Çikolata kisti olup klomen kullananlar etkileri ve sonuçları

çok güzel arkadaşım umudumuzu kaybetmeyelim tabi ki inşallah bu dertten kurtulacağız. bakalım inşallah u ay olur da çoook mutlu oluruz. sen pazartesi mi gideceksin teste peki var mı bi gelişme değişiklik :)

ya hiç bir belirti hissetmiyorum nedense. bel ağrım var biraz ama regl yaklaşınca olurdu zaten. kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. arkadaşım hamileydi ona sordum oda hiç belirti hissetmeden hamile kaldı adet sancısı gibi ağrılar oluyodu batmalar oluyodu dedi. pazar tam 12 gün doluyo ama ben pazartesi giderim.

merhaba teşekkür ederim iyi dileklerin için bayanbecerikli :) arkadaşın ankarada ne gibi bir tedavi gördü? ameliyat mı oldu yoksa aşılama, tüp bebek vs. mi?

hadi hayırlısı bakalım evet benim arkadaşım da adeti geçince anladı ama hep adet ağrıları vardı adet belirtileriyle aynı oluyomuş ama kasıkta batmalar hamilelik belirtisi sanırım ama daha da var gününe güzel haberlerini bekliyrz pztesi :)

evet aslında pko dışında kloemn kulanılmamalımış ialcın içinde öle yazıor benimde kistim 2 cm falanken klomen oviterlle vermişti doktorum aam benimkini büyüttü 4 cm civarı yaptı hemde kökenleşti kloemden sonra onu kulandığıma çok pişmanım rahim filmi çekilmeden hele hele asla kulanılmaz klomen benim doktor hsg çekmeden klomen kulandırdı oda çok sancı yaptı bana

yaa demek gerçekten büyütüyomuş ben 2. kez kullandım aynı zamanda soğan suyuna devam ettim hep küçülme hissedilir oluyodu klomen kullanınca büyüme olmadı ama küçülme 1-2 mm ile sınırlı kaldı. ama ben hsg çekildikten sonra doktorum başlattı klomene. eee o zaman bize neden uyguluyolar bu yöntemi yaaa sanki bizim tek sorunumuz yumurta büyütmekmiş gibi kisti kaale alan yok. aslında direkt aşılama tutmazsa tüp bebek yapılması lazım. hem 3 çocuk deniyo hem 1 tane için bile önümüze engeller çıkıyo.

valla aynen öyle hem üç çocuk yapın denio hem ne kadar ilaçlar pahalı hemde tüp ebbek olmayan ne yapsın hadi tüp bebek pahalı bari şu ialçarını ucuzlatın devlet karşılamıo raporlu 300 tl ödedim aşılama ilaçlarına oda kaldı öle ...raporlu olmasa 800 tl yani yazık günah değilmi devlet bu işe el atması lazım üç çocuk yapılacaksa..tam emin değilim ama ben klöenden şüpheliyim çok çünkü sağdaki kistim bir kaç yıl önce gidip geliordu ama klomenden sonra kökenleşti kaldı gitmior bir de en son çatlaması iğnesi vermedi seninki çatlıor diye belki ondan kaldı öle ..çok sancı yaptı bana adet döenmi çookk..neyseki seninki hsg sonrası verilmiş benim tüp kapalımış doktor bana boşuna klmen verio boşuna yumutlatıo zaten tüp kapalı tek taraf ne verion boşuna ilaç zararı

benim doktorumda bu ay da olmazsa gelecek ay aşılama deneriz dedi raporlu 300 demişsin çok fazla yaa bi de sperm yıkatma işlemini de muhtemelen özelde yaptırıcam hastanede yokmuş o da 200ün üzerinde diye duydum ki belki bir kaç kez denenecek bu maddi külfete nasıl dayanacağız ki o zaman daha çok dua edelimde bir an evvel olsun yoksa batarız. işin maddi kısmını düşünmek ne kadar üzücü aslında.sen şuan ne aşamadasın tüp bebek deneyecektin sanırım yakında.

benim naçizane tavsiyem aşılama deneme zaman kaybı maddi yönden hem zarar aşılamada şans zaten yüzde onmuş ..boşuna hüsran yaşarsın paranda gider özelde 1000 tl yi bulur..üç aşılama denesen 3000 tl..ialçar raporlu 280 tl tutmuştu benim geçen sene...ama yapılamadı kist yüxünden yapmadılar amliyat dediler hoş zaten öncden de vardı kist ama basit kist sanmışlar..zeynep kamilde ilerlemek için ameliyat olman gerekio tüp raporu için..ben şu an beklemedyim yasmin içiorum kist küçülsün diye artı soğan suyu..paramda hazır tüp için ama şu an kendimi hazır hisstemiorum hamileliğe o yüzden

ya ben devlet hastanesinde başlattım tetkikleri rapor vs. alabilmek için 2. kez klomen iğne kullandım inşallah gerek kalmaz ama doktor gelecek ay aşılama deneyelim dedi onu da en fazla 2 kere dener sonra raporla yaparım en azından tüpü. doktorum iyi ve güvenilir o sebeple ona bıraktım açıkçası yoksa özele geçecektim ama duyduğuma göre özeldeki doktorlardan daha ilgili ve bilgili bi doktor. o yüzden ne derse onu yapıcam. bir an evvel olsun artık diyorum. tavsiyende sen de haklısın ve bana kalsa direkt tüp denerim ama onun da garantisi yokmuş ki ya onu da defalarca denemem gerekirse maddi olarak çok sarsılırız. bakalım bundan sonrası ne olacak 10 gün var adete artık beklemedeyim hayırlısı olsun bakalım.

ya ben devlet hastanesinde başlattım tetkikleri rapor vs. alabilmek için 2. kez klomen iğne kullandım inşallah gerek kalmaz ama doktor gelecek ay aşılama deneyelim dedi onu da en fazla 2 kere dener sonra raporla yaparım en azından tüpü. doktorum iyi ve güvenilir o sebeple ona bıraktım açıkçası yoksa özele geçecektim ama duyduğuma göre özeldeki doktorlardan daha ilgili ve bilgili bi doktor. o yüzden ne derse onu yapıcam. bir an evvel olsun artık diyorum. tavsiyende sen de haklısın ve bana kalsa direkt tüp denerim ama onun da garantisi yokmuş ki ya onu da defalarca denemem gerekirse maddi olarak çok sarsılırız. bakalım bundan sonrası ne olacak 10 gün var adete artık beklemedeyim hayırlısı olsun bakalım.

ben seni özelde sandım o zaman iyi devlette ilerleyebiliyorsan ilerle tabi yaşında fazla değildir..ben özelde sandığımdan öle dedim tabi iki aşılama geçirirsen tüp için rapor alabilirsin daha iyi olur tabi..ben ilerleyemedim ama bana neden yapmadılar anlamadım kist sende de var ameliyat olmadan aşılama yapıp rapor veriolarmı

özele gidecektim ama doktorum iyi çıktı ve tüm süreçleri anlattı bana bende en azından rapor alırım diye devam ediyrm. yani bana ameliyat istemiyrm ben dedi hatta tüp bebekçiler doktorlara ameliyat etmeden hastaya tüp denenmesi daha iyi olur, ameliyat yapmadan tüpe gönderin diyolar dedi. klomen olmazsa aşılama olmazsa tüp dedi bana ama bilmiyrm bu hafta içi gidicem doktora sorarım rapor durumunu. bu arada 29 yaşındayım küçük sayılmam :) sen kaç yaşındasın?

bursaı hani hastane cnm..ben istanbulda zeynep kamildeydim aşılama için rapor çıkarabildim ama yam olacağı zaman yapmadılar kisttten dolayı tüp için 3 aşılamdan geçmen gerek yada iki ondan sonra tüpe geçirior devlet hastanesi ve kesinlikle çikolata kisti varsa aşılama dahi yapmıo ..devletin kuralında bu var zaten ondan şaşrdım..ben özelde 3 klomen ve oviterrle kullandım olmadı sonra hsg tek tüp kapalı çıkınca da direk tüp dediler bunun içinde zeynep kamil devlet hastanesinde başlamıştım ama maalesef aemliyat yüzünden ordaki tedaviyi bıraktım..özele geçmek istedim ..bu arada 35 yaşındayım

ya sen bu kist ve tedavisinde daha tecrübelisin ben öğreneli daha 5 ay oldu, ama doktor bu şekilde süreç uygulayacağız dedi. bende bilmiyrm bi daha ki gidişimde iyice bi sorayım bari. ben bursada zübeyde hn kadın doğum hastanesine gidiyrm. bana ameliyat son çare dedi, taraftar değilim buna dedi. bilgi alınca paylaşırım burdan

anladım bende öğrenelei 8 9 ay falan oldu yani yıllardır vardı ama normal kist deniliordu çikolata kisti olduğunu bilseydim önlem almaya çalışırdım fazla büyümeden..bu yüzden doktorlarada güvenim kalmadı iyi doktor bulmak çok zor..yani eğer kist küçükse ameliyat tabi en son çare olmalı..rapor için zeynep kamilde küçükte olsa ameliyat etmek istior..bu yüzden ordan kaçtım..ayrıca tüpe nerdeyse bir yıl sonunda geçilior

doktorlar hakkında söylediklerine katılıyrm benimde ilk gittiğim başka bi devlet hastanesiydi illa ameliyat diyodu. bu doktor son çare dediği için bunla devamö ettik. Allah iyi doktorla karşılaştırsın inşallah.
ya evet uzun bi süreç oluyo malesef bakalım ben artık ilerlemeye başladım 2 kez klomen iğne kullandım bu ay da olmazsa aşılamaya geçecek heralde 2 kere de onu dener sonra tüpe geçilir diye düşünüyrm. yani 2-3 ay gibi bi sürem kaldı diye düşünüyrm artık bu kadarına da dayanırım. napalım başa gelen çekilir.bi de tüp bebekte 3 yıl evli olmak şartı diye bişe varmış sanırım bazıları kalktı o sınır falan demiş ama senin bilgin var mı? eğer öyle olursa aralık ayına sarkacak tabii ki.

benim bildiğim 3 yıl evlilik evet şart kalktımı duymadım onu hiç ama yaşı 35 ten yuları ise sanırım bu şarttta aranmıyormuş ..son gelişmelerden haberim yok belki kalkmıştır devlet çocuk istemi diyorya olabilir o sebple ama sanmıorum pek şu an..senin yaşında uygun doktorun dediği gibi ilerle bu şeklde iyi olur senin için gerçekten yaşında genç acele edeceğin durumda yok devlette yaptır en son tüp tutumazsa raporla artık özele geçersin

hayırlısı evet çıktık bi yola inş olumlu olur. inşallah seninde biran evvel güzel haberlerini alırız.

fiona merhaba nasılsın pazartesi test yapılacaktı ne yaptın ne oldu hep aklıma geliyosun inşallah tutmuştur.

fiona merhaba nasılsın pazartesi test yapılacaktı ne yaptın ne oldu hep aklıma geliyosun inşallah tutmuştur.

merhaba canım biliyorum merak edeceğini ama moralim çok bozuktu giremedim. pazartesi günü hastaneye gitmeye hazırlanırken simsiyah bi akıntı geldi adet oluyorum diye gitmedim o gün boyu devam etti dün de aynı simsiyahtı bir türlü kırmızılar gelmedi. bu gün kırmızı gelmeye başladı doktora gittim düşük olabilir dedi b hcg bakalım dedi aşırıda ağrılarım vardı bel kasık sırt bunları da anlattım. saat 3 te sonucum çıkacak haber veririm. bu ay dinleneceksin iğnelerin etkisi devam ediyo çünkü şansın bu ay yüksek dedi.. tekrar umutlandım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…