Hmm tamam ozaman. Evet mumkun oldugunca mudahale etmek istemiyolar onu biliyorum. Tup bebegi deneyebilirsin uzun protokol diye bir tedavi var ilk ay dkh ve baska ilaclarla kisti baskiliyolar sonraki ay basliyolar igneyle yumurta buyutmeyeYazamadim bir türlü cevabi. Sagli sollu olarak toplam 8cm. Mudahele etmeden direkt tup bebek yapmak istedi gittigim doktor. Ameliyat rezervlere zarar verdigi icin. Ama ben de karışığım yani
Masaallah. Benim de amh iyi cok şükür insallah kalitesi de iyi olur. Ama once icime sinen bir doktora ulasmam lazimEvet kistten dolayı ilki tüp bebekle oldu. Amh 4.0 gibi biseydi tam hatırlamıyorum geçmiş zaman iyiydi yani. Biz vakit kaybetmeden tedavi sürecine geçmek istedik. Yumurta kalitesine gelince o bence birazda uygulanan tedavi ve ilaç dozuyla da alakalı günlük yaptığınız iğneler tahlil sonuçlarına göre ayarlaniyor ona göre de yumurtalar büyüyor tüp bebek sürecinde benim kist olan taraftada baya yumurta olgunlaşmışıtı toplam 17-18 yumurta toplandı 10 tanesi olgundu bunlar izleniyor gün olarak 7 tane de 5. Gün embriyom oluşmuştu şuan mesela dondurulmuş embriyomda mevcut o tedaviden kalan.
Olur öyle şeyler takmayın kafanıza. Siz elinizden geleni yapın. Takdir Allah in... Dediğim gibi bir kaç yerle gorusurseniz zaten neresinin iyi neresinin kötü olduğunu az çok kestirirsiniz diye düşünüyorum. Ben çünkü bir çok klinikle görüşme yapıp aklıma ve gönlüme en çok yatan yeri seçmiştim. Şu zamana kadar bana yaptıkları tedaviden pişman olmadım hele ki sonuç da güzel olursa duble mutluluk olcak :)Aynen ben de oyle dusunuyorum. Cok guvenerek gitmistim acikcasi hayal kırıklığı yasadim.
Insallah cok guzel olur sonucunuz.Olur öyle şeyler takmayın kafanıza. Siz elinizden geleni yapın. Takdir Allah in... Dediğim gibi bir kaç yerle gorusurseniz zaten neresinin iyi neresinin kötü olduğunu az çok kestirirsiniz diye düşünüyorum. Ben çünkü bir çok klinikle görüşme yapıp aklıma ve gönlüme en çok yatan yeri seçmiştim. Şu zamana kadar bana yaptıkları tedaviden pişman olmadım hele ki sonuç da güzel olursa duble mutluluk olcak :)
Ayy inşallah arkadaşım. Tabiki de paylaşırım olumlu ya da olumsuz mutlaka bilgilendiricem. Rabbim sana da hayırlısını versin, kucagin boş kalmasın inşallah :)Insallah cok guzel olur sonucunuz.bizimle de paylasirsiniz insallah
Bende de var kistim 4 cm e düşmüştü en son sezaryenle alıyolsr mi doğumda? Öyleyse sevindim vallaBenim doktorum da muayene etmeden birşey diyemem dedi baktı ve gerek görmedi alınmasına doğum esnasında alınabilir dedi nitekim hamilelik sürecinde sıkıntı yaşamadım sadece yumurta kalitesini etkiliyor bu kist onun için hamile kalmak doğal yolla zorlaşıyor. Ben şanslıydim benim kistim ilk öğrendiğim gibi kaldı büyümedi hiç. Sezaryen esnasinda da alındı ve şimdi normal yolla hamile kaldım. Darısı başınıza inşallah üzülmeyin güvenebileceginiz iyi bir doktor bulun
Evet benim doğum esnasında alındı çok şükür bir daha tekrarlamadıBende de var kistim 4 cm e düşmüştü en son sezaryenle alıyolsr mi doğumda? Öyleyse sevindim valla
Peki hamileyken küçüldü mi biraz benim doktorum bi kez baktı 1 cm küçüldü dedi aka pek de önemsemiyorEvet benim doğum esnasında alındı çok şükür bir daha tekrarlamadı
Evet benim 3 cm e falan düşmüştü sonra önemsemedik bakmadık zatenPeki hamileyken küçüldü mi biraz benim doktorum bi kez baktı 1 cm küçüldü dedi aka pek de önemsemiyor
Ben ilk öğrendiğimde sormuştum bi zararı olmaz bebeğe demişti doktorumEvet benim 3 cm e falan düşmüştü sonra önemsemedik bakmadık zatenvarlığı yokluğu belli değildi bişey hissetmiyordum çünkü.ama ilk zamanlar korktum bebeğe bı zararı olur mu düşük riski olur mu vs. Diye ama çok şükür bir sorun olmadı insan ilk olunca korkuyor her ihtimali düşünüyor.
Siz dogal yollardan mi hamile kaldiniz?Ben ilk öğrendiğimde sormuştum bi zararı olmaz bebeğe demişti doktorum
Tedaviyle kaldım sag yumurtalikta tembellik vardı onun icin ilac kullandım 3 ay sonra kistim için clife macun ve sogan kuru kullandım ayni zamanda impryl kullandim 3 aySiz dogal yollardan mi hamile kaldiniz?
Canim test yaptin miBen varım. 4 cm kistim vardı. Ve ufak çapta bir kaç tane daha var... Benim transfer öncesi kistlerim bosaltildi ve o şekilde transfer yapıldı. Hatta yarın test günüm herşeyin ya başı olcak ya sonu heycanla beklemedeyim. Allah sana da hayırlı tedaviler nasip etsin inşallah hepimizin bu süreçte yüzü güler.
2.78 canımMerhaba benim 2 civarı. Sizin kaç
Evet kan testinden şimdi geldim eve. Yanlız sonuç öğleden sonra 4 gibi çıkacak, beklemedeyimCanim test yaptin mi
Hadi insallah bakalimEvet kan testinden şimdi geldim eve. Yanlız sonuç öğleden sonra 4 gibi çıkacak, beklemedeyim
Iyiymis sizin de masallah. Kistlerinizin boyutu ne kadar?2.78 canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?