- Konu Sahibi Jelybonsdf
-
kaç ay kullandın doğum kontrol hapını aşılama hiç denemedinmi ben kez yaptım tek yumurtayla oda kist yaptı bende dr.değiştrdim oda bi kez daha dene küçük engel olmamalı falan dedide
benimde önceki doktorum direk tüp bebek diyordu birde kızlar ben burda değil kıbrısta yapacam tüp bebeği biraz özel nedenlerim var da kıbrısta çok pahalı zaten
canım ya çok sevindim senin için çift çizgiyi gördün demek bebeğin bak sana tutunmuş inş.hiç bırakmaz
kullandığın ilacın ismi bneydi ben iki üç kez doğum kontrol hapı kullandım 1mm bile küçültmedi20 gün kullanmıştım.doktor 10 gün daha dedi.toplam 1ay kullanmış olcam canım.2aşılamam var benim negatif
Canım ya inşallah bugun 3 tane test yaptım valla inanamıyorum ve pazartesi için çok korkuyorum inşallah bi aksilik olmazda bebişim tutunur
kullandığın ilacın ismi bneydi ben iki üç kez doğum kontrol hapı kullandım 1mm bile küçültmedi
allahın izniyle olmayacak kız üçüde aynı renkmiii silik pembe yani
ginerra kullandım madem küçülüyo biraz daha kullan acaba bendemi kullansam kafadanMicrogyne diye bi hap canım sen ne kullandın
ginerra kullandım madem küçülüyo biraz daha kullan acaba bendemi kullansam kafadan
bu ay bi kez aşılama deneyeyim ondan sonra kullanırım bunu doktorlar birşey yapmıyoki öncelei 1,5cm bile yoktu şimdi olmuş 2,5cm ilk başta keşke doğum kontrol hapı verseydiler belki bu kadar büyümezdiKafana göre kullanma canım.doktoruna danış.kullanma demez zaten kistin olduğu için ama sen yinede danış
kullandığın ilacın ismi bneydi ben iki üç kez doğum kontrol hapı kullandım 1mm bile küçültmedi
allahın izniyle olmayacak kız üçüde aynı renkmiii silik pembe yani
gözün aydın rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinEvet canım 3 'de açık pembe çıktı
Kızlar bu topiği terketmeyin herkes tedavi aşamasını bekleme sürecini paylaşalım burda.
gözün aydın rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
evet iyi olur bizlerde nasıl bir yol çizeceğimizi öğrenmş oluruz
Tesekkür ederim canım inşallah pozitifi kandada görürüm kanda görmeden içim rahat etmeyecek
allahın izniyle onuda göreceksin heber verrrr bize
sonra gel sorularımla delirtim seni olurmu
Canım yeter ki pozitifi alayım sonra ne istersen yap bana
Canım yarın sabah yapılacak kan testikandan baktırdınmı ne zaman bakacan yada sonucu alacan pozitifi görürsün tabi allahın izniyle hayırlısıyla
varmı belirtilerCanım yarın sabah yapılacak kan testi
Bugun hiç belirti bulamadım canım ya düşünmekten sabaha kadar saçım bembeyaz olacak ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?