ÇİKOLATA KİSTİMİ ALDIRMALIMIYIM

evet evet siz bu konu da baya bilgilisiniz önerilerinizi uyguluyorum devamlı

Herkese merhaba birçok yerde bende durumumu anlatmıştım ilk bir küsür sene hiç sebep yokken birden çikolata kistimin olduğunu öğrenenlerdenim. Hsg çekilip tertemiz dendikten tam bir ay sonra çikolata kistin var dediler. Hsg nin üzerinden 6 ay geçti şu an. Geçen ayda klomen ve çatlatma iğnesinden sonra 2,5 cm den 3,5 cm e çıktı çik kisti. Önümüzdeki ilk adetimde hakkında çok olumlu şeyler duyduğum caddebostan da bir doktora gideceğim. Bakalım ne önerecek sizlerle de paylaşırım mutlaka. Çünkü gittiğim özel hstanedeki dr bile bana istersen ameliyatla alalım istersen klomene devam edelim istersen aşılama yapalım deyip kararı bana bırakıyorlar. Ve ben ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum

aşılama klomen sadece kisti büyütüyor maalesef

Bende aşılama yaptırdım ama negatif sonuç aldım. Benim kistte 3,5 cm amh değerim kistten dolayı çok düşmüş 0,71 doktor bu ay istersen tüp bebek deneyelim dedi bakalım regli olmayı bekliyorum
Banada artık tüp bebek daha mantıklı gibi geliyo. Evet bu kistle normal yolla gebe kalan çok var ama çocuğu olmayıpta tek sorun bu çik kisti olan gerçekten çok var

aşılama klomen sadece kisti büyütüyor maalesef
Klomen kisti büyütmez kişiden kişiye degişirmi tam bilmiyorum ama bende çikolata kisti olan biriyim klomen ve çatlatma ignesiyle 2. Denememde hamile kaldım bana numune hastanesi ve Hacettepe hastanelerinde kesinlikle ameliyat olmamamı tavsiye ettiler 8 cm iken bence ameliyat en en en son çare umudun bittigi zaman yapılmalı

herkeste aynı etkiyi yapmıyordur tabi ki benim de mesela kistimi büyütmedi ama çoğu kişinin kistini büyütüyor maalesef

Dr 3,5 cm e çıktığını görünce klomen kullandığın için böyle olması çok normal yumurta ile birlikte kistte uyarılıyo dedi

herkeste aynı etkiyi yapmıyordur tabi ki benim de mesela kistimi büyütmedi ama çoğu kişinin kistini büyütüyor maalesef
Aynen öyle bu yüzden benimkinde büyütür deyip kestirip atmamak lazım hemen denemek gerekir

Dr 3,5 cm e çıktığını görünce klomen kullandığın için böyle olması çok normal yumurta ile birlikte kistte uyarılıyo dedi
3.5 cm ile ben hamile kaldım klomen + çatlatma ignesiyle benim ilk zamanlar 8 cm di ve Ankara'nın büyük hanelerindeki doktorlar bana o kadar büyük olmasına rağmen dayanamayacagın agrın yoksa ameliyat olma dediler çünkü ameliyat da gebelik şansını düşürebiliyor malesef ve kesin çözüm degil tekrarladıgında tekrar ameliyat mı olacaksın sen bilirsin yinede

Benim kistlerimden biri visanne tedavisiyle tamamen kayboldu diğeri de 5 cm eridi. Herkeste aynı olacak diye bir durum yok ilaç tedavisi yok edebiliyor. Sonradan tekrarlayabilir tabi

Benim kistlerimden biri visanne tedavisiyle tamamen kayboldu diğeri de 5 cm eridi. Herkeste aynı olacak diye bir durum yok ilaç tedavisi yok edebiliyor. Sonradan tekrarlayabilir tabi
Aynen öyle bende Yasmin kullanınca kayboldu çikolata kisti tekrarlıyor çocu insanda yeniden gelebilir o yüzden ameliyat kesin çözüm degil

Çikolata kisti ameliyt haricinde de yok olur canlı örnegi benim 2009 dan beri çikolata kistiyle uğraşıyorum başka kist ise her doktor mu yanlış teşhis koyuyor çikolata kisti diye evet her şekilde geri tekrarlıyor malesef o yüzden ameliyat olunmamalı

Sizin 3,5 cm ken hamile kalmanız beni aşırı rahatlatıyo inşallah bizlerde çik kistine rağmen hamile kaldık diyebilcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…