çikolata kisti olup tup bebekle hamile kalanlar

ebruirem

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
21
1
6
İstanbul
Arkadaşlar Merhaba,

benim sağda2,5cm solda 4,5 cm olmak uzere ıkı adet çıkolata kistim var. Sağ tarafımda artık hıc yumurta olusmuyor. Mart ayında tup bebek yaptırcam. Benım gibi sorunları olup tup bebek yaptırıp hamile kalan varmı?

merhaba arkdaşım bende aynı sorundan tüp bebeğe yapacağım.. konuyu şubatta açmışsın yazan olmamış ne yaptın ? gebemisin şuan ?

merhaba arkdaşım bende aynı sorundan tüp bebeğe yapacağım.. konuyu şubatta açmışsın yazan olmamış ne yaptın ? gebemisin şuan ?
ben cevaplayayım.bende 3tane çikolata kisti,yüksek fsh,düşük yumurtalık rezervi vardı.tek yumurta ile tüp bebek yaptırdım.Dr.um ihtimal bile vermiyordu olacağına o kadar vahimdi durumum yani.şimdi 18 aylık kızım var.Ne bileyim kısmette varsa Allah ol deyince oluyor her türlü imkansızlığa rağmen

çok güzel Allahım inşallah bizede nasip eder..böyle yazışmalar bize umut oluyor..teşekkürler..

Benim de çikolata kistim vardı tüp bebek yaptık olmadı,şimdi ameliyat oldum aldılar tüpümün birinde de sıvı var diye klips attılar ve ikinci denemeyi yaptık,test günümü bekliyorum inşllah olur,kistim altı cm vardı,içeride çok yapışıklılar yapmış dediler

Kistte müdahele edildi mi ? Ameliyatta yapışıklıklar temizlendi mi ? Ilkinin tutmama sebebine ne dedi doktor ?

Evet kızlar yapışıklığı ameliyatta anlıyolar ancak,hatta doktorum senin anlattıgından çok daha kötü bir durum vardı içeride dedi..başta doktorum ameliyattan yana değildi ameliyattan sonra iyi ki yapmışız dedi, hatta girerken aneliyata bakıcam gerek olmazsa ellemicrm demişti,kisti tamamen alıp içeriyi öok güzel temziledim yapışıklıkları açtım dedi..ilkinin tutmama sebebide içi sıvı dolu tüpüm vardı oradan rahme akan sıvı embiriyoları öldürüyor demişti,yüzdeyüz bundan diyemem ama öyle düşünüyorum demişti..ilk denememde değerim önce yüksekti sonradan düştü,düşük diye kayıtlara geçmişti..benim kistim yaklaşık 8 senedir vardı,bekar zamanlarımdan belki onlarca doktora gittim kimi akalım kimi almayalım dedi, ameliyattan sonra onca sene boşa çekmişim dedim,ağrılar sızılar acillere taşınmalar hayat kalitelimi sıfıra indiriyodu,korktuğum için idare ediyodum evlenip çocugum olmayınca ilk tüpte tutmayınca artık oldum ameliyatımı,içi sıvı dolu olan tüpümüde kist o hale getirmiş,ameliyattında zararı var diyolar ama ameliyattan önce yaptırdıgım tüpte 3 yumurtam oluşmuştu,ameliyattan sonrakinde 4 oluştu pek etkisi yok yani benim fikrim tabi..he birde ameliyat olacaksanıZ laparaskopi terich edin ve işinin ehli bir doktor bulmaya çalışın..

Siz ameliyti nerde kime oldunuz? Ikinci tup u denedinizmi?

bende genç kızlığımdan beri her regl dönemi kabus olmadan 1 hafta önce ağrılarım başlardır olurken süren deli gibi ağrılar olup bittikten sonrada ..dediğin gibi yaşam kalitesi sıfır oluyordu. bende bu kistin yaydığı iltihapla acil ameliyat oldum tabi kistin yaydığını daha sonra anlaşıldı.ama rahim filmi sonrası tüpler açık rahim temiz sol yumurtada temiz dendi..umarım ilkinde tutar sende 2. denemende pozitif sonuç alırsın canım..ne zaman belli olucak ?

Kistte müdahele edildi mi ? Ameliyatta yapışıklıklar temizlendi mi ? Ilkinin tutmama sebebine ne dedi doktor ?
merhaba benimde sağ yumurtalığımda 7cm ve hmn üstünde de 3cm büyüklüğünde çikolata kistim var.dr gittim ve amlyt şart dedi yarın amlyt için gün alacağım ameliyattan sonra hemen aşılama yapıcaz dedi kızlar siz aşılama yaptırdınız mı peki karar veremiyorum ne yapmam lazım

banada dr laporoskopi dedi ama açık amlytada dönüşebilr dedi.peki sence amlyttan bir ay sonra aşılama yapalım dedi tüp bebek uzmanı dr size bekleme süresi verdi mi ?başka bi dr da amlyt yapıcaz yalnız 6 ay bekliceksin dedi ne yapıcam bilemiyorum nolur yardımcı olun

doktorun kim ? nerde yaşıyorsun? hemen ameliyata karar verme istersen? endometriozis derneğinin kurucu başkanı benim doktorum bir de istersen ona görün PROF.engin oral..

doktorun kim ? nerde yaşıyorsun? hemen ameliyata karar verme istersen? endometriozis derneğinin kurucu başkanı benim doktorum bir de istersen ona görün PROF.engin oral..
istanbulda oturuyodum evlendim 2 yıldır izmirdeyim kimseyi tanımıyorum burda yakın hastanaede dr gittim önermiş olduğun dr nerde acaba çok sewinirim gitmek isterim

istanbul da florya da internet sitesine gir ara doktoru raporlarını mail yoluyla ulaştır sana fikir versin yardımcı olmaya çalışsın yada gelebiliyorsan gel derim..endo ameliyatını her doktor iyi yapamaz işin uzmanına gitmek lazım..

istanbuldaymış giderim büyük ihtimal yarın son defa aynı dr gidicem artık aşılama yaptırdınız mı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…