çikolata kisti olup tup bebekle hamile kalanlar

çok teşekkür ederim mail yoluyla yardımcı olabilrmi ki acaaba?

şansını dene istersen canım
MAİLDE ATTIM RANDEVUDA ALDIM.HAKKTTEN ÇOK İYİ Bİ DR ÖZGEÇMİŞE BAKTIĞIMDA ANLADIM UMARIM Bİ ŞANSTIR BENİM İÇİN SAYENDE.ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM YARDIMCI OLDUĞUN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN

MAİLDE ATTIM RANDEVUDA ALDIM.HAKKTTEN ÇOK İYİ Bİ DR ÖZGEÇMİŞE BAKTIĞIMDA ANLADIM UMARIM Bİ ŞANSTIR BENİM İÇİN SAYENDE.ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM YARDIMCI OLDUĞUN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN

çünkü yukarda okumuşsundur ben acil ameliyata alınmıştım bundan 2 yıl önce ne olduğu bilinmeden ve 2 ay önce doktora gittiğimizde Engin bey kistin salgıladığı iltihaptan büyük ihtimalle olduğunu söyledi..benim kistim 5 cm ama doktor cerrahi operasyonu önermedi..zaten geçirdiğim ameliyat yüzünden yumurta rezervim az da olsa zarar görmüş, yüksek ihtimalle yapışıklılarda vardır dedi..inşallah senin için hayırlısı olur

BEN BURDA 2 DR GİTTİM 2SİDE AMLYT ÖNERDİ 2 YILLIK EVLİYİM 1 KERE GEBELİK YAŞADIM FAKAT GELİŞİMİ DURDUĞU İÇİN KÜRTAJ OLMAK ZORUNDA KALDIM.GEÇEN SENE KİSTİM 5CM Dİ BU SENE 7 CM OLMUŞ VE DR AMLY DEDİ ÇOK KORKUYORUM UMARIM DOĞRU KARARI BULURUM

NASIL Bİ DR ENGİN BEY SEN ŞUAN MEMNUNMUSUN SENİN TEDAVİN BAŞLADI MI

NASIL Bİ DR ENGİN BEY SEN ŞUAN MEMNUNMUSUN SENİN TEDAVİN BAŞLADI MI

evet ben tedaviye başlayalı 2 ay oldu bu ay adetimle birlikte yumurta toplama ve sonrasın ALLAH NASİP EDERSE TRANSFER Olucaz..ben kendisine inanılmaz bir güven hissediyorum..inşallah hayırlısı olur hepimiz için..

evet ben tedaviye başlayalı 2 ay oldu bu ay adetimle birlikte yumurta toplama ve sonrasın ALLAH NASİP EDERSE TRANSFER Olucaz..ben kendisine inanılmaz bir güven hissediyorum..inşallah hayırlısı olur hepimiz için..
İNŞALLAH HAYIRLISI OLUR CANIM İNŞALLAH MUTLU HABERLERİNİ ALIRIZ BURDA BENDE RANDEVU ALDIM 21 EKİM TARİHİNE.SON BİŞİ SORUCAM SANA KUSURABKMA NOLUR.MUYNE ÜCRETİNİ SORMAYI UNUTTUM NEKDAR ACABA?

ENGİN BEY CEVAP ATMIŞ:) YALNIZ MUYENE ETMEDEN YARDIMCI OLAMAM DOĞRU OLMAZ DEMİŞ YANİ İSTANBUL YOLU GÖRNDÜ BANA:)

İNŞALLAH HAYIRLISI OLUR CANIM İNŞALLAH MUTLU HABERLERİNİ ALIRIZ BURDA BENDE RANDEVU ALDIM 21 EKİM TARİHİNE.SON BİŞİ SORUCAM SANA KUSURABKMA NOLUR.MUYNE ÜCRETİNİ SORMAYI UNUTTUM NEKDAR ACABA?

220 tl canım ama özel sağlık sigortalarının çoğu geçiyor kadınlar kulubü üyelerineden % 20 indirim yazıyor orda ama ben sormadım :)

220 tl canım ama özel sağlık sigortalarının çoğu geçiyor kadınlar kulubü üyelerineden % 20 indirim yazıyor orda ama ben sormadım :)
MUAYENE ÜCRETLERİ YAKLAŞIK AYNI YALNIZ AMLYTI ÇOK PAHALIYA YAPIYO SANIRIM 7.500 FLN TUTUYOMUŞ DİĞER KONU TOPİĞİNDE GÖRDÜM.BENİM ÖZEL SİGORTAMDA YOK BURDAKİ HASTANEDE 1.200 TL AMLYT MUTLAKA FAKR VARDIR EMİNİM

Allah düşmanıma vermesin on çocuk doğurmuş kadar acı çekmişimdir,yaşayan bilir,bazen doktorlar bile anlamıyorlar ağrının derecesini ..inşallah denemen olumlu olur,benim perşembe günü test günüm eşimle anlaştık idrar testi yok kanı beklicez belirti hiçbişey yok hayırlısı diyelim hepimiz için,bir arkadaşaım vardı o kistiyle normal yolla hamile kaldı mesela, gerçi onun ki çok eski değildi,ne kadar kalırsa vucütta etkisi artıyor bence,gerçi yeniden oluşma riski çok fazla bekliyorum her an:) inşallah hamile kalıırım ve kurtulurum bu dertten

Siz ameliyti nerde kime oldunuz? Ikinci tup u denedinizmi?
İkinci tupu denedim bekele süresindeyim, ben avrasya hastanesinde oldum ameliyatımı,tanıdık bir doktoumuz vardı,bir de endo hastalığı olup kisti olup ameliyat vs olan biri için aşılama yöntemi çok olasıklı gelmiyor doktorlara,durumunuz varsa tüp yaptırın şansınız daha yüksek olsun,gerçi doğaldan da hamile kalan var herşey kader kısmet belli bir yerden sonra

amin canım inşallah ikizdir :) aynn o ağrıların kelimelerle tarifi yok..o zman senden hayırlı haberler bekliyoruz canım..transfer sonrası dikkat ettiğin birşeyler var mı ? rahim de sıkıntı yok dimi ?

amin canım inşallah ikizdir :) aynn o ağrıların kelimelerle tarifi yok..o zman senden hayırlı haberler bekliyoruz canım..transfer sonrası dikkat ettiğin birşeyler var mı ? rahim de sıkıntı yok dimi ?
Rahimde sıkıntı yok canım,ilkinde normal hayatıma dönmüştüm yol falan yürümüştüm vs şimdi dikkatliyim pek evden çıkmıyorum ama başka öEl yaptığım bişey yok bol su içiyorum bide,inşallah ikiz olur cok istiyorum dört sene oldu Allah her isteyene versin hepimize:)

amin canım inşallah :)

Benim doktorumda engin oral. 4 sene once ameliyat oldum 4 senedir de iilac kullaniyorum. 4 ay once en gin hoca ilaci birak gebe kalamazsan gel dedi ve ne yazikki hala bi sey olmai. Isin kotu tarafi ben hastaligimin tekrar ettiginni duusunuyorumm. Her ay ha oldu ha olacak derken psikoloojim cokmeye basladi. Tup bebek kesin tutar mi? Ne kadardir tahmini? Ogretmenim sinifta 40 cccugum varken evimin nesesi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…