- 24 Ocak 2020
- 474
- 354
- 53
- 36
7 Eylül de lucrin yapılda ekim 7 de gel dedi Sanırım transfer günü ozmnİşte herkesin durumuna göre değişiyor demek ki :) siz sürecin hangi kısmındaydınız?
Sizin pekiİşte herkesin durumuna göre değişiyor demek ki :) siz sürecin hangi kısmındaydınız?
7 Eylül de lucrin yapılda ekim 7 de gel dedi Sanırım transfer günü ozmn
Sizin peki
İgneler yerleştirme olunca başlanmıyor mu? İlac Vitamin mi kullanıyorsunuz ben bıestoran ve folboil kullanıyorum şimdilik progestan igne ve transfer ilaçlarım I aldım ama igne yapıp 1 ay erteleyelim deyince doktorum kaldıBenim 22 eylül de transfer günüm. Yarın doktorda kontrolüm var, 2 tane hap kullanıyorum şu an bir kaç gün sonra progesteron iğnelerine başlayacağız büyük ihtimal .
Sorun yok canım bende öyle oluyorum bazen çok okuyoruzAyyyy söylemiştiniz zaten 100 kere sormuş gibi oldum kusura bakmayıno kadar çok yorum okuyorum ki kim ne yazdı karıştırıyorum :) İnşaAllah hakkınızda hayırlısı olsun:)
İgneler yerleştirme olunca başlanmıyor mu? İlac Vitamin mi kullanıyorsunuz ben bıestoran ve folboil kullanıyorum şimdilik progestan igne ve transfer ilaçlarım I aldım ama igne yapıp 1 ay erteleyelim deyince doktorum kaldı
Anladım canım yarın kontrolde söyler iğneyi sanırım bende ancak 7 ekimde gittiğimde belli olurCanım şuan estrofem kullanıyorum östrojen hapı rahim kalınlaştırması için. Coraspin kullanıyorum kan sulandırıcıymış bu da kan pıhtılaşmasını engelliyormuş bir de rahimde kan akışı sağlatıyormuş bebeğin tutunması için rahimde hızlı bir kan akışının olması gerekiyormuş. Progesteron iğneyi doktorum transferden 5 gün önce kullanmaya başlayacağımızı söyledi o yüzden o iğneyi vereceğini tahmin ediyorum 1-2 gün sonra başla diyebilir. Bir de tüp bebeğe başlamadan önce kullanıyordum folik asit var gynesitol kullanıyorum o kadar.
Anladım canım yarın kontrolde söyler iğneyi sanırım bende ancak 7 ekimde gittiğimde belli olurkan pıhtılaşması varmı sende buna bakıldı mı yoksa coraspini farklı bisey icin mi verdi
Peki canım ilk kez duydum ondan sordum bana öyle bisey demediBende kan pıhtılaşması yok ama coraspin kan pıhtılaşması olmasın diye veriliyormuş. İlla kan pıhtılaşması olunca verilmiyor dedi ayrıca rahimde kan akışı ne kadar çok ve hızlı olursa bebek o kadar güzel tutunur dedi doktorum o yüzden veriliyormuş bu hap.
Peki canım ilk kez duydum ondan sordum bana öyle bisey demedidemekki her doktorun farklı tedavi yöntemi var hayırlısı olsun
Lucrini adetin kaçıncı günü vurulduğu adet ne zaman oldunuz bu iğneden sonra7 Eylül de lucrin yapılda ekim 7 de gel dedi Sanırım transfer günü ozmn
Eylül 7 regl 2 günü vuruldumLucrini adetin kaçıncı günü vurulduğu adet ne zaman oldunuz bu iğneden sonra
Sen nezmn vuruldunLucrini adetin kaçıncı günü vurulduğu adet ne zaman oldunuz bu iğneden sonra
Bana adetten 1 hafta önce vur dedi 3 gun sonra vurulcam .adeti ne kadar geciktiriyor onu bilmiyorumSen nezmn vuruldun
Canim test yaptin mi
Farklıymış tedavisi doktorlarımızın bana regl 2 günü vuruldum zaten geçici menopoz iğnesi olduğu icin regl olmucaz gün pekte önemli değilBana adetten 1 hafta önce vur dedi 3 gun sonra vurulcam .adeti ne kadar geciktiriyor onu bilmiyorum
Cok uzuldum ya ama illa ki Vardır bunda da bi hayır canim...Olmadı arkadasim. Az önce doktor aradı değer 2 nin altindaymis yani en başından beri tutunma olmamış. Geride embriyomda yok kaldım öylece ortada kendimi çok kötü hissediyorum.
Herşey güzel gidiyordu ama olmayınca olmuyor işte. Ben elimden geleni yaptım. Rabbim in vardır bir bildiği diyorum ama ağlamaktan da alamiyorum kendimi. Maddi manevi zor durumdayim bir daha nasıl para bulurum onu da bilmiyorum Allah sonumu hayir etsinCok uzuldum ya ama illa ki Vardır bunda da bi hayır canim...
Eşiniz destekçi ise hersey yoluna girerHerşey güzel gidiyordu ama olmayınca olmuyor işte. Ben elimden geleni yaptım. Rabbim in vardır bir bildiği diyorum ama ağlamaktan da alamiyorum kendimi. Maddi manevi zor durumdayim bir daha nasıl para bulurum onu da bilmiyorum Allah sonumu hayir etsin(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?