• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kisti olup tüp bebek yaptıranlar

bugun aradık 4 tane var dedı. yarın daha net olurmuş ama ınş ALLAH hayırlısıyla yarın transfer için çagırd. son tahlılkde progesteron yüksek demişti yaabelkı koymayabılırım demıştı hayırlısıyla ınş ALLAH bı sıkıntı olmaz . Rabbım hepımıze hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almayı nasıp etsın..

bugun aradık 4 tane var dedı. yarın daha net olurmuş ama ınş ALLAH hayırlısıyla yarın transfer için çagırd. son tahlılkde progesteron yüksek demişti yaabelkı koymayabılırım demıştı hayırlısıyla ınş ALLAH bı sıkıntı olmaz . Rabbım hepımıze hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almayı nasıp etsın..

Yüksek çıktıysa hiç riske attırma bence canım dondurulsun.dondurulmuşlada şans yüksek pek bişey değişmiyo.inş yüzünü güldürür rabbim

Canim benim dr cokk yogunya hic bilgi vermeden hani kac hucreli oolduğunu filan söylemeden oki tane ttansfer eddi
Bi taneside iki gün daha devam ederse dondurcakmis.esime iki tane kaliteli demis. Progesteron yüksek diyodu ama gelin yapacam dedi sonradsa.anlamadik.neyse hayirlisi olsun ayrıca bugün benim doğum günümde oda ilginc oldu..

Test günü ne kadar folibol coraspirin bide yuvarlak kaptan çıkan bir ilaç var. Protestan iğnesi ni iki katı oldu.bi progestan uukumu yapiyokiya transfer dem midir iğnedeN Mi çoook uykulu u

Test günü ne kadar folibol coraspirin bide yuvarlak kaptan çıkan bir ilaç var. Protestan iğnesi ni iki katı oldu.bi progestan uukumu yapiyokiya transfer dem midir iğnedeN Mi çoook uykulu u

Aynı hapları kullandım bende canım.folbiol hamile kalsan bile devam ediyosun.inş hakkında hayırlısı olur canım

Kandiliniz mubarek olsun kizlar..buyuk ALLAH im hayirli saglikli evlat yada evlatlar versin hepimize INŞALLAH Transfer gunu ve ertesi gün leri nasıl gecirdiniz yatiyomusunuz..ben saat basi gibi kalkip dolasiyom evde... tavsiyeniz varmi ya kizlar.tedirginim cok ya ne yesem ne icsem nekadar yatop ne kadar kalksam..

Kandiliniz mubarek olsun kizlar..buyuk ALLAH im hayirli saglikli evlat yada evlatlar versin hepimize INŞALLAH Transfer gunu ve ertesi gün leri nasıl gecirdiniz yatiyomusunuz..ben saat basi gibi kalkip dolasiyom evde... tavsiyeniz varmi ya kizlar.tedirginim cok ya ne yesem ne icsem nekadar yatop ne kadar kalksam..

senin de geçmiş kandilin mübarek olsun arkadaşım... Transferin hayırlı olsun ; inşallah mutlu sonla taçlandırırsın tedavini... bu dönemde lütfen belirtilere takılıp kendini ve minik tırtılını gereksiz yere stresse sokma.. kendini hep güzelliklere odaklayıp pozitive düşün... sürekli yatmaman gerek kan dolaşımın için arada kalkıp yürüyüş yapmalısın. sadece çok uzun süreli ayakta kalmadan günlük yaşamına dikkat etmen yeterli. Ananas ve kabak çekirdeğinin tutunmasını kolaylaştırdığını söylerler. protein ağırlı beslenmen gerek. ben bunları yaptım ama olacağın önüne geçilmiyor maalesef.. Her şeyden Allah'tan.. Allah yardımcın olsun ; şansın bol olsun arkadaşım..

Bende de ileri derecede çikolta kisti vardı. 2 ameliyat geçirdim. Çok şükür tüp bebek tedavisi ile şu an hamileyim. İsteyen herkese de Allah bu duyguları nasip etsin. Transferden sonra 12 gün boyunca sürekli yattım. Sadece tuvalet ve yemek ihtiyaçları için kalktım.
Bol sebze ve meyve yedim. Özellikle de bol ananas tükettim. Tutunmaya yardımcı olduğunu okumuştum ve bende denedim. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız..:emir_bebek:

Şekerim Bende yedi cmlik cik.kist ameliyat oldum. buyuk ALLAH im bana da nasip etsin...duanizda unutmayın lütfen..Genelde uzaniyom.

Şekerim Bende yedi cmlik cik.kist ameliyat oldum. buyuk ALLAH im bana da nasip etsin...duanizda unutmayın lütfen..Genelde uzaniyom.

Dualarim sizinle. İnsallah hayirlisi olur. Haftada bir gunde igne icin yakin bir hadtaneye yurumustum yavas yavas. Evin icinde yavas yavas kucuk turlar atmanizida oneririm rahime kan gitmesi acisindan.Bol bol dua edin inssllah hakkinizda hayirlisi olur. Umudunuzu kaybetmeyin. İlk denemenizmiydi.

İlk deneme. Ya uyurken yada uyanirken istemsiz olarak tam kasık bölgesini ani bir kasilmayla şiddetli kasiliyor ..tamda kasiklarya ..aklim hep orda ya.. özellikle gece sabaha karsi uyanirken aniden şiddetli bir kaslma giriyor. .

İlk deneme. Ya uyurken yada uyanirken istemsiz olarak tam kasık bölgesini ani bir kasilmayla şiddetli kasiliyor ..tamda kasiklarya ..aklim hep orda ya.. özellikle gece sabaha karsi uyanirken aniden şiddetli bir kaslma giriyor. .

Ufak tefek kasılmalar ağrılar çok normal. Belirtilere takılmayın. Çünkü herkeste değişik oluyor beliritiler. Ben son ana kadar adet olmayı bekledim mesela. Sürekli adet olacakmışım gibi kasık ağrım vardı. Keyfini sürün belirtileri önemsemeyin. Allah nasip ettiyse bebeğin seninle beraberdir. Test günün ne zaman?

Huzursuz bir gece duygusal bir gun arada gözlerim doldu ve gunun sonuna yaklastim.yarin besinci gun kismetse .aşağıda neler oluyor acaba. Oluyormu olmadimi..olmicak mi.esime nedicem napacam nereye gitcem.gurbetdeyim annemlerr cok uzak. .şükür ler olsun buyuk ALLAHIM Adegilmi oyle bor kist ameliyatindan sonra. .yumutyamin olusmasi bile bir nimet çoook şükür.

Huzursuz bir gece duygusal bir gun arada gözlerim doldu ve gunun sonuna yaklastim.yarin besinci gun kismetse .aşağıda neler oluyor acaba. Oluyormu olmadimi..olmicak mi.esime nedicem napacam nereye gitcem.gurbetdeyim annemlerr cok uzak. .şükür ler olsun buyuk ALLAHIM Adegilmi oyle bor kist ameliyatindan sonra. .yumutyamin olusmasi bile bir nimet çoook şükür.

Güzel şeyler düşünün güzel şeyler olsun. Daha şimdiden olumsuz düşünmeyin olursa olur olmazsa nasip değilmiş dersiniz. Olmaması durumunda eşinizinde sizi anlayışla karşılaması gerektiğini düşünüyorum sonuçta sizin elinizde olan bir durum değil. Siz elinizden geleni yapın istirahat edin beslenmenize özen gösterin iş yapmayın ağır kaldırmayın gerisi Allahın takdiri artık ..

Şekerim lütfen duanda unutma emi. .ben yedi cm cik.kisti aldirdim.hasimato yani tiroid sorunu da var. ..Ankara Üniversitesi murat sonmezer özel yaptrmistik..sanki hiç olmicak gibi korkuyorum. .insan bi daha nasıl cesaret etcek tedaviye. .nolur duanizda unutmayın lutfen. .RABBIM bize evimize nese kaynağı olan saglikli.hayirli bir evlat nasip etsin..amin cumlemize
.

Ne olursun daha az uzulmeye calis biz ne yaparsak yapalim ne yersek ne tedavi gorursek gorelim Rabbim ne derse o. Ben de cik kisti yuzunden 26 yasimdayim simdiye kadar 2 defa lap. Oldum ve ekim de tup bebege baskicm cunku iki tupumde artik kapatildi. Senin gb ya tutmazsa die üzülüyordum ki dun tv de bi hoca cikti bizim gibi tup bebek tefavisi goren bi hanimin sorularini cevapliyordu ki hoca sunu soyledi sen su an imtihandasin buyuk bir imtihandasin oyle bizimki buyuk bi imtihan ve rabbim isterse istedigi zaman bize evlat verecek tabi biz elimizden geleni yapicaz ve rabbim ol derse olacak canim ama sabredip ALLAH a siginmaktan baska caremiz yok

Kızlar bende kistlerimle birlikte başladım tüp bebek tedavisine. Zaten daha önce ameliyat olmuştum on cm'lik kistimle, şu anda da 2 tane biri 2 biri 3 cm lik çikolata kistim var.

Perşembe'den beri iğnelerimi vurmaya başladım. Doktor inşallah kistlerin yumurta kaliteni etkilemez dedi. Sizlerin toplanan yumurtaları nasıldı? Kendimi mutsuz hissediyorum son 1-2 gündür :(

Back
X