Benim 3 tane 2.5 cm çikolata kistlerim var ilk demetle tüp bebekle dun pozitif sonuc aldim. Insallah kucagimada almak nasip olur.Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin.Selam arkadaşlar bende 6 cmlik çikolata kisti var geçen sene aynı şekilde çikolata kistinden dolayı ameliyat olmuştum ve 4 ay sonra tekrar yeniledi doktorlar şu anda doğal yolla hamile kalamazsın diyor çikolata kistinden dolayı tüp bebek yatıran var mı neler yaşadınız ilk denemede tuttu mu bilgi verir misiniz
amin sağ salim kucağınıza almak nasip olsun inşallah daha önce ameliyat falan oldunuz mu ya da doğal yolla bekleme süreciniz oldu mu tüp bebek yapılırken neler yaşadınız rica etsem anlatır mısınızBenim 3 tane 2.5 cm çikolata kistlerim var ilk demetle tüp bebekle dun pozitif sonuc aldim. Insallah kucagimada almak nasip olur.Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin.
Aminamin sağ salim kucağınıza almak nasip olsun inşallah daha önce ameliyat falan oldunuz mu ya da doğal yolla bekleme süreciniz oldu mu tüp bebek yapılırken neler yaşadınız rica etsem anlatır mısınız
ben daha önce ameliyat olmuştum doktor ondan dolayı yumurtalıkların zarar görmüş dedi ondan dolayı tedirginimAmin2.5 yıl evliyim hiç korunmadik 1.yillik evliyken aşılama yaptırdım olmadi. Hiç ameliyatta olmadım önermedi doktorum. Tahlillerim hag hepsi normal çıktığı için tüp bebek yaptırdık direk ignenelere başladık stresli bi süreç ama 20 gün sürdü tedavi 10 günde bekleme. Pozitif olmak önemli ama kötüyü de hazırlıklı olmak lazim.
peki siz ameliyat olmuş muydunuz tüp bebek için ne kadar beklediniz öğrenebilir miyimBende 4 tane çikolata kisti ile ilk deneme de pozitif gördüm :)
anladım sağ salim büyütün darısı bana olur inşallah çok sevindim senin adınaBen 1.5 yıllık evliyim bize dr hiç aşılama önermedi 1 sene bekledik sonra 4-6 ay daha bekleyin öyle başlamamızı önerdiler. Benim kistlerimin hepsi boyutları küçük en büyük 4 cm . Dr hiç ameliyat önermedi ameliyat daha kötü sonuçlar doğurabilir diye . Kistlerim küçükken hamile kalman lazım dedi çok şükür ilk deneme de oldu benim süreçim 2 ay sürdü
amiin inşallahİnşallah size de nasip olur inşallah
ameliyat olduğumda tek taraflıydı ama şu anda birden fazla var yaşım 23 amh testi henüz yapılmadıMerhaba kıstınız tek taraflımıydı bıde amh ve yaş kaç
Yalnız sadece transfer günümüz değil hikayemiz de aynıymış:) ben de 2 buçuk yıllık evliyim çikolata kistim var. Tek fark aşılamayı yaptırdığımızda 1 buçuk yıllık evliydik:)) ne güzel tevafuk.Amin2.5 yıl evliyim hiç korunmadik 1.yillik evliyken aşılama yaptırdım olmadi. Hiç ameliyatta olmadım önermedi doktorum. Tahlillerim hag hepsi normal çıktığı için tüp bebek yaptırdık direk ignenelere başladık stresli bi süreç ama 20 gün sürdü tedavi 10 günde bekleme. Pozitif olmak önemli ama kötüyü de hazırlıklı olmak lazim.
Ameliyat olmadım ama ciddi çikolata kisti vardı bende. Yumurtalıklarda değil ama bağırsaklara yapışmış şekilde bir çok kistin olduğunu söyledi doktorum endometriozis yani. Hatta bu durum rahmimi bağırsaklara yapıştırmış ve oraya doğru çekmiş resmen. Bebek istediğimiz için ameliyat önermedi biz de tüp bebek yaptırdık. Elhamdulillah dün de pozitif sonucumuzu aldık. İnşallah sağlıklı devam ederSelam arkadaşlar bende 6 cmlik çikolata kisti var geçen sene aynı şekilde çikolata kistinden dolayı ameliyat olmuştum ve 4 ay sonra tekrar yeniledi doktorlar şu anda doğal yolla hamile kalamazsın diyor çikolata kistinden dolayı tüp bebek yatıran var mı neler yaşadınız ilk denemede tuttu mu bilgi verir misiniz
çok sevindim senin adınaAmeliyat olmadım ama ciddi çikolata kisti vardı bende. Yumurtalıklarda değil ama bağırsaklara yapışmış şekilde bir çok kistin olduğunu söyledi doktorum endometriozis yani. Hatta bu durum rahmimi bağırsaklara yapıştırmış ve oraya doğru çekmiş resmen. Bebek istediğimiz için ameliyat önermedi biz de tüp bebek yaptırdık. Elhamdulillah dün de pozitif sonucumuzu aldık. İnşallah sağlıklı devam eder ❤
Amin inşallah. Hiç umutsuzluğa gerek yok. Sen ne kadar istiyosan onun annesi olmayı, o da gelmek için sabırsızlanıyo hiç merak etme:) naz ediyo birazcık o kadar. Dua et bol bol. De ki Rabbim, Hz.Adem örneği var hiç yoktan yarattığın, Hz.isa örneği var babasız yarattığın, dede peygamber örneği var Hz.Zekeriyya, ey güzel Allahım bize de ver deçok sevindim senin adınainşallah bizimde ilk deneme de olur sende sağ salim kucağına alırsın sağlıkla
Aynen öyleYalnız sadece transfer günümüz değil hikayemiz de aynıymış:) ben de 2 buçuk yıllık evliyim çikolata kistim var. Tek fark aşılamayı yaptırdığımızda 1 buçuk yıllık evliydik:)) ne güzel tevafuk.
Yaaa neguzel gerçekten rabbim kucağınıza almayı da nasip eder inşallah sağlıkla huzurlaYalnız sadece transfer günümüz değil hikayemiz de aynıymış:) ben de 2 buçuk yıllık evliyim çikolata kistim var. Tek fark aşılamayı yaptırdığımızda 1 buçuk yıllık evliydik:)) ne güzel tevafuk.
Desteğin için çok teşekkür ederim inşallah bir an önce olurAmin inşallah. Hiç umutsuzluğa gerek yok. Sen ne kadar istiyosan onun annesi olmayı, o da gelmek için sabırsızlanıyo hiç merak etme:) naz ediyo birazcık o kadar. Dua et bol bol. De ki Rabbim, Hz.Adem örneği var hiç yoktan yarattığın, Hz.isa örneği var babasız yarattığın, dede peygamber örneği var Hz.Zekeriyya, ey güzel Allahım bize de ver de❤ Bunların hepsi Kuranı Kerim de yazıyor, boşa değil Yani hiç biri. Umutsuzluk yok olacak Allah’ın izniyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?