Çikolata kisti olup tüp bebek yaptıranlar/ yaptıracaklar

Benim 22 eylül de transfer günüm. Yarın doktorda kontrolüm var, 2 tane hap kullanıyorum şu an bir kaç gün sonra progesteron iğnelerine başlayacağız büyük ihtimal .
İgneler yerleştirme olunca başlanmıyor mu? İlac Vitamin mi kullanıyorsunuz ben bıestoran ve folboil kullanıyorum şimdilik progestan igne ve transfer ilaçlarım I aldım ama igne yapıp 1 ay erteleyelim deyince doktorum kaldı

Canım şuan estrofem kullanıyorum östrojen hapı rahim kalınlaştırması için. Coraspin kullanıyorum kan sulandırıcıymış bu da kan pıhtılaşmasını engelliyormuş bir de rahimde kan akışı sağlatıyormuş bebeğin tutunması için rahimde hızlı bir kan akışının olması gerekiyormuş. Progesteron iğneyi doktorum transferden 5 gün önce kullanmaya başlayacağımızı söyledi o yüzden o iğneyi vereceğini tahmin ediyorum 1-2 gün sonra başla diyebilir. Bir de tüp bebeğe başlamadan önce kullanıyordum folik asit var gynesitol kullanıyorum o kadar.

Anladım canım yarın kontrolde söyler iğneyi sanırım bende ancak 7 ekimde gittiğimde belli olur kan pıhtılaşması varmı sende buna bakıldı mı yoksa coraspini farklı bisey icin mi verdi

Anladım canım yarın kontrolde söyler iğneyi sanırım bende ancak 7 ekimde gittiğimde belli olur kan pıhtılaşması varmı sende buna bakıldı mı yoksa coraspini farklı bisey icin mi verdi

Bende kan pıhtılaşması yok ama coraspin kan pıhtılaşması olmasın diye veriliyormuş. İlla kan pıhtılaşması olunca verilmiyor dedi ayrıca rahimde kan akışı ne kadar çok ve hızlı olursa bebek o kadar güzel tutunur dedi doktorum o yüzden veriliyormuş bu hap.

Peki canım ilk kez duydum ondan sordum bana öyle bisey demedi demekki her doktorun farklı tedavi yöntemi var hayırlısı olsun

Canim test yaptin mi

Olmadı arkadasim. Az önce doktor aradı değer 2 nin altindaymis yani en başından beri tutunma olmamış. Geride embriyomda yok kaldım öylece ortada kendimi çok kötü hissediyorum.

Son düzenleme:
Olmadı arkadasim. Az önce doktor aradı değer 2 nin altindaymis yani en başından beri tutunma olmamış. Geride embriyomda yok kaldım öylece ortada kendimi çok kötü hissediyorum.
Cok uzuldum ya ama illa ki Vardır bunda da bi hayır canim...

Cok uzuldum ya ama illa ki Vardır bunda da bi hayır canim...
Herşey güzel gidiyordu ama olmayınca olmuyor işte. Ben elimden geleni yaptım. Rabbim in vardır bir bildiği diyorum ama ağlamaktan da alamiyorum kendimi. Maddi manevi zor durumdayim bir daha nasıl para bulurum onu da bilmiyorum Allah sonumu hayir etsin (

Eşiniz destekçi ise hersey yoluna girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…