• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kisti olup tüp bebek yaptıranlar

Merhaba kızlar 2 gün önce bebeğimin kesesini gördük kalp atışınıda duyduk çok şükür.Darısı sizlerin başına inşallah

Eutrox bende kullanıorum canım ama tam değerimi bilmiyorum vala:(inş bi sorun çıkmaz

Ay ne gzl canım darısı bana hepimize inş

Nasil gidiyor canim.kac yumurta toplamoslardi senden.bende murat sonmezer yspcak kidmetse soldan ameliyatda yefi cm kist almisti .solds dort yumurta saydi.sagdada iki cmlik kist almisti dokuz saydi dun basladik ignelere...hasimato ve su tshin cok düşük olmas 0, 3 beni korkutuyor ama bekleyip gorecegiz hayirolsun sonuya

Nasil gidiyor canim.kac yumurta toplamoslardi senden.bende murat sonmezer yspcak kidmetse soldan ameliyatda yefi cm kist almisti .solds dort yumurta saydi.sagdada iki cmlik kist almisti dokuz saydi dun basladik ignelere...hasimato ve su tshin cok düşük olmas 0, 3 beni korkutuyor ama bekleyip gorecegiz hayirolsun sonuya

İyi gidiyo canım cumartesi ultrasonum vr.20 yumurtam toplandı benim.13 döllendi.... Beşinci güne kadar 5 tanesi gitti.2 sini transfer ettiler 3 ünü dondurduk.rabbim ilk seferde güldürdü yüzümü inş sizde yaşarsınız bu mucize duyguyu.ben şimdi eutrox 25 kullanıyom ama doktorum gebelik olduğu zaman dozunu arttırırız demişti.napcak bakalım

İyi gidiyo canım cumartesi ultrasonum vr.20 yumurtam toplandı benim.13 döllendi.... Beşinci güne kadar 5 tanesi gitti.2 sini transfer ettiler 3 ünü dondurduk.rabbim ilk seferde güldürdü yüzümü inş sizde yaşarsınız bu mucize duyguyu.ben şimdi eutrox 25 kullanıyom ama doktorum gebelik olduğu zaman dozunu arttırırız demişti.napcak bakalım

canım lütfen doktorun muayene ücretini ve tüp bebeğe ne kadar aldığını söylermisin

Son düzenleme:
Ewet canım çıkartmıştık

Jelybondsf sen kac yillik evliydin ben yirmiyedi yaşındayım ama evlwneli iki yil oldugundan rapor cikartamiyomusuz.ilaclarida tup bebeggi de tamamini kendimiz ödeyecek misizya ben ocak da laporoskobi oldum aslinda.ve suan bibucuk cmlik kistik uapivarmis tekrar etmiş eğer ucyilin dolması için beklersek kist buyuyebilir daha fazla. ..sen evleneli.ucyil olmusmuydu

:nazar:
Jelybondsf sen kac yillik evliydin ben yirmiyedi yaşındayım ama evlwneli iki yil oldugundan rapor cikartamiyomusuz.ilaclarida tup bebeggi de tamamini kendimiz ödeyecek misizya ben ocak da laporoskobi oldum aslinda.ve suan bibucuk cmlik kistik uapivarmis tekrar etmiş eğer ucyilin dolması için beklersek kist buyuyebilir daha fazla. ..sen evleneli.ucyil olmusmuydu

Ewet 3 yıl dolmuştu bizim.imkanınız varsa bekleme yaptır canım bu kistin tek çözümü doğum yapmak

Arkadaşlar Merhaba,
Ben de size umut vermek için kendi hikayemi paylaşmak istedim. 3 yıllık evliyim, 36 yaşındayım ve 15 yıldır endometriozisimle birlikte yaşıyordum. 3kez tüp bebek bir kez de dondurulmuş embriyolarımla denedim hepsinde sonuç malasef negatifti. en son geçen yıl ağustos ayında denedim ve her seferinde çok umutlu olmama rağmen sonuç yine hüsrandı. Ruh sağlığım inanılmaz bozuldu. Umutsuz, karamsar ve çaresiz hissediyordum kendimi. Eylül'de yüzmeye başladım, kışın da yogaya başladım. Yoga hem bedenimdeki gerginliği azalltı hem güçlendirdi hem de bedenim güçlendikçe ruhen kendimi güçlü hissetmeye başladım. Ocak ayında ameliyat oldum ve kistimi aldırdım. Doktor ilk 6 ayın en şanslı dönemim olduğunu söyledi. Her ay bir umutla güzel haber almaya odaklandım, her ay da hüsranla sonuçlandı. Kafayı fena takmıştım, sürekli düşünüyordum...Bu böyle gitmez, neden bu kadar bu konuya takıntılıyım, neden akışına bırakıyorum diye kendi kendime düşünmekten yorulduğum için psikologa gittim ve terapiye başladım. İşte terapiye başladığım nisan ayı, aksatmadan yogaya gittiğim ve bedenimi gevşetmeye çalıştığım nisan ayı...hamile kalmışım..Mayıs ayında öğrendim, hepiniz için dua edirum...allah hepimizin kucağına sağlıklı bebeklerimizi almayı nasi etsin...Siz de bu süreçte hem bedenininizi hem de ruhunuzu gevşetmenin yolarını arayın.Size ne iyi geliyorsa onu yapın. Düşünmemek elde değil, ama "ben çocuksuz da yaşayabilirim, olmaması hayatın sonu değil" diye kendime kabul ettirdiğim ay hamile kaldım...Hepinize bol şans..

sonunda tüp bebek tarihim netleşti :) temmuz ayındaki reglimle birlikte tedaviye başlıyoruz. Aynı anda hem ümitli hem de ümitsizim çok tuhaf bir his.

Jelybondsf nerelerdesin... Nasıl gidiyor.hasimatoluyum demistin eutrpx dozunda bi degisiklik yaptilar mi hamileliginden sonra ... Çünkü bana hep doktor lar hamile kalıca mutlaka endokrinceye gozuk olac dozu değişebilir denildi.. aman ihmal etme.
İNŞALLAH ben yarin ankaraya genarta yumurta toplantmaya gitcem dua edin. Hayirlisiyla hersey yolunda olsun

Yarın kısmet se yumurta toplatma ya gitcem. .. geceden cikacam yol uzun ankaraya ... kizlar varsa tavsiye niz alabilirim. .doktor um çook yogunya pekbi bilgi vermedi bugune kadar iyi diyor sadece.ama yarin yumurta toplandkktan sonra belli olur galiba degilmi....duanizda unutmayim em ii

Jelybondsf nerelerdesin... Nasıl gidiyor.hasimatoluyum demistin eutrpx dozunda bi degisiklik yaptilar mi hamileliginden sonra ... Çünkü bana hep doktor lar hamile kalıca mutlaka endokrinceye gozuk olac dozu değişebilir denildi.. aman ihmal etme.
İNŞALLAH ben yarin ankaraya genarta yumurta toplantmaya gitcem dua edin. Hayirlisiyla hersey yolunda olsun

Bugün tahlil yaptırdım canım onun sonucuna göre doz ayarlanacak.şimdilik sadece kasık bel ağrım var hala devam ediyo adet sancılarım ayakta kalamıyorum uzun süre hayırlısıyla bitseydi şu hamilelik:)senin doktorun kimdi canım genarttan pişman olmayacaksın emin ol

Yarın kısmet se yumurta toplatma ya gitcem. .. geceden cikacam yol uzun ankaraya ... kizlar varsa tavsiye niz alabilirim. .doktor um çook yogunya pekbi bilgi vermedi bugune kadar iyi diyor sadece.ama yarin yumurta toplandkktan sonra belli olur galiba degilmi....duanizda unutmayim em ii

Yumurtalar toplandıktan sona kaliteleri belli olur canım kaç yumurtan oldu biliyomusun?

sonunda tüp bebek tarihim netleşti :) temmuz ayındaki reglimle birlikte tedaviye başlıyoruz. Aynı anda hem ümitli hem de ümitsizim çok tuhaf bir his.

Aynı şeyleri yaşamış biri olarak size bol şans diliyorum. Dualarınızı eksik etmeyin bol bol dua edin. Hayallerinize kavuşmanız dileğiyle..

kızlar ben temmuzun 18de iğnelerime başlasam sizce ne kadar sürer yumurta toplama işlemine ne kdar kaç gün olur
menogon kullanacam ben sizin yumurtalar kaç günde gelişti

Yumurtalar toplandıktan sona kaliteleri belli olur canım kaç yumurtan oldu biliyomusun?

Onbes yumurta var demisti onikisini toplamis dun aradik bes altisi dollenmis dedi . Bugün tekrar aricaz bakalim genartda islemler yapiliuor ama drum ankara Üniversitesi nden murat Sönmezer ..yumurta toplandiktan sonra progesteron kanda yüksek cikmis oyuzden dondurup gelecek ay transfer ederim dedi bi ihtimal

Back
X