çikolata kisti olupta tüp bebeği tutan arkadaşlar

betonya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2008
64
1
86
48
Hatay
Arkadaşlar bu çikolata kisti denen illetten nasıl kurtulabilirim ameliyat oldum geçmedi kanlı siyahımsı akıntısı olan arkadaşlar sizde benim gibi sorunlar yaşıyorsanız lütfen bilgilerimizi paylaşalım.bu hastalıkla mücadele edipte tüp bebeği tutan varmıııııııııııııııııııııııııııııııııııııı[/COLOR]

aekadaşım tebrik ediyorum seni darısı herkesin başına.aysecim sana sorularım olacak.kaçıncı denemendi?hiç ameliyat oldunmu?sendede benim gibi akıntı şikayeleri oluyormuydu arkadaşım birde kistlerin boyutları.çok soru sordum değilmi kusura bkma ama benimkide teselli işte

ıstedığın kadar sorabılırsın hayatımın ıcıne ettı o kıstlerr... neler yasadıgını cok ıyı anlıyorumm ılk denememızde hamıle kaldım kıstlerle tup bebegın alakası yok eskıden kıstlerı alıp tupbebek yapıyorlarmıs ama artık dırekt yapıyorlar cok arastırdım ben kıstlerımle tup bebek oldum amelıyatoldum 2005 de ama tekrarladı kıstlerım amelıyatı hıc dusunme...tup bebege baslayınca bol bol ananas ye ananas suyuda ıc ayrıca corekotu ketentohumu tarcın karanfıl bunları ıyıce ez balla karıstır yee bu yumurta sayısını ve kalıtesı artırıyor denedım ıse yaradı bırde bır arkadasım bana aktarda bır ot karısımı gonderdı 4 tane olan kısterım 1 taneye dustu bu bır mucıze bırde bol bol soğan suyu ıc akıntım olmadı su an 3,8 eskıden 4 du istediğin zaman sorabılıorsınnn ınşallah en yakın zamanda sende guzel sonuclar alırsınnn içim gidiyordu hamıle ınsanları gorunce sakın pes etme

çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için.senin tarçınlı ,çörek otu karışımını 10 gündür yiyiyorum birde soğan kürünü yapıyorum yaklaşık 8 gündür(1 ay öncede 15 gün yapıp bıraktım)içiyorum.artık bebeği unuttum kistlerimi düşünüyorum çünkü hiç temizlenemiyorum simsiyah akıntılar usandım bıktım.artık ne deseler onu yiyip içeçecem bilmem anladınmı..senin kistler sende ne tür şikayetler yaptı.doktorum bu kistlerin yumurtaların kalitesini düşürdüğünü söyledi.ben çok kafama takıyorum tabi 3 defa başarısız deneme olunca birdaha hiç olmayacak gibi geliyor.çok imreniyorum çocuklu insanlara hamile insanlara.bazen öylesine doluyorumki ağlamaktan kendimi alamıyorum.alah hayırlısını versin ne diyeyim

kızlar mrb..Benimde 6 cm çikolata kistim vardı tüp bebeğe başladım bugün sonucumu alacağım ama negatif gibi öle hisediyom,kısmet ikinci demeneye artıkın.. ama kistin tabiki bi ilgisi yok..benimde kistten dolayı yumurta rezervim düşüktü 10 yumurtam toplandı, 9 u işleme kondu 8 i döllendi,ve o ballı karışım sayesinde hepsi 1.kalite çıktı,yani önemli olan yumurtanın sayısı değil kalitesi bence..o yüzden kafanıza takmayın.napalım bu kistlerle yaşamaya alışacağız.ameliyatlada bi çaresi yok..neyse Allah hakkımızda hayırlısın versin artık

esra pardon anlamamışım bu ilk denemenmiş hayırlı haberlerini alırız inşallah.sakin ol düşünmemeye çaliş inan ozaman herşey güzel oluyor.haberdar et nezaman belli oluyor.birde sana bişey soracağım sende akıntı şikayetlerin oldumu canım

Benimde sol tarfımda vardı bu illet kistten..Daha fazla büyümesine izin vermeden tüp bebek denedik
Allaha çok şükür ki ilk denememizde tuttu..

Canım mrb benim ne yazıkki negatif..zaten biliyodum ama yinede üzüldüm tabi ilk denemede tutması büyük şans mış zaten umarım senin tutar yaa.akıntı olmuştu.lekelenmem oldu sonrada adetim siyaha yakın bi şekilde geldi..senin sonuç nei zaman belli olacak?inşallah pozitif olur yaa,inanki canı gönülden istiyorum..emek verildiği zaman karşılığını görmek güsel bişey,umarım emeklerinin karşılığını alırsın..öptüm

merhaba betonya bende de çikolata kisti var ve senin yazmış olduğun şikayetlerin hepsi bendede var birkere ameliyat oldum kistler yine tekrarladı ve şu anda tüp bebek düşünüyoruz ama korkuyorum ya tutmazsa dr ikinci ameliyatı istemiyo yumurtalık rezervi azalır diye kistlerle beraber başlıyalım tedaviye dedi ne yapacağımı bilemiyorum senin kistlerin kaç cm lerdi tedaviye başlarken?hamile kalabildinmi şu anki durumun nasıl benimde hayatımı mahvetti bu kistler ama genede halimize şükür ne diyelim allah dermansız dert vermesin inşallah en kısa zamanda bizimde bebeğiöiz olur.AMıNN

merhaba canım sabrını hiç kaybetmemeni diliyorum

ben de bu hastalıkla boğuşanlardanım

2 amelyat+HS LS hepsini oldum
1 deneme ikiz tuttu ama 3.cü dış gebelik oldu hepsini kaybetttik

2. denemede hiç tutmadı ama ben çok stresli ididm soğuk algınlığı oldu ateşlendim

önemli olan embriyo kalitesi ve rahim içi problem olmaması

sayı önemli değil

stres çok önemli ben gibi saniyeleri sayan bir bomba olursan olmaz kendini eğit canım sakin ol

Kızlar aşağıda 25 şubatta yazdım iletiyi görünce gözlerim doldu, ben dondurulmuşlarla 6.5 cm kistle ikizlere hamileyim şu an.Sorunda gözükmüyo, önemli olan stres bence. Umarım sizlerde benim gibi güzel haberi en kıza zamanda alırsınız.. sevgiler..

ne güzl bi haber hayırlı olsun benim de ilki tutmadı çikolata kistlerim var..demekki ikincide tutabiliyo..:) ne güzel bi haber..

özel bi şey yaptın mı ben ikincisini yaz tatilinde düşünüyorum..inşallah..neleri ne zaman yemek gerekiyo tavsiyelerinize ihtiyacım var..bu arada et ve tavuk yemeyi bıraksam mı?beslenme de çok önemliymiş..

tebrik ederim esra allah kucağına almayı nasip etsin çok sevindim..

Özellikle bi şey yiyip içmedim,eti tavuğuda bırakmadım zaten ameliyat önermemişlerdi direk tüp bebek yaptır demişlerdi bana ameliyatta yumurta rezervi düşüyomuş sanırım.Valla bende umutsuzdum açıkcası ya sonuçta küçük bi kist değildi tutmaz diyodum. Ama oldu işte. Allah isteyen herkese nasip etsin, Umrım sizlerinde en kısa zamanda güzel haberlerini alarız. Sevgiler

benim ark çikolata kisti vardı üstelik yumurtalıga baglanmış kocaman bir kitle si de vardı acil apor topar kitleyi aldılar kanser çıkacak diye korkmuştuk şükür olmadı sonra tüp bebek yaptırdı ve şimdi bir oglu oldu alman hastanesinde yaptırdı o

benimde çikolata kistim vardı gerçi hala var:).sol yumurtalığımda 4cmlik bit kist.bu yüzden normal yoldan hamile kalamadım.çektiğim ağrılar,tedavilerde cabası.tüm doktorlar ameliyat demesine rağmen ısrarla olmadım çünkü işe yaramayacağını düşünüyordum.en son doktorun biri ameliyat ol yoksa hamile kalsan bile düşük yaparsın dedi.o an dünyam yıkıldı.bende ankara anatolia tüp bebek merkezine,bülent hocaya gittim.onun ilk tepkisi iyiki ameliyat olmamışsın oldu.çünkü eşimdede sorun vardı ve tüp bebek tek yol görünüyordu.eğer ameliyat olmuş olsaydım yumurtalık rezervim azalacaktı.sonunda tedaviye başladık.o kadar inandırmıştımki kendimi çocuğum olmayacağna kan tahlili sonucumu eşim söyledğinde inanamadım.duygularım dondu sanki.şimdi Allah'a Şükürler Olsun 3 aylık hamileyim.hala inanamıyorum.kistimde hala yerinde duruyor.Allah hepimize Hayırlısını Nasip Etsin ınşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…