Çikolata kisti olup tüp bebek yaptıranlar/ yaptıracaklar

Yazamadim bir türlü cevabi. Sagli sollu olarak toplam 8cm. Mudahele etmeden direkt tup bebek yapmak istedi gittigim doktor. Ameliyat rezervlere zarar verdigi icin. Ama ben de karışığım yani
Hmm tamam ozaman. Evet mumkun oldugunca mudahale etmek istemiyolar onu biliyorum. Tup bebegi deneyebilirsin uzun protokol diye bir tedavi var ilk ay dkh ve baska ilaclarla kisti baskiliyolar sonraki ay basliyolar igneyle yumurta buyutmeye

Masaallah. Benim de amh iyi cok şükür insallah kalitesi de iyi olur. Ama once icime sinen bir doktora ulasmam lazim

Aynen ben de oyle dusunuyorum. Cok guvenerek gitmistim acikcasi hayal kırıklığı yasadim.
Olur öyle şeyler takmayın kafanıza. Siz elinizden geleni yapın. Takdir Allah in... Dediğim gibi bir kaç yerle gorusurseniz zaten neresinin iyi neresinin kötü olduğunu az çok kestirirsiniz diye düşünüyorum. Ben çünkü bir çok klinikle görüşme yapıp aklıma ve gönlüme en çok yatan yeri seçmiştim. Şu zamana kadar bana yaptıkları tedaviden pişman olmadım hele ki sonuç da güzel olursa duble mutluluk olcak :)

Insallah cok guzel olur sonucunuz. bizimle de paylasirsiniz insallah

Insallah cok guzel olur sonucunuz. bizimle de paylasirsiniz insallah
Ayy inşallah arkadaşım. Tabiki de paylaşırım olumlu ya da olumsuz mutlaka bilgilendiricem. Rabbim sana da hayırlısını versin, kucagin boş kalmasın inşallah :)

Bende de var kistim 4 cm e düşmüştü en son sezaryenle alıyolsr mi doğumda? Öyleyse sevindim valla

Evet benim doğum esnasında alındı çok şükür bir daha tekrarlamadı
Peki hamileyken küçüldü mi biraz benim doktorum bi kez baktı 1 cm küçüldü dedi aka pek de önemsemiyor

Peki hamileyken küçüldü mi biraz benim doktorum bi kez baktı 1 cm küçüldü dedi aka pek de önemsemiyor
Evet benim 3 cm e falan düşmüştü sonra önemsemedik bakmadık zaten varlığı yokluğu belli değildi bişey hissetmiyordum çünkü.ama ilk zamanlar korktum bebeğe bı zararı olur mu düşük riski olur mu vs. Diye ama çok şükür bir sorun olmadı insan ilk olunca korkuyor her ihtimali düşünüyor.

Zaten bu kist kandan beslenen bir kist. Adet oldukça bir miktar kan geriye doğru kanıyor bu kistde büyüyor demişti bana doktorum. Hamilelikte adet görmediğimiz için kist baskılanmış oluyor büyümesi engelleniyor.

Ben ilk öğrendiğimde sormuştum bi zararı olmaz bebeğe demişti doktorum

Siz dogal yollardan mi hamile kaldiniz?
Tedaviyle kaldım sag yumurtalikta tembellik vardı onun icin ilac kullandım 3 ay sonra kistim için clife macun ve sogan kuru kullandım ayni zamanda impryl kullandim 3 ay

Merhaba kizlar bende 22 eylül de tup bebek icin görüşmeye gidicem
Benim de cift taraflı kistlerim var. Sizlerin yumurta rezevriniz yani amh değerleriniz nedir ??

Canim test yaptin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…