Çikolata kisti için karbonat

Evet canim 3 yıllık evliyim . Stres arttı bende çocuk olmayınca herseyin hayirlisi diyorsun ama yinede çok üzülüyorum. Tüp bebeğe basliycam ama merkeze karar veremiyorum şimdi de.
Kac zamandir istiyosunuz canim cocuk ve kac yasindasin, hic stres yapma bence, cok tanidigim var cikolata kistleri olan, hepsinin cocugu oldu. Tup bebek sureci biraz zor oluyomus cunku hastaligi kotu etkiliyomus ama sonucu guzel sabir etmek lazim. Allah saglikla kucagina almayi nasib etsin canim

2 yildir çocuk istiyoruz hatta 2 yılı da geçti . 31 yaşındayım. Canım evet çikolata kisti tup bebek ilaçları ile buyuyebiliyormus. Ama ben ameliyat oldum kistim alındı inşallah bir sorun yaşamam .

2 yildir çocuk istiyoruz hatta 2 yılı da geçti . 31 yaşındayım. Canım evet çikolata kisti tup bebek ilaçları ile buyuyebiliyormus. Ama ben ameliyat oldum kistim alındı inşallah bir sorun yaşamam .
Insallah canim, bende evlenince gecmezse ameliyat olmayi dusunuyorum

Canım benim de ağrılarım oluyor bazen kaşık ağrısıyla uykudan uyanıyorum. Ama genelde kasiklarimda hep hafif bir sizi var özellikle çok yorulduğumda daha çok oluyor. Ben ağrım olduğunda sıcak su torbası hazırlayıp üzerine oturuyorum ya da ayaklarımın altına koyuyorum. Beni baya rahatlatıyor. Ama en çok sıcak duş iyi geliyor. Şuan bile kasiklarimda hafif hafif hissettiğim bi sizi var

Bende hep sicak su torbamla geziyorum :)) ve aynen yorulunca daha kotu, bir kere bir bebek aldim kucagima biraz gezdirdim, o gece mesela asiri agridi. Ben agri kesici icmezsem dayanamiyorum, cok agriyor gercekten. Bana menopoz icin igne vurdular, o agrilari gecirir diye bekliyorum ama bir ay oldu vurulali hala ayni

Arkadaslar herkese geçmiş olsun bana da geçen ay çikolata kisti teşhisi konuldu ca 125 e bakıldı adetin 3 cu gunu 61 çıkmıştı 4 cu gün 54 e inmiş ve 5 ci gün 43 e inmiştir ve doktor ultrasonda da baktı çikolata kisti dedi desolett verdi kistim 3 cm benim sorum doğum kontrol hapları kasik agrisi yapar mi

Y
yapmaması lazım ama dkh larının yan etkileri oluyor. Mide bulantısı, baş ağrıdı, lekelenme, iştah açma gibi. Eğer böyle bir durumla karşılaşırsan Dr ile görüş ve ilaç Değişikliği yapar fakat kasık ağrısı yaptığını bilmiyorum

Teşekkür ederim ama kullanan bir kaç arkadasa sordum onlarda da kasik agrisi yapmis

Bana bir keresinde ginera vermişti doktor.O ilacı 3 ay kullandım ama kimbilir kaç kere doğum yapardım o sancılarla...
Yasemin çok rahatlatıyor beni.

Şimdiiii,benimde konuyla ilgili bir kaç sorum var...

1-Bu İngiliz karbonatı adıyla eczanede satılan karbonatla,marketlerdeki karbonat arasında bir fark var mı acaba?

2-Evde olan karbonatı bir deneyeyim dedim dün,gece yatağa yattım,bir bunaltı,baş dönmesi,hafif baş ağrısı,mide bulantısı vs... oldu.Kalktım soda limon tuz yapıp içtim,rahatladım...
Acaba dedim eriği fazla kaçırdım,ondan mı oldu.Bu sabah yine içtim.Şimdi yine baş dönmesi var.Kafamı kaldıramıyorum...

Karbonatlı su içip böyle bişey yaşayan oldu mu?

3-Bir de Omega 3 ve beta glukan dan bahsedilmiş.Hangisinden kullanmalı?

Daha 2 ay oldu ameliyat olalı . Benim önceliğim hep bebekti. Ama en son gittiğim doktora çok güvendim o da ameliyat dediği için oldum . Ayrıca ben pko luyumda.
Canım bende de pko ve 5 cm çikolata kisti vardı ne yaptimsa kalamadı çikolata kisti birden ciktii ve büyüdü tüp bebek için eğtim araştırma hastahanesine basvurdum öncelikle aşılama yapıcaz dediler iki kez ve ilk aşılama da kaldım çok sukur umudunu yitirme

Arkadaşım ben iki karbonat Arasında bir fark yok diye biliyorum. Çünkü ikisininde içeriğinde sodyum bi karbonat yazıyor. Bende ikisinden de içtim. Bende de bir bardağa 1 çay kaşığı koyunca baş ağrısı yapıyor böyle sersem gibi oluyordum şimdi yarım çay kaşığı koyuyorum hergün içiyorum. Böyle yapınca bir Ağrı olmuyor bende. Sende öyle dene bence. Hatta be de acaba etki etmezmi yarım çay kaşığı diye soracaktım arkadaşlara

Buradaki arkadaşlar olarak her ikisindende kullanıyoruz. Günde 1 tane ikisindende. Ben Omega 3 Carlson marka balık Yağı ve imuneks beta Glukan kullanıyorum

Çok sevindim arkadaşım. Bir de çikolata kistinde aşılamanın şansı yok diyorlar demekki oluyormuş. Sana laparoskopi falan yapıldı mı? Rahim filmi falan?

İkisinde de mi aynı etkiyi gördün? Marketten aldığının markası neydi?

Şimdi diyorum,acaba eczaneden mi alsam...

Çok sevindim arkadaşım. Bir de çikolata kistinde aşılamanın şansı yok diyorlar demekki oluyormuş. Sana laparoskopi falan yapıldı mı? Rahim filmi falan?
Rahim filmi çekilmişti ama çok sonra ben aşılama oldum canım

Ay canım maşallah ... eşimdede sorun olmasa aşılama denerdim ama morfoloji sorunu var malasef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…