çikolata kisti olup tüp bebek tedavisine başlıycak olan arkadaşlar var mı?

canım bu doktor bir hastaneyle çalışmıyomu sadece kendi muayenehanesini görebildimde birde muayene ücreti ne kadar acaba

canım sanırım cerrahpaşa tıp fakültesiylede bir bağlantısı var ama hasta bakıyormu yada haftada kaç gün gidiyor bilmiyorum. Kendi muayene ücreti 200-250 tl arası galiba. Kartla ödeyince biraz arttığı için tam bilmiyorum. Muayene hanelerinden birini arayıp sekreterine sorabilirsin? Bence gerçekten bu işin en iyilerinden. Sende araştır içine sinmesi ve güvenmen çok önemli. Inşallah allah karşına derdine derman olabilecek bir doktor çıkartır.

inşallah canım ya baya yüksekmiş ücret ama sitesinde kadınlar kulubü üyelerine yüzde 20 indirimli yazıyodu şaşırdım. neyse sen ne zaman başlıyosun tüp bebeğe sonucu mutlaka yaz buraya olurmu

ben 27 yaşımdayım, canım sendemi daha önce ameliyat olmuştun eğer olduysan ne kadar süre geçti.

inşallah canım ya baya yüksekmiş ücret ama sitesinde kadınlar kulubü üyelerine yüzde 20 indirimli yazıyodu şaşırdım. Neyse sen ne zaman başlıyosun tüp bebeğe sonucu mutlaka yaz buraya olurmu
canım bana doktor iğne verdi tek dozluk onu yaptırdıktan 2 ay sonraya randevu vericekmiş. önümüzdeki adet kanamasından sonra yaptırayım diyorum. Istanbulda kalıcam o dönemde. Inşallah güzel haberler verebilirim sizlere.

Arkadaşlar 14 haziranda tüp bebek tedavisi için iğnemi yaptırdım. Doktordan 2 ay sonraya randevumuda aldım. Lütfen dua edin bana. Benin ve isteyen herkezin bebeği olsun. Amin.

şafak sayıyorum 14 ağustosta doktorun yanına gidicem arkadaşlar. Umut dolu süreç başlıycak. Tüp bebek tedavisinde sonra inşallah alahın izniyle hamile kalabilirim. Lütfen sizlerde benim için dua edin.

şafak sayıyorum 14 ağustosta doktorun yanına gidicem arkadaşlar. Umut dolu süreç başlıycak. Tüp bebek tedavisinde sonra inşallah alahın izniyle hamile kalabilirim. Lütfen sizlerde benim için dua edin.

inşallah güzel sonuçlar alırsın canım iğne oldum demişsin ne iğnesine başladın

inşallah güzel sonuçlar alırsın canım iğne oldum demişsin ne iğnesine başladın

amin inşallah canım. Kistim küçülsün diye lucrın 3m depo tek dozluk başladı. 14 haziranda yaptırmıştım. 12 ağusyosta randevu verdi. öze sebeplerden dolayı 1 hafta erteledik. Allah nasip ederse 19 ağustosta doktorun yanındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…