- 30 Ekim 2018
- 2.946
- 4.310
- 133
İnşallah :)Hadi insallah bakalim
Hadi bakalim hayirlisiyla olur insallah.Benimde sağ tarafımda ve sol tarafımda kist var. Sağ taraftaki kist her adet gördüğüm de kanama ile birlikte dökülüyor, adet bitince yeniden oluşuyor, sonra yine adet ile dökülüyordu, soldaki 1,5 cm ve endometriozis hastasıyım. AMH'ım 0.62 ydi. 2 sene boyunca normal yolla hamile kalamadım sonrasında aşılama için doktora başvurdum o da bu rezerv ile aşılama da vaktini ve paranı kaybetme direk tüp bebek yap deyince tüp bebeğe başvurdum. Kistin içini boşaltacaktı doktor ama yumurtaya yapışık değil yumurtanın önünde o yüzden aspire etmeye gerek yok dedi Lucrin iğne vurdu baskılamak için. Şimdide 22 eylül de transferim var.
Iste benim doktorum hic bu tarz yorumlar yapmadan haydi baslayalim diyerek beni şoke etti... siz hangi doktora gidiyorsunuz?Benimde sağ tarafımda ve sol tarafımda kist var. Sağ taraftaki kist her adet gördüğüm de kanama ile birlikte dökülüyor, adet bitince yeniden oluşuyor, sonra yine adet ile dökülüyordu, soldaki 1,5 cm ve endometriozis hastasıyım. AMH'ım 0.62 ydi. 2 sene boyunca normal yolla hamile kalamadım sonrasında aşılama için doktora başvurdum o da bu rezerv ile aşılama da vaktini ve paranı kaybetme direk tüp bebek yap deyince tüp bebeğe başvurdum. Kistin içini boşaltacaktı doktor ama yumurtaya yapışık değil yumurtanın önünde o yüzden aspire etmeye gerek yok dedi Lucrin iğne vurdu baskılamak için. Şimdide 22 eylül de transferim var.
Iste benim doktorum hic bu tarz yorumlar yapmadan haydi baslayalim diyerek beni şoke etti... siz hangi doktora gidiyorsunuz?
Hadi bakalim hayirlisiyla olur insallah.
Merhabalar bende tüpbebek icin tedavi gördüm yumurta toplama işlemi vs oldu lucrin igne vuruldum ekim 7 de gideceğim bakalımBenimde sağ tarafımda ve sol tarafımda kist var. Sağ taraftaki kist her adet gördüğüm de kanama ile birlikte dökülüyor, adet bitince yeniden oluşuyor, sonra yine adet ile dökülüyordu, soldaki 1,5 cm ve endometriozis hastasıyım. AMH'ım 0.62 ydi. 2 sene boyunca normal yolla hamile kalamadım sonrasında aşılama için doktora başvurdum o da bu rezerv ile aşılama da vaktini ve paranı kaybetme direk tüp bebek yap deyince tüp bebeğe başvurdum. Kistin içini boşaltacaktı doktor ama yumurtaya yapışık değil yumurtanın önünde o yüzden aspire etmeye gerek yok dedi Lucrin iğne vurdu baskılamak için. Şimdide 22 eylül de transferim var.
İstanbulda mı kendisi?Prf. Dr. Murat Arslan'a gidiyorum.
Merhabalar bende tüpbebek icin tedavi gördüm yumurta toplama işlemi vs oldu lucrin igne vuruldum ekim 7 de gideceğim bakalımsizin kistiniz kaç cm
Benim 4 cmMerhaba,
1,5 cm sizin ? Benim transfer tarihim 22 eylül ama sizin biraz daha uzak bir tarih sanırım?
2.5 ile 1.7 canim seninIyiymis sizin de masallah. Kistlerinizin boyutu ne kadar?
Kac yumurtan toplandi canim ve kac yane emriyo oluştuBenimde sağ tarafımda ve sol tarafımda kist var. Sağ taraftaki kist her adet gördüğüm de kanama ile birlikte dökülüyor, adet bitince yeniden oluşuyor, sonra yine adet ile dökülüyordu, soldaki 1,5 cm ve endometriozis hastasıyım. AMH'ım 0.62 ydi. 2 sene boyunca normal yolla hamile kalamadım sonrasında aşılama için doktora başvurdum o da bu rezerv ile aşılama da vaktini ve paranı kaybetme direk tüp bebek yap deyince tüp bebeğe başvurdum. Kistin içini boşaltacaktı doktor ama yumurtaya yapışık değil yumurtanın önünde o yüzden aspire etmeye gerek yok dedi Lucrin iğne vurdu baskılamak için. Şimdide 22 eylül de transferim var.
Kac yumurtan toplandi canim ve kac yane emriyo oluştu
Benim 4 cmiğnenin iyi geleceğini düşündü doktor umarım işe yarar evet ben Eylül’ün 7 de gittim iğne vuruldum ekim 7 de gel dedi bakalım sizin 22 Eylül transfer gününüz mü
Yumurtlamayalım diye miEvet 22 eylül transfer günüm. Lucrin kisti baskılıyor çünkü o iğne yumurtlamayalım diye yapılıyor.
Yumurtlamayalım diye miigne hakkında bilgim yok doktorum sadece bi igne yapcam kisti baskılasın zemini hazırlayalım dedi dediğim gibi igne hakkında bilgim yok
Bana da doktor vurduValla zaten bende hemşirenin bana dediği kadar biliyorum canım.Bu iğneye geçici menopoz iğnesi de diyorlar bu sitede ki tecrübeli hanımlar. Bana da hemşire vurmadan önce transfer öncesi kisti baskılasın diye vuruyorum bu iğne yumurtlamaman için ama sonrasında normal adet olacaksın zaten demişti.
Bana da doktor vurduo söyledi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Evet bende burda okudum bazılarına 2-3 kez yapılmış bende doktora sormuştum 1 ay yeterli bi doz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?