- 4 Haziran 2020
- 267
- 106
- 23
- 33
Moralini bozma canim sen hayırlısı olsun herseyinOlmadı arkadasim. Az önce doktor aradı değer 2 nin altindaymis yani en başından beri tutunma olmamış. Geride embriyomda yok kaldım öylece ortada kendimi çok kötü hissediyorum.
Allah'a çok şükür. Rabbim onu başımdan eksik etmesin, çok anlayışlı ve merhametli bir eşim var her konuda. Fakat ben üzülüyorum napim şu zamana kadar çoğu şeyde talihsizlikler yakamı bırakmadı bari bu bebek isi yolunda gitsin dedim o da olmadı.Eşiniz destekçi ise hersey yoluna girer
Oyle canim ya zor bir imtihan. Neden olmamis acaba bi sebep var mi ki bilinen?Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar napalim belki hayırlısı böyledir ne desek boş
Şimdi ilaçları kestik en geç 1 hafta içinde adet olcam, adetin 3. Günü çağırıyor doktor hem muayene etcekmis hem de konuscakmis. O zaman söyler heralde bir nedeni varsa eğer. Ama ne olursa olsun sil bastan tekrar başlayacağımız kesinOyle canim ya zor bir imtihan. Neden olmamis acaba bi sebep var mi ki bilinen?
Oyle canım biraz uzuleceksin tabi cok doğal. Ama yeniden mucadele etme gucunu Allah verir. Insallah bundan sonrasi cok guzel olurŞimdi ilaçları kestik en geç 1 hafta içinde adet olcam, adetin 3. Günü çağırıyor doktor hem muayene etcekmis hem de konuscakmis. O zaman söyler heralde bir nedeni varsa eğer. Ama ne olursa olsun sil bastan tekrar başlayacağımız kesin
Üzmeyin kendiniz rabbim bu defa hayırlı kılmamıstır o yüzden erteliyordur bide böyle düşünün daha güzel olacak ki erteledi rabbim dualarım sizinle rabbim tez zamanda kucağınızı doldursun inşallahOlmadı arkadasim. Az önce doktor aradı değer 2 nin altindaymis yani en başından beri tutunma olmamış. Geride embriyomda yok kaldım öylece ortada kendimi çok kötü hissediyorum.
Amin inşallah canım, Allah isteyen herkese nasip etsin.Üzmeyin kendiniz rabbim bu defa hayırlı kılmamıstır o yüzden erteliyordur bide böyle düşünün daha güzel olacak ki erteledi rabbim dualarım sizinle rabbim tez zamanda kucağınızı doldursun inşallah
Amin arkadaşım inşallah. Her bakımdan zorlu bir süreç olacak ama umut etmekten başka elimizden birşey gelmiyor. Sen de inşallah güzel bir süreç geçirirsin ve ilk denemede bebisine kavusursun.Oyle canım biraz uzuleceksin tabi cok doğal. Ama yeniden mucadele etme gucunu Allah verir. Insallah bundan sonrasi cok guzel olur
Mrb canm naptın tiransver oldunmu bendede bi tane cikolata kisti var şuan tup bebek tedavimin başındayım 4gundeyim yumurta uyarıcı iğneler vuruluyorum senin yumurtalarının durumu nasılBenim de var bir tane küçük boyutta ameliyat yapmadı doktor tüp benek yumurta toplamdı transfer bekliyorum
Merhaba, önce baskılama yapıp sonra mı tüp bebek iğnelerine geçiliyor? Bir de kaç ay baskılama yapıldı size?Benimde sağ tarafımda ve sol tarafımda kist var. Sağ taraftaki kist her adet gördüğüm de kanama ile birlikte dökülüyor, adet bitince yeniden oluşuyor, sonra yine adet ile dökülüyordu, soldaki 1,5 cm ve endometriozis hastasıyım. AMH'ım 0.62 ydi. 2 sene boyunca normal yolla hamile kalamadım sonrasında aşılama için doktora başvurdum o da bu rezerv ile aşılama da vaktini ve paranı kaybetme direk tüp bebek yap deyince tüp bebeğe başvurdum. Kistin içini boşaltacaktı doktor ama yumurtaya yapışık değil yumurtanın önünde o yüzden aspire etmeye gerek yok dedi Lucrin iğne vurdu baskılamak için. Şimdide 22 eylül de transferim var.
Merhaba, önce baskılama yapıp sonra mı tüp bebek iğnelerine geçiliyor? Bir de kaç ay baskılama yapıldı size?
Canim sonucun ne ciktiBen varım. 4 cm kistim vardı. Ve ufak çapta bir kaç tane daha var... Benim transfer öncesi kistlerim bosaltildi ve o şekilde transfer yapıldı. Hatta yarın test günüm herşeyin ya başı olcak ya sonu heycanla beklemedeyim. Allah sana da hayırlı tedaviler nasip etsin inşallah hepimizin bu süreçte yüzü güler.
Negatif maalesefCanim sonucun ne cikti
Hayırlısı olsun canim bozma moraliniNegatif maalesef
Merhabalar benimde iki tane çikolata kistim var iki yumurtalığımda biri 7 diğeri 4 cm şuanda yumurta rezervi düşük olduğu için tüp bebeğe başladık hemen 22 haziranda ilk denemem olmuştu tek yumurta döllenmişti maalesef tutmadı. İki ay yumurta güçlendirici ilaçlar kullandım. 22 ağustosta tekrar tüp bebeğe başladık iki yumurta döllendi ve transferi yapıldı fakat bugün kanamam başladı test için gittim maalesef bu seferde sonuç negatifadetim bittiğinde ameliyat için karar vericez fakat çok korkuyorum ameliyat sonrası yumurtam olmaz die. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah rabbim evlat hasretiyle sınamasın kimseyi
[/QUO
Amin inşallah size de Allah yardim etsin. Kistlerden dolayi mi tutmadi acaba veya kistlere baskılama yapmadılar mi tedaviden onceMerhabalar benimde iki tane çikolata kistim var iki yumurtalığımda biri 7 diğeri 4 cm şuanda yumurta rezervi düşük olduğu için tüp bebeğe başladık hemen 22 haziranda ilk denemem olmuştu tek yumurta döllenmişti maalesef tutmadı. İki ay yumurta güçlendirici ilaçlar kullandım. 22 ağustosta tekrar tüp bebeğe başladık iki yumurta döllendi ve transferi yapıldı fakat bugün kanamam başladı test için gittim maalesef bu seferde sonuç negatifadetim bittiğinde ameliyat için karar vericez fakat çok korkuyorum ameliyat sonrası yumurtam olmaz die. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah rabbim evlat hasretiyle sınamasın kimseyi
Cnm bendede kist var transferim ekimde olacak ama benim pek umudum yok çünkü benim 3.gün embriyosuMerhabalar benimde iki tane çikolata kistim var iki yumurtalığımda biri 7 diğeri 4 cm şuanda yumurta rezervi düşük olduğu için tüp bebeğe başladık hemen 22 haziranda ilk denemem olmuştu tek yumurta döllenmişti maalesef tutmadı. İki ay yumurta güçlendirici ilaçlar kullandım. 22 ağustosta tekrar tüp bebeğe başladık iki yumurta döllendi ve transferi yapıldı fakat bugün kanamam başladı test için gittim maalesef bu seferde sonuç negatifadetim bittiğinde ameliyat için karar vericez fakat çok korkuyorum ameliyat sonrası yumurtam olmaz die. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah rabbim evlat hasretiyle sınamasın kimseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?