ÇİKOLATA KİSTİMİ ALDIRMALIMIYIM

Bunun engel olmayacağı konusunda o kadar içimi rahatlattı ki dr. Şu an düşünmemiz gereken şey gerçekten kendimize sağlıklı bakmak
evet ama doktorlar yıllardır bana da aynısını söylüyor. kaç doktora gittiysem nasıl hala hamile değilsin diye söyleniyorlar. işin garibi ne küçülüyor ne büyüyor kistim. ama 4 yıldır hiç hamile kalamadım. inşallah sen kalırsın

İnşallah tüm isteyenler hepimiz kalırız Senin dr son gittiğinde nasıl bir süreç önerdi

Merhaba kızlar. Bende eylül ayında 6 cm lik çikolata kisti aldırdım Laparoskopi ile.hem aşırı agrım hemde 2 yıldır hamile kalamadigim icin aldı doktor.amh 4.70 sen 2.37 ye düştü ama normal bu düşüş. Ertesi ay klomen catlatma iğnesi kulandım ama hamile kalamadim malesef.bir kızım var 3 cm ken kist ona hamile kalmıştım doğal yolla ama 2 yılda kalmıştım ona da. Bu kist çok fena bisey. Ben ağrıdan kurtuldum umarım hamile kalırım bi ay dokyor normal deneyin dedi.
Benim gibi kisti aldırıp hamile kalan varmı acaba merak ediyorum çok.

merhaba canım hadi hayırlısı olsun inşallah bende pazartesi günü gittim kistimin ne kadar olduğunu söylemedi bana bende 2. kez aşılama yaptıracam bu ay folik asit ve fostimon 75 iğne verdi her gün bir tane vuruyorum pazartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek

Bende salı kontrole gidicem bakalım bu ay bize neler getirecek :)

Bas donmesi yapti mi endovita

Merhabalar cok zaman olmus yazalı :) ama sormak istedim perine masajı nasık yapılıyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…