İlk denemeniz mi peki ne kadar iğne vuruldunuz daha önce ameliyat falan oldunuz muCanim 4cm kistim bu hafta transferim var. Cok yorulum bu sürecte igneler göbegmi mosmor etti dahada yeni basladim ignelere 3 ay olumlu olursa devam edicek. Igne disinda heycanli bi sürec
Hayir olmadim doktorum önermedi duruyor kistlerim aşılamada cok gereksz doktorum onada müsade etmedi gereksiz dedi. Sizde yaptirmayin bence. Ilk denemem opu döneminde vuruldum onlar acıtmıyordu. Ama 2haftadir transfer icin vuruluyrm ömrümden ömür gdiyo. Olumlu olursa 3ay kullancmİlk denemeniz mi peki ne kadar iğne vuruldunuz daha önce ameliyat falan oldunuz mu
Hepsi göbekten mi yapılıyorHayir olmadim doktorum önermedi duruyor kistlerim aşılamada cok gereksz doktorum onada müsade etmedi gereksiz dedi. Sizde yaptirmayin bence. Ilk denemem opu döneminde vuruldum onlar acıtmıyordu. Ama 2haftadir transfer icin vuruluyrm ömrümden ömür gdiyo. Olumlu olursa 3ay kullancm
Canim ilk once geçmis olsun benim de cikolata kistim var h4m de çift taraflı iki kez asilama ile hamile kaldim ama devam etmedi kurtaj oldum biri de kimyasal oldu sonra tüp bebege geçtim ilk tüp denemem de yumurtalar kalitesiz cikti ve transfer bile olamadim bu ikinci tüp denemem 2 tane 3.gun dondurulmuş embriyo transferi bekliyorum ocak basi gibi Allahtan bisey gelmezse transfer olacagimSelam arkadaşlar bende 6 cmlik çikolata kisti var geçen sene aynı şekilde çikolata kistinden dolayı ameliyat olmuştum ve 4 ay sonra tekrar yeniledi doktorlar şu anda doğal yolla hamile kalamazsın diyor çikolata kistinden dolayı tüp bebek yatıran var mı neler yaşadınız ilk denemede tuttu mu bilgi verir misiniz
Hayirli ugurlu olsun kacinci gun embriyosuydu acabaBenim 3 tane 2.5 cm çikolata kistlerim var ilk demetle tüp bebekle dun pozitif sonuc aldim. Insallah kucagimada almak nasip olur.Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin.
Hayirli olsun agrilarina nasil dayanıyorsunuz cikolata kistlerinin benim iki tane ama adet dışında bile kasik ve bel agrım oluyorBende 4 tane çikolata kisti ile ilk deneme de pozitif gördüm :)
Allah sağlıklı sekilde kucaginiza almayı nasip etsin brn de transfer icin bekliyorhm çift tarafli cikolata kistim varAmeliyat olmadım ama ciddi çikolata kisti vardı bende. Yumurtalıklarda değil ama bağırsaklara yapışmış şekilde bir çok kistin olduğunu söyledi doktorum endometriozis yani. Hatta bu durum rahmimi bağırsaklara yapıştırmış ve oraya doğru çekmiş resmen. Bebek istediğimiz için ameliyat önermedi biz de tüp bebek yaptırdık. Elhamdulillah dün de pozitif sonucumuzu aldık. İnşallah sağlıklı devam eder ❤
Hayirli ugurlu olsun kacinci gun embriyosuydu acaba
[/QUOTE
Teşekkür ederim5. Gun embriyosu
İnşallah bu kez tutar canım tüp bebek tedavisi ilk aşamaları neler ne kadar ücret gitti biraz bilgi verir misin rica etsem bide kistin kaç cmCanim ilk once geçmis olsun benim de cikolata kistim var h4m de çift taraflı iki kez asilama ile hamile kaldim ama devam etmedi kurtaj oldum biri de kimyasal oldu sonra tüp bebege geçtim ilk tüp denemem de yumurtalar kalitesiz cikti ve transfer bile olamadim bu ikinci tüp denemem 2 tane 3.gun dondurulmuş embriyo transferi bekliyorum ocak basi gibi Allahtan bisey gelmezse transfer olacagim
İlk denemeniz mi acaba ne kadar masraf gitti kistleriniz kaç cm diAllah sağlıklı sekilde kucaginiza almayı nasip etsin brn de transfer icin bekliyorhm çift tarafli cikolata kistim var
Sizin embriyonuz kaçıncı gun embriyosuydu acaba
Ben ilk öğrendiğimde o şikayetlerle gitmiştim çok şiddetli yan taraf ve kasık ağrım vardıMerhaba arkadaslar herkese geçmis olsun benim dr cikolata kistlerim var sizlere bir kaç sorum var sizde adet disi bel ağrısı kasik ağrısı yan taraf(bögür) agrisi oluyor mu
5.gün embriyosuydu canım benim.Allah sağlıklı sekilde kucaginiza almayı nasip etsin brn de transfer icin bekliyorhm çift tarafli cikolata kistim var
Sizin embriyonuz kaçıncı gun embriyosuydu acaba
Canim ilk tüp bebek icin kisa protokol uygulandı gecen yil kasim da ve kistler yumurtaların kalitesini bozduğu icin yumurtalar kalitesiz cikti bu yil ise uzun protokol uygulandi ilk once lucrin depot vurdurdum ayda bir tane iki ay vuruldum ve 3 ay adet olmadim daha sonra kistleri baskilamak icin gonapeptyl iğnesi vuruldum ondan sonra yumurta büyütme ignesi ve yine gonapeptyl derken kasim ayında opu oldum ve 2 tane embriyo donduruldu cunku ohss oldum canim o yuzden dpktorum 2 adet rahim dinlendirme yapalim dedi iste 18 aralıkta adetle birlikte transfer icin rahim hazırlığına basladik benim iki tarafli kist var canim sag taraftaki 4.5 cm soldaki 2 cmİnşallah bu kez tutar canım tüp bebek tedavisi ilk aşamaları neler ne kadar ücret gitti biraz bilgi verir misin rica etsem bide kistin kaç cm
Benim de yan tarafim pzellikle sag taraf agriyordu kac kere Urolojiye gitmistim her sey normaldi en son tüp bebek doktorum çikolata kisti yapiyordur dediBen ilk öğrendiğimde o şikayetlerle gitmiştim çok şiddetli yan taraf ve kasık ağrım vardı
Tesekkur ederim5.gün embriyosuydu canım benim.
Canım bn adet dönemi canımdan can giderdi çok kötü olurdum o ilk iki gün bazen ilaç içerdim bazen dişimi sıkardım . Bide bişey fark ettim ben soğuk aldığım zaman ağrılarım daha çok oluyordu . Dikkat etmeye başlayınca bi nebze rahatladım. Benim 5. Gün emriyosuydu canım taze transfer değildi opudan 2 adet sonra transfer olabilirdim dr ilk adetten sonra transfer edecekti progestan hormonu yeterli çıkmayınca iptal oldu . Rabbim herkese nasip etsin inşallah. Çikolata kisti illet bişey ameliyat çözüm olmuyor hatta daha kötü yapabiliyor geçici menopoza sokuyorlar oda çözüm olmayabiliyor . Bana da kesimlikke aşılama önerilmedi zaman ve maddi kayıp olur sizin için dediler üstüne üstelik kullandığın ilaçlar kistler azdırıp büyütebilir dedilerHayirli olsun agrilarina nasil dayanıyorsunuz cikolata kistlerinin benim iki tane ama adet dışında bile kasik ve bel agrım oluyor
Bu arada kacinci gun embriyosu ve uzun protokol mu
Aynen öyle bende gitmiştim böbreğim sanıyordum kist ten olduğunu öğrendimBenim de yan tarafim pzellikle sag taraf agriyordu kac kere Urolojiye gitmistim her sey normaldi en son tüp bebek doktorum çikolata kisti yapiyordur dedi
Anladım canım inşallah emeğiniz inancınız boşa gitmesin sağ salim bebeğini kucağınıza alınCanim ilk tüp bebek icin kisa protokol uygulandı gecen yil kasim da ve kistler yumurtaların kalitesini bozduğu icin yumurtalar kalitesiz cikti bu yil ise uzun protokol uygulandi ilk once lucrin depot vurdurdum ayda bir tane iki ay vuruldum ve 3 ay adet olmadim daha sonra kistleri baskilamak icin gonapeptyl iğnesi vuruldum ondan sonra yumurta büyütme ignesi ve yine gonapeptyl derken kasim ayında opu oldum ve 2 tane embriyo donduruldu cunku ohss oldum canim o yuzden dpktorum 2 adet rahim dinlendirme yapalim dedi iste 18 aralıkta adetle birlikte transfer icin rahim hazırlığına basladik benim iki tarafli kist var canim sag taraftaki 4.5 cm soldaki 2 cm
Masraflar derken ben tip fakultesinde raporlu olarak yaptiriuorum ama ilaçlar icin 3000 tuttu raporlu olmasina ragmen opu icin 750 yatirdik transfer icin de 3150 dediler canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?