Çikolata kisti olup tüp bebek yaptıranlar/ yaptıracaklar

Eşiniz destekçi ise hersey yoluna girer
Allah'a çok şükür. Rabbim onu başımdan eksik etmesin, çok anlayışlı ve merhametli bir eşim var her konuda. Fakat ben üzülüyorum napim şu zamana kadar çoğu şeyde talihsizlikler yakamı bırakmadı bari bu bebek isi yolunda gitsin dedim o da olmadı.

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar napalim belki hayırlısı böyledir ne desek boş

Oyle canim ya zor bir imtihan. Neden olmamis acaba bi sebep var mi ki bilinen?
Şimdi ilaçları kestik en geç 1 hafta içinde adet olcam, adetin 3. Günü çağırıyor doktor hem muayene etcekmis hem de konuscakmis. O zaman söyler heralde bir nedeni varsa eğer. Ama ne olursa olsun sil bastan tekrar başlayacağımız kesin

Oyle canım biraz uzuleceksin tabi cok doğal. Ama yeniden mucadele etme gucunu Allah verir. Insallah bundan sonrasi cok guzel olur

Olmadı arkadasim. Az önce doktor aradı değer 2 nin altindaymis yani en başından beri tutunma olmamış. Geride embriyomda yok kaldım öylece ortada kendimi çok kötü hissediyorum.
Üzmeyin kendiniz rabbim bu defa hayırlı kılmamıstır o yüzden erteliyordur bide böyle düşünün daha güzel olacak ki erteledi rabbim dualarım sizinle rabbim tez zamanda kucağınızı doldursun inşallah

Oyle canım biraz uzuleceksin tabi cok doğal. Ama yeniden mucadele etme gucunu Allah verir. Insallah bundan sonrasi cok guzel olur
Amin arkadaşım inşallah. Her bakımdan zorlu bir süreç olacak ama umut etmekten başka elimizden birşey gelmiyor. Sen de inşallah güzel bir süreç geçirirsin ve ilk denemede bebisine kavusursun.

Benim de var bir tane küçük boyutta ameliyat yapmadı doktor tüp benek yumurta toplamdı transfer bekliyorum
Mrb canm naptın tiransver oldunmu bendede bi tane cikolata kisti var şuan tup bebek tedavimin başındayım 4gundeyim yumurta uyarıcı iğneler vuruluyorum senin yumurtalarının durumu nasıl

Merhaba, önce baskılama yapıp sonra mı tüp bebek iğnelerine geçiliyor? Bir de kaç ay baskılama yapıldı size?

Kızlar selam, ben de başımdan geçenleri kısaca özetliyim. Benim de ilk tedavimde 9 yumurtam toplandı, 5 i döllendi ve sadece 3 ü 3. Güne geldi. Amh değerim 2,5 civarı. Eşimin ve benim tanı konmuş bir sorunumuz yoktu, yumurta takibi yok çatlatması derken olmadı 2 senedir. Neyse 3 tane embriyodan 2 si tam transfer edilecekken, dr 11 mm çikolata kisti gördü. Ama herşey yolunda ve yumurtalar 1. kalite dedi ve bu riski aldık. Ama tutunma olmadı Ne ağladık ne ağladık. Yani minnacık nokta kadar bir kist. Sadece sorun bu muydu bilemiyoruz. Kromozom testi istedi dr. Eşimle bana. Herşey iyi çıktı. İçerde 1 dondurulmuş kaldı. 2 defa adet geçirdim ve kontrole gittim. Yumurta çok az dedi bu ay. Takviye ilaçlarına devam dedi. Prowomen ve teatrio isimli ilaçlar. Bir sonraki adette gidicem eğer iyiyse önce opu yapılacak yani 2. Kez tedaviye başlıycam. Sonra 2-3 ay geçici menopoz baskılama. Sonra transfer dedi. Bu arada kistin de 1.5 cm olmuş dedi. Ben hiçbişey hissetmiyorum o ayrı.

Merhaba, önce baskılama yapıp sonra mı tüp bebek iğnelerine geçiliyor? Bir de kaç ay baskılama yapıldı size?

Merhaba.

Herkesin durumuna göre değişiyor. Kistin kaç cm olduğuna bakılıyor, tam olarak nerede olduğuna bakılıyor (yumurtalığa yapışık mı, yoksa sadece benimkisi gibi önünde mi vs. vs.) ona göre tedavi uygulanıyor. Benim kistim 1,5 cm ve yumurtalığımın önünde o yüzden kisti aspire etme gereği duymadı canım.

Canim sonucun ne cikti

Merhabalar benimde iki tane çikolata kistim var iki yumurtalığımda biri 7 diğeri 4 cm şuanda yumurta rezervi düşük olduğu için tüp bebeğe başladık hemen 22 haziranda ilk denemem olmuştu tek yumurta döllenmişti maalesef tutmadı. İki ay yumurta güçlendirici ilaçlar kullandım. 22 ağustosta tekrar tüp bebeğe başladık iki yumurta döllendi ve transferi yapıldı fakat bugün kanamam başladı test için gittim maalesef bu seferde sonuç negatifadetim bittiğinde ameliyat için karar vericez fakat çok korkuyorum ameliyat sonrası yumurtam olmaz die. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah rabbim evlat hasretiyle sınamasın kimseyi

Amin inşallah size de Allah yardim etsin. Kistlerden dolayi mi tutmadi acaba veya kistlere baskılama yapmadılar mi tedaviden once

Cnm bendede kist var transferim ekimde olacak ama benim pek umudum yok çünkü benim 3.gün embriyosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…