Çok ilginç gerçekten değişmez deniliyor şaşırdımHayir canim ikisini de tip fakültesinde ayni yerde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok ilginç gerçekten değişmez deniliyor şaşırdımHayir canim ikisini de tip fakültesinde ayni yerde
Valla canim en iyi örneği benim hatta dpktorum ikimci test icin nerdeyse pcos a yakin ama pcos değilsin dediÇok ilginç gerçekten değişmez deniliyor şaşırdım
Rahatsızlığın ne pekiValla canim en iyi örneği benim hatta dpktorum ikimci test icin nerdeyse pcos a yakin ama pcos değilsin dedi
Cikolata kistim var canimRahatsızlığın ne peki
Canim bebeginin kesesi icin bugun bir daha gidecektin doktora gittin mi ins guzel şeyler demistirBende 4 tane çikolata kisti ile ilk deneme de pozitif gördüm :)
Bende de çikolata kisti var maalesefCikolata kistim var canim
Geçmiş olsun sizdeki kac cmBende de çikolata kisti var maalesef
Şu an 6 cmGeçmiş olsun sizdeki kac cm
Çok şükür iyi canım bebişi de gördük çok şükür. Kuzum ben hiç belirti yaşamadım .Canim bebeginin kesesi icin bugun bir daha gidecektin doktora gittin mi ins guzel şeyler demistir
Bir de canim senin transferden sonra cikolata kistlerinin oldugu yerler ağrıdi mi ayni adet agrisi gibi agrik.oluyor ve tutmadı diye Uzuluyorum
Ameliyat için düşük buldu amh değerimi. Çünkü ameliyattan sonra da düşecekmiş değer. Önce tüp bebek yapalım dedi. Bilmiyorum ama kafam karışık. Başka bir doktora daha danışmak istiyorum.Benim 1.48 doktorum ameliyat diyo ama hiç istemiyorum
Canim cok sevindim senin adina ya benim de kist tarafimda daha cok agrim var da o yuzden sordum ara ara gidiyor geliyor diyorum adet mi olacagim yoksaÇok şükür iyi canım bebişi de gördük çok şükür. Kuzum ben hiç belirti yaşamadım .
Bazı doktorlar tüp bebek daha mantıklı diyo bazıları kisti aldırmak mantıklı diyoAmeliyat için düşük buldu amh değerimi. Çünkü ameliyattan sonra da düşecekmiş değer. Önce tüp bebek yapalım dedi. Bilmiyorum ama kafam karışık. Başka bir doktora daha danışmak istiyorum.
Olabilir kuzum herkeste aynı olmuyor belkide kendine yer ediyor sen kistlerin ağrıyor sanıyor olabilirsinCanim cok sevindim senin adina ya benim de kist tarafimda daha cok agrim var da o yuzden sordum ara ara gidiyor geliyor diyorum adet mi olacagim yoksa
Belkide dediginiz gibi ins oyledir tesekkur ederimOlabilir kuzum herkeste aynı olmuyor belkide kendine yer ediyor sen kistlerin ağrıyor sanıyor olabilirsin
Evet aynen.Bazı doktorlar tüp bebek daha mantıklı diyo bazıları kisti aldırmak mantıklı diyo