl sonrası da oluyor. Şimdilik beta glukan alabildim. Omega içinde keten tohumu kullanıyorum. Rabbim herkesin yardimci olsun[/QUOTE]

Rabbim yâr ve yardımcın olsun inşaAllah kardeşim.

en, post: 46713797, member: 703635"]Inşallah cnm.dualarini Esirgeme lütfen. Ağrılarım dayanılmaz. Regl sonrası da oluyor. Şimdilik beta glukan alabildim. Omega içinde keten tohumu kullanıyorum. Rabbim herkesin yardimci olsun[/QUOTE]

Rabbim yâr ve yardımcın olsun inşaAllah kardeşim.[/QUOTE]
Amin cnm cümlemizin

Selam arkadaşlar bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim..İnfertilite problemi yaşayan bir kaç arkadaşım bu tedaviyle hamile kaldılar..Amerikada ve Almanyada cok yaygın bir tedavi yöntemiymiş

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, öncelikle Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın...
İsteyen herkese nasip etsin, hayırlı ve sağlıklı melekler...
Aranıza yeni katıldım, 9 Aylık evliyim ama her iki yumurtalığımda da çikolata kisti olduğunu öğrendim
Gitmediğim Dr kalmadı, sonra foruma üye olmaya karar verdim.
Bu konuda yalnız olmadığımı gördüm, Karbonat ile ilgili paylaşımlarınızı okumaya çalıştım...
Kullanımı hakkında yardımcı olabilir misiniz?

cnm hoş geldin. Rabbim hepimizin şifasını versin inşallah. çikolata kisti için karbonat kullanımı: sabah akşam aç karnına bir bardak suya 1 çay kaşığı karbonat koyup içiosun..

canım bende seninle aynı durumdayım iki taraflı çikolata kistim var ve son 2 yıldır sürekli doktordayım rahim filmi falan çektiler mi sana?
Evet canım, geçtiğimiz ay Hsg çektiler...
Tüplerin her ikisi de açık herhangi bir yapışıklık yok dediler
Beni en çok korkutan da zaten iki taraflı olması

Evet canım, geçtiğimiz ay Hsg çektiler...
Tüplerin her ikisi de açık herhangi bir yapışıklık yok dediler
Beni en çok korkutan da zaten iki taraflı olması
benim sağ tüpum kapalı doktorlar laparoskopi öneriyor ama ben çok korkuyorum ameliyattan bilmiyorum nasip

Ayy çok sevindim arkadaşım. Banada dua et nolur. Allah banada nasip etsin ve tüm isteyenlere inşallah. Yüce Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Benim de her iki yumurtalığımda da çikolata kisti var sağ taraftaki daha büyük bana da 10 gün sonra hsg çekilecek. Çok zor bi işlem mi bu okuduğum yorumlarda hep çok ağrılı demişler korktum resmen

Benim de her iki yumurtalığımda da çikolata kisti var sağ taraftaki daha büyük bana da 10 gün sonra hsg çekilecek. Çok zor bi işlem mi bu okuduğum yorumlarda hep çok ağrılı demişler korktum resmen

Ben de çekileceği zaman ölmüştüm korkudan okuduklarım ve duyduklarım yüzünden ama hiç öyle olmadı, sanırım bu biraz da çektirdiğin yerle alakalı makineler son sistemdi benim çektirdiğim yerde çok şükür hiçbir şey hissetmedim.
Şişli Echomar da çekildim ben. Fiyatı da 450 lira

Canım ben de orayı düşünüyorum çok duydum oranın iyi olduğunu. Ben cerrahpaşa da tedavi görüyorum ama hsg yi dediğin yerde çektirmeyi istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…