selam ayşe48 arkadaşım sanırım sende çikolata kistlerinden ikikere ameliyat olmuşsun ve sonunda allah o güzel duyguyu tattırmış.sana sormak istediğim bişeyler var bende 3yıl önce çikolata kis.laporoskopi ameliyatı olmuştum bekarken şimdi 1,5 senelik evliyim doğal yoldan hamile kalamayınca dr tüp bebek hastanesine yönlendirdi beni ve ben 3 hafta önce tedaviye başladım iğnelerimin 5ci günü dr kontrole çağırdı yumurtalara baktı ama kistlerden yumurtaları ayırt edemediğini söyledi hem sağda hem solda kistlerim var ilk başlarda ameliyat istemediğini söylemişti ama şimdi tedavimi yarıda kesti ve açık ameliyat olman lazım dedi bu şekilde olmuycak dedi rahim filmindede sağ tarafta hidrosalpenks sıvısı çıktı.sendede varmıydı hidrosalpenks ve nasıl tedavi gördün 2 ci ameliyattan sonra menapoza girmen için iğne yapıldımı bana aşamalarını anlatabilirmisin canım çok korkuyorum ameliyattan senin 2ci ameliyatın loporoskopi imiş bana niye açık ameliyat dediler açık ameliyatta yumurtalıklar daha fazla hasar görürmü acaba.bugün adetimin 2 ci günü dr 7 günü çağırdı ve ameliyat olucam herhalde haftaya.bunları yaşamış biri olarak neler yaşadığını hangi yolda ilerlediğini anlatıp beni bilgilendirirsen çok memnun olurum arkadaşım.sevgiler...