- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 35
Anladım benim a li b li bilmiyorum da 3.gun 6 hucreli grade 2İşte sadece emriyonun gelişimi değil bulunduğu ortamdaysa kaynaklanabiliyor. Benim mesela 5bb ydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım benim a li b li bilmiyorum da 3.gun 6 hucreli grade 2İşte sadece emriyonun gelişimi değil bulunduğu ortamdaysa kaynaklanabiliyor. Benim mesela 5bb ydi
Hayırlısı olsun hakkında inşallah nasip olur inşallahAnladım benim a li b li bilmiyorum da 3.gun 6 hucreli grade 2
Benim dizlerim cok ağrıyor ayni ergenlikte ağrıyan ağrı gibiKizlar kistiniz siddetli agri yaparken bacaginizda karincalanma gibi bi his oluyor mu
Amin hepimizin ins ve bu hastaliktan da kurtuluruz yeni yildaHayırlısı olsun hakkında inşallah nasip olur inşallah
Canim transfer oldun mu geçmis olsunBenim de sağda çikolata kistim var. sürekli sag kasık belimin sag tarafı ve sag bacağım ağrıyor. Hiç geçmiyor agri.
Yok canım ben henüz tüp bebeğe başlamadım . Bu hafta doktorla görüşmeye gidicem.Canim transfer oldun mu geçmis olsun
Hayirli olsun güzel soniclar alırsın ins cikolata kistin kaç cm benim çift tarafli sağ 4.5 cm solda 2 cmYok canım ben henüz tüp bebeğe başlamadım . Bu hafta doktorla görüşmeye gidicem.
Sağolun inşallah sizin de güzel sonuçlansın. Benim tek tarafta 6cm oldu en son.Hayirli olsun güzel soniclar alırsın ins cikolata kistin kaç cm benim çift tarafli sağ 4.5 cm solda 2 cm
Geçmiş olsun size de amh değerinize baktirdiniz miSağolun inşallah sizin de güzel sonuçlansın. Benim tek tarafta 6cm oldu en son.
Teşekkürler amh 1.56. Bu yüzden dr kist ameliyatı yapmak istemedi. Tüp bebek önerdi en son. Şimdi bir daha görüşmeye gidicem bakalım ne diyecek.Geçmiş olsun size de amh değerinize baktirdiniz mi
Ins güzel olur canim amh değişmiyor demislerdi benimki değiştiTeşekkürler amh 1.56. Bu yüzden dr kist ameliyatı yapmak istemedi. Tüp bebek önerdi en son. Şimdi bir daha görüşmeye gidicem bakalım ne diyecek.
Amin hepimiz için hayırlısı olsun.Ins güzel olur canim amh değişmiyor demislerdi benimki değişti
Nasıl değişti anlamadimIns güzel olur canim amh değişmiyor demislerdi benimki değişti
Benim 1.48 doktorum ameliyat diyo ama hiç istemiyorumTeşekkürler amh 1.56. Bu yüzden dr kist ameliyatı yapmak istemedi. Tüp bebek önerdi en son. Şimdi bir daha görüşmeye gidicem bakalım ne diyecek.
Canim ilk ölcturdugumde 1.43 mu neydi unuttum ama bir ay sonra bir daha ölcturdum 4.60 cıktıNasıl değişti anlamadim
Gerçekten çok ilginç farklı yerlerde mi ölçtürmüstünCanim ilk ölcturdugumde 1.43 mu neydi unuttum ama bir ay sonra bir daha ölcturdum 4.60 cıktı
Hayir canim ikisini de tip fakültesinde ayni yerdeGerçekten çok ilginç farklı yerlerde mi ölçtürmüstün