Benimde1 tane 3.gunembriyosuvar 7 hicreli ben dd hiç umutlu değilimCnm bendede kist var transferim ekimde olacak ama benim pek umudum yok çünkü benim 3.gün embriyosu
Canım merhaba bendede çikolata kisti vardı ilk tüp bebekte hiçbir kontrol yapmadan direkt tüp bebeğe başladılar tutmadı.ikincide rahim filmi çekildi t rahim varmış onu histeroskopiyle düzelttiler sonra büyük kistimin içi karından iğne ile girilip boşaltıldı sonra iki kez yumurta toplama yapılıp yumurtalar donduruldu sonra iki ay geçici menopoz uygulanıp transfer oldu tuttu.Sakın hiçbir kontrol yapılmadan normal siklusta tüo bebek önerirlerse başlama.Hatta çikolata kisti konusunda uzman bir tüp bebek doktoruna git.çikolata kisti hastalarında çok iyi sonuçlar alınan uygulamalar varAnladim. Yani benim paldır küldür tüp bebeğe baslamam sizce de garip degil mi? Siz hangi hastaneye gitmiştiniz acaba?
Aynen ben de oyle düşünüyorum. Zaten cok garip geldi bana da. Sizin icin cok sevindim. Istanbulda mi bi doktora gittiniz siz?Canım merhaba bendede çikolata kisti vardı ilk tüp bebekte hiçbir kontrol yapmadan direkt tüp bebeğe başladılar tutmadı.ikincide rahim filmi çekildi t rahim varmış onu histeroskopiyle düzelttiler sonra büyük kistimin içi karından iğne ile girilip boşaltıldı sonra iki kez yumurta toplama yapılıp yumurtalar donduruldu sonra iki ay geçici menopoz uygulanıp transfer oldu tuttu.Sakın hiçbir kontrol yapılmadan normal siklusta tüo bebek önerirlerse başlama.Hatta çikolata kisti konusunda uzman bir tüp bebek doktoruna git.çikolata kisti hastalarında çok iyi sonuçlar alınan uygulamalar var
Yok ankaradayım ben başkent Hastanesi hulusi bülent zeyneloğlunda oldu tedavimAynen ben de oyle düşünüyorum. Zaten cok garip geldi bana da. Sizin icin cok sevindim. Istanbulda mi bi doktora gittiniz siz?
Merhaba canım dün gittin mi doktora merak ettim seniAynen öyle, her doktorun farklı yöntemi var bir de her hasta aynı olmadığı için herkese göre değişiyor işte canım.
Merhaba canım dün gittin mi doktora merak ettim seni
Çok sevindim senin adına inşallah rabbim gönlüne göre versin tek embriyomu bide yerleştirme agrılımı oluyo uyutmuyorlarmıs agrı sızı oluyomu ben ilk kez yaptırıyorum bilmiyorum merak ettim canımMerhabaevet canım gittim 22 eylülde transferim gerçekleşti 3 ekim test günüm
Çok sevindim senin adına inşallah rabbim gönlüne göre versin tek embriyomu bide yerleştirme agrılımı oluyo uyutmuyorlarmıs agrı sızı oluyomu ben ilk kez yaptırıyorum bilmiyorum merak ettim canım
Üzülme canım inşallah o tek Bebişini kucağına almayı nasip eder rabbim bu cuma günü hürmetineEvet canım tek embriyo zaten 1 tane embriyom vardı elimde5. Gün embriyosu. Anestezisiz yapılan bir işlem ve benim hiç ağrım sızım olmadı. Sadece transfer esnasında sıkışık olmak gerekiyor ya o çok zor işte aşırı baskı yapıyor ben 15 dakika zor dayandım bayılıcam sandım yani idrar torbasının dolu olması gerekiyor çünkü rahmi görebilmesi için başka bir zorluğu yok zaten işlem sonrası hemen sonda ile idrarı boşaltıyolar seni bir rahatlatıp öyle çıkarıyolar odana yani bana öyle yaptılar sağolsunlar
Üzülme canım inşallah o tek Bebişini kucağına almayı nasip eder rabbim bu cuma günü hürmetineheyecanlandım ben şimdi ayın 7 ne gideceğim ondan sonra gün verir sanırım
Amin cümlemizin inşallahAmin inşaAllah canımBu sürecin her aşaması çok heyecanlı Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın ♥
pekı canım 1 ayda ne kadar küçülmüştü kistinMerhaba benimde sağ yumurtalığımda 4.5cm çikolata kistim vardı 1 sene normal ilişki 2 aşılama denedik olmadı tüp bebeğe geçtik 2.denemizde tuttu ve kızımı dünyaya getirdim. Tüp bebek doktorum kistin alınmasına gerek yok bu şekilde tedaviye başlayabiliriz demişti ben 1 ay gecici menapoz iğnesi kullandım kisti baskılamak için sonra tedaviye ignelere başladık bu şekilde önerdi. İstanbulda iseniz Prof.Dr.Yucel Karaman a muayene olmanızı öneririm Brüksel tüp bebek merkezinin sahibi kendisi. Ben özellikle cikolata kisti için tavsiyeyle gitmiştim kendisine. Aşılama yapan doktorum bir universite hastanesinde idi o önermişti.
Küçülmedi malesef canım benim kistim hep aynı boyutta kaldı ordaki amaç kisti küçültmek değildi kistten salgılanan bir sıvı varmış onu baskılamaktı doktorum böyle söylemişti.pekı canım 1 ayda ne kadar küçülmüştü kistin
anladım canım. benımde çift taraflı kıstlerım suanda.1 haftadır gonalpeltyl vuruyorum. pazartesı asıl tedavıye başlıcazKüçülmedi malesef canım benim kistim hep aynı boyutta kaldı ordaki amaç kisti küçültmek değildi kistten salgılanan bir sıvı varmış onu baskılamaktı doktorum böyle söylemişti.
Hakkında hayırlısı olsun canım. Benim ignemde zoladex diye bir menapoz ignesiydi onu iki ay yaptık adet görmedim leke şeklinde gelmisti. 2. İğneden sonra adet dönemimde gelen lekeyi adet kabul edip tüp bebek tedavisine başlamıştık.anladım canım. benımde çift taraflı kıstlerım suanda.1 haftadır gonalpeltyl vuruyorum. pazartesı asıl tedavıye başlıcaz
hmmm bana da yumurta toplma işleminden sonra igne vurup 3 ay rahım dınlendırmesı yapıcakmış doktor.Hakkında hayırlısı olsun canım. Benim ignemde zoladex diye bir menapoz ignesiydi onu iki ay yaptık adet görmedim leke şeklinde gelmisti. 2. İğneden sonra adet dönemimde gelen lekeyi adet kabul edip tüp bebek tedavisine başlamıştık.
Cnm bendede kist var transferim ekimde olacak ama benim pek umudum yok çünkü benim 3.gün
Allah büyük canım inşallah hayırlı sonuçlanır senin içinbenim yumurta rezervim de düşük amh 0.3 kalitesizdi yumurtalarım artı kistler olmadı ama sen umudunu kaybetmeCnm bendede kist var transferim ekimde olacak ama benim pek umudum yok çünkü benim 3.gün embriyosu
Şuan hiçbir belirtim yok transferden sonraki 3. Günüm ama gördüğüm kadarıyla herkesin belirtisi var kendimi olmamasına hazırladım ama yine de üzülüyorumAllah büyük hiç belli olmaz. İnşallah hayırlı sonuçlanır. Şuanki durumun nedir
Allah büyük canım inşallah hayırlı sonuçlanır senin içinbenim yumurta rezervim de düşük amh 0.3 kalitesizdi yumurtalarım artı kistler olmadı ama sen umudunu kaybetmeşuanki durumun nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?