çikolata kisti,miyom,polip,hidrosalpenksi olup tüp bebek tedavisi olanlar

Geçmiş olsun canım bende hepsinden ameliyat oldum sen daha sanslisin bi ameliyatla hepsinden kurtulusun benim hepsi ayrı ayrı zamanlarda sorun çıkardı defalarca ameliyat oldum ama yarayı muayne eder gibi bir şekilde yaktılar rahim agzindaydi senin ki nasıl olur bilmiyorum çok uzun süreceğini sanmıyorum ameliyatın en fazla 1 saat -1 buçuk saat sürer. Rabbim şifalar versin ...
İnşallah canım. Ameliyattan korktuğun için kaçtım. Ama büyümüş kistin ve miyom um. Kist 6 cm olmuş, miyom da 5 cm olmuş. Laparoskopi den açık ameliyata dönebilirim dedi dr. Biraz korktum yine ama ameliyattan başka çarem yok şuan için

Sağol canım. Kist, miyom, polip, tüplerde sıkıntı, rahim ağzında yara bunların hepsi var bende. Ameliyat uzun sürermi acaba?
Benm sadece her iki yumurtaliklarimda kist vardı 3 saat sürdü ama uğraşmişlar yumurtaliklara zarar vermemek için

Uzun sürmüş canım. Ameliyat sonrası nasıldın? Zor mu atılıyor narkoz?
Evet cnm benmde kistim büyüktü 5.5 ve 6 cm. Ben hemen istifra ettim rahatladm ama karını sisirmek için verdikleri gazı biraz zor attım çıkaramadm inşallah sen çabuk çıkarırsın

merhaba arkadaşlar . maalesef yukarıda yazdığım rahatsızlıkların hepsi mevcut bende. tüp bebek yapılacak ama ondan önce operasyon geçirmem gerekiyor. durumu benim gibi olan arkadaşlar çocuk sahibi olabildiniz mi ? nasıl bir tedavi yöntemi uygulandı ? önce yumurta toplatıp öyle mi operasyon oldunuz yoksa önce operasyon olup daha sonra mı opu ve transfer yaptırdınız ? yardıma ihtiyacım var kızlar. cvplarınızı bekliyorum
Bende bu saydıklarından sadece miyom var. 2 tane biri 5 cm diğeri 2.5 cm. Tüp bebek doktorları alalım öyle başlayalım dediler ama rahim dışında olduğu için açık ameliyatla alınması gerekiyordu sezeryan gibi. Öyle olunca bu konusa Türkiye'de en iyi doktorlar hangisiyse onlara gittim. Git yap tüp bebeği bişey olmaz kaviteye baskı yapmıyor milyomlar dediler. Benimde işime geliyordu Zaten ameliyat olmamak. Transferim 23 şubatta oldu haftaya kese görmeye gideceğim. Fikrin olsun diye yazdım. Allah yardımcın olsun.

Kızlar bende de çikolata kıstı vardı 4 yıl önce ameliyat oldum bekarken
1.5 yıllık evliyim 15 aydır gebelik yok
2 olumsuz klomen ve 1 aşılama negatif

Hormonlar da tuplerde sıkıntı yok ama hsg de 0.4 mm polip çıktı doktor polip olmayabilir de dedi yani hava boşluğu olabilirmiş kafam karıştı sizce doktorun net olması gerekmez mi

Sperm de de sıkıntımız yok çok şükür
Ama gebelik yok bana ne önerirsiniz kaç doktora gittiysem olur normal yolla deneyin son çare polibi almak diyor 29 yaşındayım ve çikolata kıstımin tekrarlanmasından korkuyorum

Histeroskopi ve tüp bebek istiyorum bana yol gösterin lutfen

Anladım canım. Bir de lağman dedi dr. O nasıl oluyor?
Amelyttan 1 gün önce yatirmislardi beni hastaneye cnm o gece bi şişe sürüp getirdi hemşire 1 saat içinde iç bitir dedi tadına baktm kötü değildi neyse içtim meğerse o tuvalete çıkmam içinmiş musil gbi karın ağrısıyla beraber tuvalete çıktım yatıyorum gene geliyordu bağırsaklarımi boşalttılar resmen bide norml lagman var onu biliyorsundur :) hem akşam hem sabh yapmıştım

Kızlar bende de çikolata kıstı vardı 4 yıl önce ameliyat oldum bekarken
1.5 yıllık evliyim 15 aydır gebelik yok
2 olumsuz klomen ve 1 aşılama negatif

Hormonlar da tuplerde sıkıntı yok ama hsg de 0.4 mm polip çıktı doktor polip olmayabilir de dedi yani hava boşluğu olabilirmiş kafam karıştı sizce doktorun net olması gerekmez mi

Sperm de de sıkıntımız yok çok şükür
Ama gebelik yok bana ne önerirsiniz kaç doktora gittiysem olur normal yolla deneyin son çare polibi almak diyor 29 yaşındayım ve çikolata kıstımin tekrarlanmasından korkuyorum

Histeroskopi ve tüp bebek istiyorum bana yol gösterin lutfen
Iyi bir tüp bebek merkezine başvuru yap canım oyalanma zaman çabuk geçiyor tüm tekniklerinizi alıp gidin ben bu konuda çok yıprandım keşke işin hesaplarına gideceğine o kadar kesilip bivilecegimr en başta iyi bir merkeze gitseymisim. Birşey yok deniyor önemseyen bi unsur senin gebe kalkanı engelliyor olanbilir. Rabbim en kısa sürede kucağını doldursun.

İnşallah canım. Ameliyattan korktuğun için kaçtım. Ama büyümüş kistin ve miyom um. Kist 6 cm olmuş, miyom da 5 cm olmuş. Laparoskopi den açık ameliyata dönebilirim dedi dr. Biraz korktum yine ama ameliyattan başka çarem yok şuan için
Ben açık ameliyat da oldum laparoskopi de hekimin ve ekibi iyiyse iyileşme sürecinde çok hızlı oluyor. Hastahanenin cihazları da mühim ben çapa da olduğum operasyonlarda çok zor iyilestim çok ağrım sancim oldu ancak özelde olduğum op. Daha hızlı iyilestim ve verilen ağrı kesiciyi bile içmeye gerek duymamıştım. Inşaallah kolayca atlatır iyiledirsin cnm.

Iyi bir tüp bebek merkezine başvuru yap canım oyalanma zaman çabuk geçiyor tüm tekniklerinizi alıp gidin ben bu konuda çok yıprandım keşke işin hesaplarına gideceğine o kadar kesilip bivilecegimr en başta iyi bir merkeze gitseymisim. Birşey yok deniyor önemseyen bi unsur senin gebe kalkanı engelliyor olanbilir. Rabbim en kısa sürede kucağını doldursun.
Allah razı olsun canim duan ve önerin için
Sağlıkla kucağına al inşallah güle güle büyüt bebegini

Özel bir hastane mi yoksa üniversite hastanesinde tüp bebek mi
Özel de tedavi oldum sanki para tuzağı gibi geldi bir çok şey gereksiz uygulamalar
Korukorune tedavi gibi

kocaeli de yasiyorum kimseyle paylaşmıyorum bu derdimi bi eşim bir ben biliyoruz yıpranmamak adına kimselere soramıyorum

Yaz tatili bekliyorum ya da Nisan da histeroskopi mayısta tüp bebek diyorum ogretmenim yaza getirmek istiyorum rahatça doktor a gidebilmek için

İki Uygulama 1 ay süre ile olabilir mi
Histeroskopi ve tüp bebek

Mayıs ayında tutmazsa da temmuzda tekrar donmuslarla denemek istiyorum
Çok mu acele ediyorum nedense artık bu konu dışında hiçbisey düşünemiyorum psikolojik olarak zor günlerden geciyorum

Ben açık ameliyat da oldum laparoskopi de hekimin ve ekibi iyiyse iyileşme sürecinde çok hızlı oluyor. Hastahanenin cihazları da mühim ben çapa da olduğum operasyonlarda çok zor iyilestim çok ağrım sancim oldu ancak özelde olduğum op. Daha hızlı iyilestim ve verilen ağrı kesiciyi bile içmeye gerek duymamıştım. Inşaallah kolayca atlatır iyiledirsin cnm.
Sağol canım. Özelde olucam ameliyatı. İnşallah çok uzun sürmez operasyon.

Bende bu saydıklarından sadece miyom var. 2 tane biri 5 cm diğeri 2.5 cm. Tüp bebek doktorları alalım öyle başlayalım dediler ama rahim dışında olduğu için açık ameliyatla alınması gerekiyordu sezeryan gibi. Öyle olunca bu konusa Türkiye'de en iyi doktorlar hangisiyse onlara gittim. Git yap tüp bebeği bişey olmaz kaviteye baskı yapmıyor milyomlar dediler. Benimde işime geliyordu Zaten ameliyat olmamak. Transferim 23 şubatta oldu haftaya kese görmeye gideceğim. Fikrin olsun diye yazdım. Allah yardımcın olsun.
Sağol canım bilgin için. Bende çok dr a gittim. Ama bana hepsi ameliyat dedi. Bahçeciye de gittim. Orada da önce ameliyat dediler. Hayırlısı olsun inşallah. Senin için de sevindim arkadaşım. Direk tüp yapılmasına. İnşallah kavuşursun bebeğine

Sağol canım bilgin için. Bende çok dr a gittim. Ama bana hepsi ameliyat dedi. Bahçeciye de gittim. Orada da önce ameliyat dediler. Hayırlısı olsun inşallah. Senin için de sevindim arkadaşım. Direk tüp yapılmasına. İnşallah kavuşursun bebeğine
canım tüp bebekçiler alaım diyor da ben miyom konusunda çok çok iyi kadın doğumcuların fikrine göre hareket ettim. Tüp bebekçilere kalsaydım alacaklardı. Miyom ile ilgili belli hocalarla görüştükten sonra tüp bebek doktoruma ben alınmasını istemiyorum miyomlarımla ilerleyelim dedim onlar da kabul etti. Zaten diğer hocaların isimlerini verince yorum yapmadılar. ama sende 1 değil birkaç sorun var tek bir ameliyatla hepsindne kurtulacaksan ameliyat ol ve rahat rahat başla. Ben aldırmadım ama şuan ikiz olma durumu, ikiz olursa da beni miyomla birlikte hamilelik zorlayabilir. iyi dileklerin için de ayrıca teşekkür ederim.

Allah razı olsun canim duan ve önerin için
Sağlıkla kucağına al inşallah güle güle büyüt bebegini

Özel bir hastane mi yoksa üniversite hastanesinde tüp bebek mi
Özel de tedavi oldum sanki para tuzağı gibi geldi bir çok şey gereksiz uygulamalar
Korukorune tedavi gibi

kocaeli de yasiyorum kimseyle paylaşmıyorum bu derdimi bi eşim bir ben biliyoruz yıpranmamak adına kimselere soramıyorum

Yaz tatili bekliyorum ya da Nisan da histeroskopi mayısta tüp bebek diyorum ogretmenim yaza getirmek istiyorum rahatça doktor a gidebilmek için

İki Uygulama 1 ay süre ile olabilir mi
Histeroskopi ve tüp bebek

Mayıs ayında tutmazsa da temmuzda tekrar donmuslarla denemek istiyorum
Çok mu acele ediyorum nedense artık bu konu dışında hiçbisey düşünemiyorum psikolojik olarak zor günlerden geciyorum
Seni çok iyi anlıyorum canım bende öğretmenim yillarca yaz tatiline denk getirmeye çalıştım Çapa da tüp bebek prf. Bulup nisantasindaki muaynehanelerine gidip durdum capada 1 açık 2 laparoskopi oldum 2 başarısız tüp bebek denemesi oldu orada meğer ameliyatları hep asistanlar yapmış ve resmen açıp kapatmislar asıl sorunumu giderememisler yıllar sonra imkanları zorlayarak Acıbadem e gittim Bülent Traş tekrar rahim filmi isteyince çıktı ameliyatların başarısız olduğu ortaya meğer su toplayan tüpün biri kapatilamamis orada paraya kıyıp laparoskopi oldum Bülent hocaya sonrasında sıkı bir ilaç tedavisi gördüm 1 yıl sürdü çok sabrettim çok şükür gebe kaldım ikiz erkek bebek bekliyorum şu an. Tüp bebek tedavisi kişinin sorununa yönelik olmalı önceki merkezlerde ver hormonu yap yumurtayı oluşsun embriyo sonra transfer hep rutindi. O yüzden Tip Bebek için Bahçeyi ve Aci badem Maslak ta Bülent hocayı tavsiye edebilirim. Rabbim hayırlısı ile evlat hasreti ile yanan gonulleri evlatlarına kavuştursun inşaallah dualarimdasin... Rabbim e güven teslim ol inşaallah olacak ;)

Seni çok iyi anlıyorum canım bende öğretmenim yillarca yaz tatiline denk getirmeye çalıştım Çapa da tüp bebek prf. Bulup nisantasindaki muaynehanelerine gidip durdum capada 1 açık 2 laparoskopi oldum 2 başarısız tüp bebek denemesi oldu orada meğer ameliyatları hep asistanlar yapmış ve resmen açıp kapatmislar asıl sorunumu giderememisler yıllar sonra imkanları zorlayarak Acıbadem e gittim Bülent Traş tekrar rahim filmi isteyince çıktı ameliyatların başarısız olduğu ortaya meğer su toplayan tüpün biri kapatilamamis orada paraya kıyıp laparoskopi oldum Bülent hocaya sonrasında sıkı bir ilaç tedavisi gördüm 1 yıl sürdü çok sabrettim çok şükür gebe kaldım ikiz erkek bebek bekliyorum şu an. Tüp bebek tedavisi kişinin sorununa yönelik olmalı önceki merkezlerde ver hormonu yap yumurtayı oluşsun embriyo sonra transfer hep rutindi. O yüzden Tip Bebek için Bahçeyi ve Aci badem Maslak ta Bülent hocayı tavsiye edebilirim. Rabbim hayırlısı ile evlat hasreti ile yanan gonulleri evlatlarına kavuştursun inşaallah dualarimdasin... Rabbim e güven teslim ol inşaallah olacak :KK66:
Amin canım ne güzel anlatmışsın ver hormonu hiç düşünme bunun o hormona ihtiyacı var mı
Doktorlar çok insafsızlar bizi can evimizden vuruyorlar
Bülent Hoca nin ucretini (histeroskopi ve tüp bebek ) bilgin olduğu kadar bana özelden yazar mısın
Rabbim vereceği zamanı bilir ama boş yere vakit harcamaya sağlığımızdan olmaya gerek yok

İstanbul 1 saatlik mesafe gidilir gelinir yaz tatili de yaklaşmışken denenebilir diye düşündüm

Umut oldun bana allah razı olsun

Amin canım ne güzel anlatmışsın ver hormonu hiç düşünme bunun o hormona ihtiyacı var mı
Doktorlar çok insafsızlar bizi can evimizden vuruyorlar
Bülent Hoca nin ucretini (histeroskopi ve tüp bebek ) bilgin olduğu kadar bana özelden yazar mısın
Rabbim vereceği zamanı bilir ama boş yere vakit harcamaya sağlığımızdan olmaya gerek yok

İstanbul 1 saatlik mesafe gidilir gelinir yaz tatili de yaklaşmışken denenebilir diye düşündüm

Umut oldun bana allah razı olsun
Şarj bitiyor yazacam sana uygun zamanında detaylı

Kızlar adetin kaçıncı günü laparoskopi oldunuz? Bana ilk günü ara dedi. 8. 9. Güne yaparız dedi. Benim adetim çok geç bitiyor. Söyledim ama bişey olmaz dedi. 7 gün kan geliyor sonra 13. Güne kadar azalarak kahverengi çamur gibi geliyor

Back
X