• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kisti olup tüp bebek yaptıranlar

geçen ay yapılacak tüp bebekten hormon değerleri ve yumurtanın çatlamış, ortamın şahane olması sebebiyle vazgeçtik.her şey o kadar uygundu ki..biz de gün aşırı birlikte olmuştuk.sonra adetim de gecikti.normalde çok düzenliydi.inanılmaz mutlu ve ümitliydik..4 gün sonra olan oldu işte kahverengi lekelenme sadece silince oluyordu.implantasyon kanamasıdır dedim sevindim ve silince kırmızı lekelenmeye döndü.sonrada kanama oldu..şimdi yine tüp bebek yolları göründü bize..ben hep erteledim kendiliğinden olacak dedim..tüp bebeğe sıcak bakamamıştım ama over rezervim çok azaldı artık mecburum şimdi bir an önce tüp taktırmak istiyorum :) ertelememiş olsam topiği açan arkadaşlarla aynı vakit belki bebişime kavuşmuş olacaktım..neyse Allah ım geç olsun da daha da güç olmasın inşallah...
isteyen herkese Allah ım tez zamanda versin bebeklerini..:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Kızlar bende kistlerimle birlikte başladım tüp bebek tedavisine. Zaten daha önce ameliyat olmuştum on cm'lik kistimle, şu anda da 2 tane biri 2 biri 3 cm lik çikolata kistim var.

Perşembe'den beri iğnelerimi vurmaya başladım. Doktor inşallah kistlerin yumurta kaliteni etkilemez dedi. Sizlerin toplanan yumurtaları nasıldı? Kendimi mutsuz hissediyorum son 1-2 gündür :(

senin yaş kaç tatlım..bi de ameliyattan sonra rezervlerin ne durumda...bi de nerde yaptıracaksın tüp işini ?? bi de bi de bi de?????? :) bitmez sorular..

senin yaş kaç tatlım..bi de ameliyattan sonra rezervlerin ne durumda...bi de nerde yaptıracaksın tüp işini ?? bi de bi de bi de?????? :) bitmez sorular..

canım amh testi sonucum 7.30 lu bişiydi, iyi durumda ama bakalım kısmet hiç belli olmuyor bu iş.

acıbadem maslak'ta Halit Fırat Erden'e yaptıracağım. Sen karar verdin mi doktora, merkeze. Nerede yaşıyorsun?

canım amh testi sonucum 7.30 lu bişiydi, iyi durumda ama bakalım kısmet hiç belli olmuyor bu iş.

acıbadem maslak'ta Halit Fırat Erden'e yaptıracağım. Sen karar verdin mi doktora, merkeze. Nerede yaşıyorsun?

valla rezerv süpermiş..benim 7.30 lu lu bişey olsa beklerdim ama 7.30 üst sınırın bile üstü zaten .. benim 0.8 idi aralıkta geçen ay 0.6 ya düşmüş.yakında menapoza girerim sanırım yaşım da 27 üstelik... :14:
bahçeci de yaptıracam ben dr.güvenç beye.

valla rezerv süpermiş..benim 7.30 lu lu bişey olsa beklerdim ama 7.30 üst sınırın bile üstü zaten .. benim 0.8 idi aralıkta geçen ay 0.6 ya düşmüş.yakında menapoza girerim sanırım yaşım da 27 üstelik... :14:
bahçeci de yaptıracam ben dr.güvenç beye.

evet sonuç iyi ama yumurtalarımın kalitesinden çok emin olamıyorlar :( OPU sonucunu bekliyorum heyecanla.

Ben bir kez ameliyat oldum 10 cm kistimle 1,5 yıl önce, şimdi 2 tane kistim var biri 2, biri 3 cm. Yeniden ameliyat olmadan şansım daha büyük olduğundan hemen tüp bebek yapmak istedik. Zaten sol yumurtalığımın yarısından fazlasını aldılar, küçük bir canlı hücre bıraktık dediler.

Ben de önümüzdeki ay 27 yaşımı dolduruyorum. Senin rezervlerinin düşük olması neden biliyor musunuz? Doktorlar bir şey dedi mi?

Bu hastalığın en kötü yanı sanırım zamanla yarışmak.

Hadi hayırlı olsun o zaman, yaz buraya tedavi süreçlerini :) Ben de bahçeciyi düşünmüştüm başta ama karar veremedim. Sonra Halit Bey için hiç aklımda yokken Acıbadem'i seçtim.

evet sonuç iyi ama yumurtalarımın kalitesinden çok emin olamıyorlar :( OPU sonucunu bekliyorum heyecanla.

Ben bir kez ameliyat oldum 10 cm kistimle 1,5 yıl önce, şimdi 2 tane kistim var biri 2, biri 3 cm. Yeniden ameliyat olmadan şansım daha büyük olduğundan hemen tüp bebek yapmak istedik. Zaten sol yumurtalığımın yarısından fazlasını aldılar, küçük bir canlı hücre bıraktık dediler.

Ben de önümüzdeki ay 27 yaşımı dolduruyorum. Senin rezervlerinin düşük olması neden biliyor musunuz? Doktorlar bir şey dedi mi?

Bu hastalığın en kötü yanı sanırım zamanla yarışmak.

Hadi hayırlı olsun o zaman, yaz buraya tedavi süreçlerini :) Ben de bahçeciyi düşünmüştüm başta ama karar veremedim. Sonra Halit Bey için hiç aklımda yokken Acıbadem'i seçtim.

işte bu yüzden korktuğum için ameliyat olmadım..hoş bunu söyleyen sadece 1 dr. oldu..gerisi hep tüp bebek dedi acilen..ama kalan sağlam over dokusunun da gitmesinden korktum benim kistler seninkinden büyük 2-3 tane solda var 3 4 cmlik sağda 1 tane var 2 cm lik..epey kötü yani...BEN ARTIK BEBEK İSTİYORUM YAAA....eşimin yüzünde o mutluluğu görmek istiyorum..bazen o kadar utanıyorum ki ona bunları yaşattığım için..sanki kimse beni anlamıyor..kuzenimle konuşuyordum bunları sağolsun çok güzel isim taktı bana YETERSİZ BAKİYE!!! :) oooffff offf.. ben de benim gibi olan arkadaşlar bulayım dedim kendime..attım kendimi buraya.. en azından burada sizle dertleşince bihaber insanları darlamam dedim...

işte bu yüzden korktuğum için ameliyat olmadım..hoş bunu söyleyen sadece 1 dr. oldu..gerisi hep tüp bebek dedi acilen..ama kalan sağlam over dokusunun da gitmesinden korktum benim kistler seninkinden büyük 2-3 tane solda var 3 4 cmlik sağda 1 tane var 2 cm lik..epey kötü yani...BEN ARTIK BEBEK İSTİYORUM YAAA....eşimin yüzünde o mutluluğu görmek istiyorum..bazen o kadar utanıyorum ki ona bunları yaşattığım için..sanki kimse beni anlamıyor..kuzenimle konuşuyordum bunları sağolsun çok güzel isim taktı bana YETERSİZ BAKİYE!!! :) oooffff offf.. ben de benim gibi olan arkadaşlar bulayım dedim kendime..attım kendimi buraya.. en azından burada sizle dertleşince bihaber insanları darlamam dedim...

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. ben de hep bizi bizim kadar anlayabilecek biri yoktur diye düşünüyorum. insanlar bazı şeyleri yaşamadan anlamıyorlar.

burası terapi gibi geliyor sizinle konuştukça daha iyi oluyorum :)

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. ben de hep bizi bizim kadar anlayabilecek biri yoktur diye düşünüyorum. insanlar bazı şeyleri yaşamadan anlamıyorlar.

burası terapi gibi geliyor sizinle konuştukça daha iyi oluyorum :)

yeni topik açtım arkadaş.. her şeye yeniden başlayalım totemimiz olsun.. :)

bende de çikolata kisti var maalesef :( iki yumurtalığımda da 3 cm yumurta rezervimde düşük tüp bebek tedavisi için gittim doğum kontrol hapı verdi doktor 21 gün kullanıp 21.gün yazdığı iğnelerle yanına gidicm doktorun
yumurta rezervim az olduğu için doktor ameliyatı da önermiyor. Rabbim inşallah uğraşlarımızı boşa çıkarmaz

Slm kıZlar benim 1,4 cmlik çikolata kistim var doğum kont hapı kullancam 10 gün sona tüp bebek için start vericez.benim durumumda olan varmı...yada çikolata kisti olup doğal yada tüple hamile kalan???

cnım ya hayırlı olsun gebeliğin.bende çikolata kisti mağduruyum.aralıkta ilk tüp bebek denememiz olacak.sen kaçıncı denemende gebe kaldn yardımcı olurmusun neler yapmam lazm falan :)) bide nasıl ikiz oldu seninki bende istiyorumda :)

Kızlar merhaba epeydir buraya yazılmamış bende endo 4 evre hastasiyim ameliyat oldum kislerimi aldilar tuplerimde tikaliymis
Tek Şansın tüp bebek diyor doktorlar ameliyattan 2 aysonra kistlerim tekrar büyümüş 4 cm olmuş:(( tup bebek tedavisine basladik merkezle gorustuk 2 ay yasmin folic asit vitamin antibiyotik falan verdi onumuzdeki haftada kontrole gel dedi umarim biran once küçülür kistlerim ve yavrumu saglikla kucagima alırım...

Can
Canım bendede çikolata kisti vardı 5 cm dr banada tüp bebek dedi bir ay gecici menopoza soktu ve doğum kontrol verdi kullandım 2.ay sadece menopoziğnesi yapıldı ve daha sonra tüp bebeğe gectik bugun transferin 9.günü sabırsızlıkla bekliyorum bu sayede kisti 5cmden 2. Ye düştü
i
Canim merh. Formunu okudum muradina ermissin cok sukur.
Bende gecici menepoza girdim fsh 23 ten 17 ye simdi ise hep 6 ti.
Bana burdaki bayanlar dusmek olsa bile o menopoz gostergesi diyorlar.
Senin kactan kaca dustu.

canım e2 den yumurta kalitesine bakılıyor ne kdar yüksekse okadarda kaliteli oluyormuş

yanlış bilgi...e2 yumurta kalitesini göstermez...kaliteyi ancak yumurta toplandıktan sonra anlayabilirler.e2 nin bakılma sebebi kaç yumurtanın geliştiği ile bilgi verir...ve ohss olma riskini anlamak içindir.

BENDE çikolata kisti ile tüp bebek yaptırma serüveninin tam ortasındayım ilaç kullanıyorum
varmı böyle arkadaşlar pozitif görenler ...

Bnde aralık sonu tedavime başlıyorum. Solda 2,5 cm sağda 5,5 ve 2,5 cm olmak üzere 3 tane çikolata kistim var. Önce kistlerin içini iğneyle boşaltacaklar sonra da tüp bebek deneyecekler

Back
X