çikolata kisti olup tüp bebek tedavisine başlıycak olan arkadaşlar var mı?

Merhabalar...yaşadığım son 3 günde ve araştırdığım tüm sitelerde durumuma en uygun başlık ve konuşmalar burda..çünkü konu her zaman bir şekilde gebeliğe ve doğuma hastahaneye vs geliyor her yerde..

Çok uzatmadan konuya girecek olursam..2008 yılında 11 tane çikolata kistim vardı irili ufaklı ve laparoskopi oldum..daha 19 yaşındaydım..odtüde okuyordum...doktor hemen çocuk yapmalısın dedi..tabii ki mümkün değildi.gel zaman git zaman aşık oldum evlendim 2012 eylül...çocuk istemiyordum 3 yıl kadar..yasmin kullanmaya başladım doktorum hem tedavi hem koruma olur dedi...cumartesi günü bi de başka bi doktora gideyim diye çok başarılı bir hekime gittim (ankarada)..beynimden vuruldum..6.5 cm kistim tekrarlamıştı...ameliyat olacaktım..yetmezmiş gibi daha evvelsi gün eşimle tatil planları çocuk erteleme planları yapıoduk..ama meğerse ameliyat sonrası sadece 6 ay şansım varmış..o da tüplerim açıksa..yoksa derhal tüp bebek tedavisi...onun da bi 1 yılı varmış..en sonunda umut azalacakmış...

elimde 1 olmuş 1 olmayı bekleyen (4 hafta sonra) ameliyat...24 yaşında bir beden ama 50 yaşında bir ruh...ya çocuğum olmazsa diye avmlerdeki tüm bebişlere şirinlik yapan bir beyin..halime üzülen anne-baba..beni güldürmek için çırpınan bir eş var bugün...ne kan sonuçlarıma bakıyorum ne aynaya....benle aynı durumda olup bana umut verecek biri arıyorum sadece..

ben de çikolata kistinden çok çektim kistimden uğur akyol un macunuyla kurtuldum ama bebiş olmadı.tüp bebek deniycez kısmetse..bakalım hayırlısı..bu macunla ilgili çok önyargılar var ama bence bu kistin ameliyatsız tek çözümü bu macun..

Merhaba öncelikle sana Umut olurmuyum bilemem ama deneyimleri önerilerimi sana yazmak istedim .

Bu illet kistlerden neyasiki bende nasibimi almis kisiyim . 12 sene evliyim 7 seneden beri bir bebege hasretim . 4 kez tüp Bebek yapdim en son hamile kaldim ne yasiki kimyasal gebelik oldu ve hala hamile degilim ...
Kisa ve öz za an kaybetme denemeyle amalyat oldukdan sora en büyük sansin tüp bebek olur kister git gide yumurtaliklara zarar veriyor ben bunu gec anladim bizde bekledik olur dogal yoldan dedik ve en son ne yasiki bir tane yumurtalimi aldilar kistler yüzünden simdiki aklim olsa zaman kaybetmezdim . Rabbimher isteyene versin ama bu Endometriosist hastalik cok kötü .....
Ama hala umutunu kaybetme ben umutluyum herzaman sabrediyorumRabbima güveniyorum bizim kucagimizida doldurucagina inaniyorum .

Umarım ben de umudumu hiç kaybetmem...sanırım daha erkendi, gezecektik tozacaktık gibi şımarıklıklarımı bir kenara bırakmalıyım ve dediğiniz gibi bir an önce çocuk için uğraşmalıyım haklısınız..teşekkürler

haklısın canım peki bana önerebileceğin doktorlar varmı inan çevremde danışabileceğim kimse yok bu konuda

canım ben kendi doktorumu gözü kapalı önerebilirim. Istanbulda özel muayenehanesi var. Bede artık istanbulda yaşamıyrum ama gidip geliyorum. Sende gidip gelirim diyorsan adını verebilirim? Tüp bebek tedavisinide ona yaptırıcam. Allahtan ailem istanbulda benim o yüzden pek sorun olmaz.

canım öncelikle bize moral verdiğin için çok teşekkür ederiz. Inan böyle mucizeler duymaya çok ihtiyacımız var. Gözün aydın olsun darısı hepimizin başına inşallah.

canım seni çok iyi anlıyorum. Benimde 8 cm. Doktorum yumurtalık rezervine bakınca 'beklediğimden bile kötü üzüldüm' demesi hayla kulaklarımda. Ben yumurtalık rezervim dahada kötü olucak diye ameliyat olmayı göze alamadım. Iyimi yaptım bilmiyorum. Doktorum tüp bebek olmazsa kist dahada büyür dedi ama bende zaten büyüyor dedim. Oda haklısın dedi. Ve tüp bebeğe karar verdik.sakın umudunu kaybetme ben biliyorum ki asıl o zaman çocuğum olmaz. Tahlillerini yaptır yumurtalık rezervin nasılmış öğren iyi bir doktora git madem ikinci ameliyatınıda oldun hiç zamn kaybetme hemen tüp bebek yap. Ben inanıyorum içime doğdu sanki senin bebişlerin olucak inşallah.

Bende ocak sonu gibi ameliyat oldum.7cm cikolata kisti alindi. Laporoskobi sonra sinda 4. Ayimizdayiz.bekliyoruz.buayda olmazsaa kismetse tupegitmeyi düşünüyorum haziran da.hayirlisi insALLAH.

Guya ankaradaki en iyi doktorlardan birine gittim.yumurtalik rezervi konusunu ben acmasam acacagi yok resmen.24 yasindayim diye o kadar onemli degilmis rezerv.nerden belli?? Sadece caresizim agliyorum karsisinda diye kor cahilmisim gibi davrandi bana.rezerv testi sanirim AMH.baska yollari neler?
Bir de icine dogan insallah gecek olur.Rabbim sapasagam evlatlarimizi hepimizin kucagina verir:)

ismini verirsen sevinirim canım geçen bir doktora gittim yumurtalık rezervi konusunu söyledim bana yapılmadı dedim 35, 40 yaşında olursan öyle yapılır o, rezervin düşük olması imkansız sen daha gençsin bir tarafın bitse bir trafın yeter dedi bana ben bişey diyemedim şok oldum çokmu zor bu tahlili yapmak.. rabbim bana tez zamanda iyi bir doktor nasip etsin ne yapacağımı şaşırdım artık

canım hayırlı olsun çok güzel bir haber bu bizim için, ben şunu merak ettim kafamdan attım diyosun ya, afedersin yumurtlama günlerini falan önemsemeden mi ilişki oldu çünkü yumurtlama tarihleri geldiğinde bir an olsun aklımdan çıkmıyor çünkü

kizlar benimde 3,5 cm sol overde cikolata kistim var.. tup bebege 9 mayista basladik bugun transferimin 4. gunu biraz karamsarim ama yine de umudum var.. pazartesi test sonucum var

canım senin doktorunun karşısına beni çıkartmak lazım. 27 yaşıma daha yeni girdim ben. Benim nasıl bozulmuş yumurtalık rezervim sormak lazım ona. Elimde kan sonuçlarım olmazsa zaten iyi şeylere inanmak istiyorum söylediklerine hemen inanıcam. Amh pahalı bir test olduğu için devlet hastaneleri genelde yapmıyor. üniversitelerde vede öze labratuvarlarda bakıyorlar. Yanlış hatırlamıyorsam 200_300 tl arası. üniverste hastanelerinde sgk karşılıyor. 15 gün sonrada sonucumu verdi. Adetin 3. Günü bakılan fsh var devlette yaptırılıyor ama en güveniliri amh. Benden sana tavsiye benim dediğim doktora gidersen yanında amh testinide götür. çünkü mutlaka ister. Doktorum prof. Dr engin oral.

CANIM DOKTORUMUN WEB SİTESİ Prof. Dr. Engin Oral.

kizlar benimde 3,5 cm sol overde cikolata kistim var.. Tup bebege 9 mayista basladik bugun transferimin 4. Gunu biraz karamsarim ama yine de umudum var.. Pazartesi test sonucum var

canım inşallah sonucun pozitif olur. Hem kistin daha küçük o kadar çok zarar vermemiştir yumurtalıklarına. Güzel haberlerini bekliyoruz.

kizlar benimde 3,5 cm sol overde cikolata kistim var.. tup bebege 9 mayista basladik bugun transferimin 4. gunu biraz karamsarim ama yine de umudum var.. pazartesi test sonucum var

canım hayırlı olsun inşallah tutunur bebiş, sen neden tüp bebek yaptırma kararı aldın daha önce başka tedavi denedinmi

canım bu doktor bir hastaneyle çalışmıyomu sadece kendi muayenehanesini görebildimde birde muayene ücreti ne kadar acaba

Canım ben 32 yaşındayım 4 yıllık evliyim benimde çikolatakistim var yumurta rezervlerim az bu ay dördüncü denemem ilk ikisinde yumurta icinde hücre yoktu 3. Denememde transfer oldu oldu ama kese olusamadan düştü bizlerin durumları daha zor cünkü yumurtalarımız bitiyor maddi ve manevi cok yıpratıyor bizleri ama inanıyorum onlar bizlerle olacak sadece naz yapıyor ben ist kadıköy acıbadem tayfun hoca ile denemelerimi yapıyoruz suan ilaç kullanıyorum kesinlikle pozitif ve rahat olmamız gerekiyor cok zor ama bunu basarmalıyız yüce rabbimin izniyle hepimizin kucakları dolsun inş

Canım ameliyat olma derim bende oldum tekrar olustu zaman kaybetmeden dr konuş ve tüp bebek yaptır amh testi kanla yapılıyor araştır pahalı bir test ama cok uygun yapan yerlerde var çikolata kisti olan insan bir an önce hamile kalması gerek drlar bunu söylüyor ama yapılan işlemler cok zaman alıyor yasadıkca buzamana kadar yapılanlar boşmuş yüce rabbim bu bebişleri bize verecek ama cok sabırlı rahat ve pozitif olmak gerekiyor zor ama bunu başarmak dileğiyle

Canım yasını bilmiyorum ama ben 32 yasındayım ve rezevrlerim bitik durumda son zamanlarım ilk denemem olmadı ikinciyi deniyorum daha öncesindede yumurtalarım boş cıkmıştı amh testini dr sorma ben sormadım istanbul lab ta yaptırdım degeri sen bile yorumlayabiliyorsun bilgin olsun rabbim herkesin ve benimde kucagımı boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…