- Konu Sahibi Jelybonsdf
Merhaba kızlar 2 gün önce bebeğimin kesesini gördük kalp atışınıda duyduk çok şükür.Darısı sizlerin başına inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Değerin yüksek ikiz mi yoksa?
Merhaba kızlar 2 gün önce bebeğimin kesesini gördük kalp atışınıda duyduk çok şükür.Darısı sizlerin başına inşallah
Eutrox bende kullanıorum canım ama tam değerimi bilmiyorum valainş bi sorun çıkmaz
Ay ne gzl canım darısı bana hepimize inş
Nasil gidiyor canim.kac yumurta toplamoslardi senden.bende murat sonmezer yspcak kidmetse soldan ameliyatda yefi cm kist almisti .solds dort yumurta saydi.sagdada iki cmlik kist almisti dokuz saydi dun basladik ignelere...hasimato ve su tshin cok düşük olmas 0, 3 beni korkutuyor ama bekleyip gorecegiz hayirolsun sonuya
İyi gidiyo canım cumartesi ultrasonum vr.20 yumurtam toplandı benim.13 döllendi.... Beşinci güne kadar 5 tanesi gitti.2 sini transfer ettiler 3 ünü dondurduk.rabbim ilk seferde güldürdü yüzümü inş sizde yaşarsınız bu mucize duyguyu.ben şimdi eutrox 25 kullanıyom ama doktorum gebelik olduğu zaman dozunu arttırırız demişti.napcak bakalım
canım lütfen doktorun muayene ücretini ve tüp bebeğe ne kadar aldığını söylermisin
Muayene ücreti 300 lira canım ama aylık.her gittiğinde vrmiyosun yani.tüp bebekte ilaçlarla fln 5000 buldu
teşekkür ederim canım sen ilaçlara rapor çıkartmışmıydın
Ewet canım çıkartmıştık
Jelybondsf sen kac yillik evliydin ben yirmiyedi yaşındayım ama evlwneli iki yil oldugundan rapor cikartamiyomusuz.ilaclarida tup bebeggi de tamamini kendimiz ödeyecek misizya ben ocak da laporoskobi oldum aslinda.ve suan bibucuk cmlik kistik uapivarmis tekrar etmiş eğer ucyilin dolması için beklersek kist buyuyebilir daha fazla. ..sen evleneli.ucyil olmusmuydu
Jelybondsf nerelerdesin... Nasıl gidiyor.hasimatoluyum demistin eutrpx dozunda bi degisiklik yaptilar mi hamileliginden sonra ... Çünkü bana hep doktor lar hamile kalıca mutlaka endokrinceye gozuk olac dozu değişebilir denildi.. aman ihmal etme.
İNŞALLAH ben yarin ankaraya genarta yumurta toplantmaya gitcem dua edin. Hayirlisiyla hersey yolunda olsun
Yarın kısmet se yumurta toplatma ya gitcem. .. geceden cikacam yol uzun ankaraya ... kizlar varsa tavsiye niz alabilirim. .doktor um çook yogunya pekbi bilgi vermedi bugune kadar iyi diyor sadece.ama yarin yumurta toplandkktan sonra belli olur galiba degilmi....duanizda unutmayim em ii
sonunda tüp bebek tarihim netleşti :) temmuz ayındaki reglimle birlikte tedaviye başlıyoruz. Aynı anda hem ümitli hem de ümitsizim çok tuhaf bir his.
Yumurtalar toplandıktan sona kaliteleri belli olur canım kaç yumurtan oldu biliyomusun?