Çikolata kisti olup klomen kullananlar etkileri ve sonuçları

hadi bakalım hayırlısı ben tarihlere bakmamışım yarın olacaksın sandım. benim arkadaşım da bu şekilde hamile kaldı ama baya bi dinlendi yattı. sen naptın izin alabilecek misin doktorun bişey söyledi mi bu konuda. inşallah tutarda sana mutluluk bana da umut olur :)

merhaba bayanlar bende aranıza yeni katıldım ve bende klomen kullanıyorum.doktorum adetinin beşinci günü başla on gün sonra tekrar gel dedi bende yarın gideceğim inşallah bende de kist oluşmamıştır.ama kisti olanlarda fazla üzülmesin bunlar iyi huylu kistler sanırsam eğer kötü birşey çıkarsaydı zaten doktorlar önermezdi.:)

merhaba arkadaşım sanada geçmiş olsun ya klomenin prospektüsünde o şekilde yazıyodu bizde zaten kist olduğu için büyümesinden korktuk tabi ama neyseki büyütmedi. çok şükür. senin sorunun ne (belirli bi sebebin var mı) sebepsiz mi olmuyo?

ya inan hiç bilmiyorum canım ben klomeni kullanıyorum işte bugün için doktorum beni çağırmıştı ama gittim yerinde değildi.bende vezneye falan sordum yarın gelecek dedi.bakalım yarın bir gideyim neler söyleyecek.inşallah bebişlerimiz olur allahım en hayırlı olanıu versin :)

izin almadım maalesef bugün okula gittim cumaya kadar da gidicem doktor dinlen filan demedi hatta işine dönebilirsin dedi. ben dinlemedim o gün dinlendim. aşılama baya para tutuyomuş 290 aşılama için 240 sperm yıkama zaten ilaçlarada 280 vermiştim. kontrol için doktor bugün çağırmıştı muayene etti yumurtalar çatlamış dedi bu iyi haber tabi inşallah karşılaşmıştır yumoşlarla spermler inşallah tutar da sende hemen arkamdan gelirsin...

Fionacığım aşılaman hayırlı olsun, inşallah büyük buluşma gerçekleşmiştir benim de seninkinden 1 gün önce biliyorsun, inşallah buradan hayırlı haberlerimizi paylaşırız

merhaba fiona umarım karşılaşmışlardır. çoook seviniriz. sen moralini yüksek tut bu da çok önemli. hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyrz.

Fionacığım aşılaman hayırlı olsun, inşallah büyük buluşma gerçekleşmiştir benim de seninkinden 1 gün önce biliyorsun, inşallah buradan hayırlı haberlerimizi paylaşırız

sende mi aşılama yaptırdın inşallah seninde başarılı olur. senin sıkıntın ne neden olmuyo bizim malum kistimiz var

merhaba siyahkugu amin canım inşallah öyle olmuştur :) ücret benim umduğum gibi değilmiş yukardada yazdım zaten meğer sperm yıkamaymış o fiyat sadece. aşılama için gittik o gün 290 daha aldılar. neyse inşallah hayırlı haberleri alırız da verdiklerimizi unuturuz senin problem neydi? bizim malum çikolata kisti.

Aynen aynen) inşallah çift çizgiyi görürüz biz de. Benim tek tüpüm var, hidrosalpenks vardı, laparoskopi oldum, tüpün rahimle bağlantısı kesildi. 2 ay oldu. İşte Pazartesi de aşılama denedik. Allah inşallah çabalarımızı görür

amin inşallah çok istiyorum 2. çizgiyi görmeyi hayırlısı bakalım. çok geçmiş olsun işte hepimizin bir şekilde engelleri var... inşallah Allahın da izniyle bu engelleri aşıcaz...

tekrar geçmiş olsun arkadaşım inşallah Allahın izniyle olur herşey umudumuzu kaybetmeyelim hadi hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyrm.

amin inşallah çok istiyorum 2. çizgiyi görmeyi hayırlısı bakalım. çok geçmiş olsun işte hepimizin bir şekilde engelleri var... inşallah Allahın da izniyle bu engelleri aşıcaz...

fiona merhaba nasıl oldun arkadaşım bu kaçıncı günün kaç gün kaldı test yapman var mı belirtilerin vs. çok soru sordum :)

fiona merhaba nasıl oldun arkadaşım bu kaçıncı günün kaç gün kaldı test yapman var mı belirtilerin vs. çok soru sordum :)

merhaba canım :) fazla giremiyorum çocukların gösterileri var harıl harıl çalışıyorum bu pazar son gün inşallah ama bende hiçbir belirti yok sadece göğüslerimde acayip şişlik var onu kulladığım ilaçlara bağlıyorum progestan ve estrofem kullanıyorum. pazartesi kanda baktırcam bu sefer evde test yapmıcam bakalım hayırlısı. sende durumlar nasıl neler yaptın ne aşamadasın?

hıım kolay gelsin, evet bencede evde test yapma inşallah pztesi hayırlı haberlerini alırız, bende bugün gittim doktora yumurtaboyutlarına bakıldı sağda 7mm yumurtam vardı 12 mm olmuş ama solda kistim vvar orda yumurta yoktu doktor da şaşırdı 17 mm yumurta olmuş yarın tekrar gideceğim bakacak duruma göre iğne yazacak bakalım, bu arada bi fikrin var mı kist tarafında yumurta gelişir mi doktorum hemde kaliteli yumurta olmuş dedi, ne bileyim ümitlendim kist olumsuz etkisini yitirdi mi diye düşündüm :) bir de hemşire vardı o da benimde bu şekilde olmuştu dedi. vallahi umut umut inşallah devam eder böyle.

oo süper bir haber bu hadi bakalım iyi haberler geliyor bak...bu arada benim her iki yumurtalıkta kist var ona rağmen yumurtalar 19mm e kadar yükselmişti sanmıyorum ilgisi ollduğunu ama doktor en iyi cevabı verecektir.

Öncelikle Fiona arkadaşımıza geçmiş olsun diyorum.Çok yakın bir arkadaşımda vardı ve çocuğu bu yüzden olmuyordu.Ancak Ankara'da tedavi gördü ve çok kısa bir süre sonra hamile kaldı. Şuan da arkadaşın 2 çocuğu var.
Umarım en kısa zamanda sağlıkla çocuğunu kucağına alırsın.

oo süper bir haber bu hadi bakalım iyi haberler geliyor bak...bu arada benim her iki yumurtalıkta kist var ona rağmen yumurtalar 19mm e kadar yükselmişti sanmıyorum ilgisi ollduğunu ama doktor en iyi cevabı verecektir.

aa bilmiyodum senin iki taraftada kist olduğunu, işte bugün tekrar gittim doktora 22 mm olmuş sağdaki 12 mm olan gerilemiş o olmaz artık dedi 1 kaliteli yumurtamız var bakalım yarın sabah iğne olucam artık inşallah bu sefer olur hepimizin :)

tekrar geçmiş olsun arkadaşım inşallah Allahın izniyle olur herşey umudumuzu kaybetmeyelim hadi hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyrm.

siyahkuğu merhaba çok az zaman kaldı değil mi aşılamanın sonucu öğrenmene nasıl bir belirti bir değişiklik var mı ?

aynen öyle benim boyutlarda büyük biri 3.5 biri 5 e yakın ama hala umudum var. 22 mm çok iyi sevindim canım inşallah dediğin gibi olur da bebek haberlerini buradan hemencecik veririz :)

aynen öyle benim boyutlarda büyük biri 3.5 biri 5 e yakın ama hala umudum var. 22 mm çok iyi sevindim canım inşallah dediğin gibi olur da bebek haberlerini buradan hemencecik veririz :)

çok güzel arkadaşım umudumuzu kaybetmeyelim tabi ki inşallah bu dertten kurtulacağız. bakalım inşallah u ay olur da çoook mutlu oluruz. sen pazartesi mi gideceksin teste peki var mı bi gelişme değişiklik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…