- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
İnşallah 3abbim nasip etsin tez zamandaSizin 3,5 cm ken hamile kalmanız beni aşırı rahatlatıyo inşallah bizlerde çik kistine rağmen hamile kaldık diyebilcez
inşallah bende kalabilirim. 2 cm olmasına rağmen kalamadım yıllardır. yumurta kalitesini düşürdüğünü bilmiyorum hiç beslenmeme dikkat etmezdim önceden. şimdi aşırı dikkat ediyorum yumurtamı kalitelendiriyorum. sende buna dikkat etSizin 3,5 cm ken hamile kalmanız beni aşırı rahatlatıyo inşallah bizlerde çik kistine rağmen hamile kaldık diyebilcez
Çok haklısın hem bu kadar isteyip hemde daha sigrayı bile bırakamadım beninşallah bende kalabilirim. 2 cm olmasına rağmen kalamadım yıllardır. yumurta kalitesini düşürdüğünü bilmiyorum hiç beslenmeme dikkat etmezdim önceden. şimdi aşırı dikkat ediyorum yumurtamı kalitelendiriyorum. sende buna dikkat et
aşılamadan sonra kistiniz ne kadar büyüdü acabaEvet deneyimlemiş oldumbakalım daha hangi aşamalardan geçicez
Klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ben 2,5 cm den 3,5 cm e çıktı o ay. Adet olduğum zaman başka bir dr a gidip göstericem. Bakalım önce kisti için mi tedavi uygulayacak yoksa bebek için miaşılamadan sonra kistiniz ne kadar büyüdü acaba
anladım çok geçmiş olsun doktora gittiğinde bana da bilgi verir misin bnde adet olunca tekrar gidecemKlomen ve çatlatma iğnesi kullandım ben 2,5 cm den 3,5 cm e çıktı o ay. Adet olduğum zaman başka bir dr a gidip göstericem. Bakalım önce kisti için mi tedavi uygulayacak yoksa bebek için mi
Teşekkür ederimanladım çok geçmiş olsun doktora gittiğinde bana da bilgi verir misin bnde adet olunca tekrar gidecem
bende çok merak ediyorum adet tarihim 8 kasıma denk geliyor bakalım ne diyecek kistim çok büyümemiştir inşallahTeşekkür ederimTabiki haber veririm bakalım nasıl bir yol izlememi isteyecek
İnşallahbende çok merak ediyorum adet tarihim 8 kasıma denk geliyor bakalım ne diyecek kistim çok büyümemiştir inşallah
mutlaka bize de haber ver canımİnşallahBenimde 5 kasım adet tarihim. 3. Veya 4. Günde gideceğim ve ayrıntılı herşeyi soracağım ne yapmam gerekiyor ne öneriyor. Sizlerle de paylaşacağım
çok sevinirim bende gittiğimde sizinle paylaşırım :)İnşallahBenimde 5 kasım adet tarihim. 3. Veya 4. Günde gideceğim ve ayrıntılı herşeyi soracağım ne yapmam gerekiyor ne öneriyor. Sizlerle de paylaşacağım
kaç yumurtan vardı toplam daKızlar merhaba benim de cikolata kistim var her 2 tarafta. Yumurtalarım toplandı ve çoğu boş cıktı sadece 4 tane yumurtam dolu çıkmış onlardan da 2 tanesi döllendi biri gelişimini durdurmuş kalan 1 tane de yarın belli olucak yarın 6. Gun. Emrilogun dediğine görede istediği gibi değilmiş suanda
Sadece sol tarafdan toplananan 12-13kaç yumurtan vardı toplam da
Endovitayı Ne kadar süredir kullanıyorsunuz ben geçen ay kullandım adetim çok rahat geçti ağrısız geçti yumurtlama bittikten sonra ilacı kullanmayı bıraktım Bir şey olursa diye dün yine adet oldum ve çok şiddetli geçti şimdi yine başladım ilacaprowomen kullanıyorum tek. birde endovita
Birde benim amh 7 küsür ama ben de PCo yok hoca normal dedi gayet iyi dedi. Aralığa kadar bekleyeceğiz geçen ay histeroskopi ameliyatı oldum polip alındı 3 taneEndovitayı Ne kadar süredir kullanıyorsunuz ben geçen ay kullandım adetim çok rahat geçti ağrısız geçti yumurtlama bittikten sonra ilacı kullanmayı bıraktım Bir şey olursa diye dün yine adet oldum ve çok şiddetli geçti şimdi yine başladım ilaca
ben düzenli kullanıyorum benim de ilk adetim çok ağrılı geçtiEndovitayı Ne kadar süredir kullanıyorsunuz ben geçen ay kullandım adetim çok rahat geçti ağrısız geçti yumurtlama bittikten sonra ilacı kullanmayı bıraktım Bir şey olursa diye dün yine adet oldum ve çok şiddetli geçti şimdi yine başladım ilaca
Dr a gittiğimde haber vereceğim demiştim bugün adetimin 4. Günü dr a gittim baya güzel ilgilendi çikolata kistimin 2,5 cm olduğunu gördü bunun gebeliğe engel olmayacağını tüp bebek için de daha denenecek ilaç tedavisi vs aşamalarımız var buna hemen geçmeyeceğiz dedi. Femara diye bir ilaç ve folik asit verdi. Femara yı sabah akşam kullanıp önümüzdeki hafta tekrar kontrol edecekmiş. İçinde 30 tablet var bir ayda 10 tanesini kullanacağım duruma göre diğer aylarda da femara ya devam ettirecekmiş anladığım kadarıyla. Bende durum bu şekilde :) hayırlısıyla bebek haberlerimiz gelir artık inşallahçok sevinirim bende gittiğimde sizinle paylaşırım :)
bende de 2.5 cm kistDr a gittiğimde haber vereceğim demiştim bugün adetimin 4. Günü dr a gittim baya güzel ilgilendi çikolata kistimin 2,5 cm olduğunu gördü bunun gebeliğe engel olmayacağını tüp bebek için de daha denenecek ilaç tedavisi vs aşamalarımız var buna hemen geçmeyeceğiz dedi. Femara diye bir ilaç ve folik asit verdi. Femara yı sabah akşam kullanıp önümüzdeki hafta tekrar kontrol edecekmiş. İçinde 30 tablet var bir ayda 10 tanesini kullanacağım duruma göre diğer aylarda da femara ya devam ettirecekmiş anladığım kadarıyla. Bende durum bu şekilde :) hayırlısıyla bebek haberlerimiz gelir artık inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?