evet ama doktorlar yıllardır bana da aynısını söylüyor. kaç doktora gittiysem nasıl hala hamile değilsin diye söyleniyorlar. işin garibi ne küçülüyor ne büyüyor kistim. ama 4 yıldır hiç hamile kalamadım. inşallah sen kalırsın
evet ama doktorlar yıllardır bana da aynısını söylüyor. kaç doktora gittiysem nasıl hala hamile değilsin diye söyleniyorlar. işin garibi ne küçülüyor ne büyüyor kistim. ama 4 yıldır hiç hamile kalamadım. inşallah sen kalırsın
Merhaba kızlar. Bende eylül ayında 6 cm lik çikolata kisti aldırdım Laparoskopi ile.hem aşırı agrım hemde 2 yıldır hamile kalamadigim icin aldı doktor.amh 4.70 sen 2.37 ye düştü ama normal bu düşüş. Ertesi ay klomen catlatma iğnesi kulandım ama hamile kalamadim malesef.bir kızım var 3 cm ken kist ona hamile kalmıştım doğal yolla ama 2 yılda kalmıştım ona da. Bu kist çok fena bisey. Ben ağrıdan kurtuldum umarım hamile kalırım bi ay dokyor normal deneyin dedi.
Benim gibi kisti aldırıp hamile kalan varmı acaba merak ediyorum çok.
Dr a gittiğimde haber vereceğim demiştim bugün adetimin 4. Günü dr a gittim baya güzel ilgilendi çikolata kistimin 2,5 cm olduğunu gördü bunun gebeliğe engel olmayacağını tüp bebek için de daha denenecek ilaç tedavisi vs aşamalarımız var buna hemen geçmeyeceğiz dedi. Femara diye bir ilaç ve folik asit verdi. Femara yı sabah akşam kullanıp önümüzdeki hafta tekrar kontrol edecekmiş. İçinde 30 tablet var bir ayda 10 tanesini kullanacağım duruma göre diğer aylarda da femara ya devam ettirecekmiş anladığım kadarıyla. Bende durum bu şekilde :) hayırlısıyla bebek haberlerimiz gelir artık inşallah
merhaba canım hadi hayırlısı olsun inşallah bende pazartesi günü gittim kistimin ne kadar olduğunu söylemedi bana bende 2. kez aşılama yaptıracam bu ay folik asit ve fostimon 75 iğne verdi her gün bir tane vuruyorum pazartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek
merhaba canım hadi hayırlısı olsun inşallah bende pazartesi günü gittim kistimin ne kadar olduğunu söylemedi bana bende 2. kez aşılama yaptıracam bu ay folik asit ve fostimon 75 iğne verdi her gün bir tane vuruyorum pazartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek
Endovitayı Ne kadar süredir kullanıyorsunuz ben geçen ay kullandım adetim çok rahat geçti ağrısız geçti yumurtlama bittikten sonra ilacı kullanmayı bıraktım Bir şey olursa diye dün yine adet oldum ve çok şiddetli geçti şimdi yine başladım ilaca
Geçmiş olsun. Çik. kistlerini doğumda alabiliyorlar. Onun dışında çik. kisti alınmıyor diye söyledi gittiğim bir çok doktor.
Doğal yöntemler deneyin. Mesela rahim için sülük yöntemi, vajinal buhar banyoları, perine bölgesi masajı, sağlıklı beslenme çok önemli. Bir de vitamin eksiğiniz varsa takviye alın etkisi mutlaka oluyor.