ÇİKOLATA KİSTİMİ ALDIRMALIMIYIM

Sizin 3,5 cm ken hamile kalmanız beni aşırı rahatlatıyo inşallah bizlerde çik kistine rağmen hamile kaldık diyebilcez
inşallah bende kalabilirim. 2 cm olmasına rağmen kalamadım yıllardır. yumurta kalitesini düşürdüğünü bilmiyorum hiç beslenmeme dikkat etmezdim önceden. şimdi aşırı dikkat ediyorum yumurtamı kalitelendiriyorum. sende buna dikkat et

Çok haklısın hem bu kadar isteyip hemde daha sigrayı bile bırakamadım ben

aşılamadan sonra kistiniz ne kadar büyüdü acaba
Klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ben 2,5 cm den 3,5 cm e çıktı o ay. Adet olduğum zaman başka bir dr a gidip göstericem. Bakalım önce kisti için mi tedavi uygulayacak yoksa bebek için mi

Klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ben 2,5 cm den 3,5 cm e çıktı o ay. Adet olduğum zaman başka bir dr a gidip göstericem. Bakalım önce kisti için mi tedavi uygulayacak yoksa bebek için mi
anladım çok geçmiş olsun doktora gittiğinde bana da bilgi verir misin bnde adet olunca tekrar gidecem

Kızlar bu ay bu iki takviyeyi kullanmak istiyorum prowomen Dr tavsiyesi 1 kimyasal gebelik yaşadım mart ayında hala hamile kalamadım ins direncim biraz yüksekti onu düşürdük matofin de içiyorum sizin de fikrinizi almak istedim

Teşekkür ederim Tabiki haber veririm bakalım nasıl bir yol izlememi isteyecek
bende çok merak ediyorum adet tarihim 8 kasıma denk geliyor bakalım ne diyecek kistim çok büyümemiştir inşallah

bende çok merak ediyorum adet tarihim 8 kasıma denk geliyor bakalım ne diyecek kistim çok büyümemiştir inşallah
İnşallah Benimde 5 kasım adet tarihim. 3. Veya 4. Günde gideceğim ve ayrıntılı herşeyi soracağım ne yapmam gerekiyor ne öneriyor. Sizlerle de paylaşacağım

İnşallah Benimde 5 kasım adet tarihim. 3. Veya 4. Günde gideceğim ve ayrıntılı herşeyi soracağım ne yapmam gerekiyor ne öneriyor. Sizlerle de paylaşacağım
çok sevinirim bende gittiğimde sizinle paylaşırım :)

Kızlar merhaba benim de cikolata kistim var her 2 tarafta. Yumurtalarım toplandı ve çoğu boş cıktı sadece 4 tane yumurtam dolu çıkmış onlardan da 2 tanesi döllendi biri gelişimini durdurmuş kalan 1 tane de yarın belli olucak yarın 6. Gun. Emrilogun dediğine görede istediği gibi değilmiş suanda

kaç yumurtan vardı toplam da

prowomen kullanıyorum tek. birde endovita
Endovitayı Ne kadar süredir kullanıyorsunuz ben geçen ay kullandım adetim çok rahat geçti ağrısız geçti yumurtlama bittikten sonra ilacı kullanmayı bıraktım Bir şey olursa diye dün yine adet oldum ve çok şiddetli geçti şimdi yine başladım ilaca

Birde benim amh 7 küsür ama ben de PCo yok hoca normal dedi gayet iyi dedi. Aralığa kadar bekleyeceğiz geçen ay histeroskopi ameliyatı oldum polip alındı 3 tane

ben düzenli kullanıyorum benim de ilk adetim çok ağrılı geçti

çok sevinirim bende gittiğimde sizinle paylaşırım :)
Dr a gittiğimde haber vereceğim demiştim bugün adetimin 4. Günü dr a gittim baya güzel ilgilendi çikolata kistimin 2,5 cm olduğunu gördü bunun gebeliğe engel olmayacağını tüp bebek için de daha denenecek ilaç tedavisi vs aşamalarımız var buna hemen geçmeyeceğiz dedi. Femara diye bir ilaç ve folik asit verdi. Femara yı sabah akşam kullanıp önümüzdeki hafta tekrar kontrol edecekmiş. İçinde 30 tablet var bir ayda 10 tanesini kullanacağım duruma göre diğer aylarda da femara ya devam ettirecekmiş anladığım kadarıyla. Bende durum bu şekilde :) hayırlısıyla bebek haberlerimiz gelir artık inşallah

bende de 2.5 cm kist

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…