- 15 Mart 2019
- 2.138
- 2.652
- 133
Göbekte var kalçada canımHepsi göbekten mi yapılıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göbekte var kalçada canımHepsi göbekten mi yapılıyor
anladım canım çok geçmiş olsunGöbekte var kalçada canım
Canım yumurta geliştirme zamanı iğneler göbekten. Transfer zamanı hem göbek hem kalça dr vereceği iğneye görene değişiklik gösterebiliranladım canım çok geçmiş olsun
anladım çok teşekkür ederim biraz korkuyorum ve bu konuda hiç bilgim yok çok merak ediyorumCanım yumurta geliştirme zamanı iğneler göbekten. Transfer zamanı hem göbek hem kalça dr vereceği iğneye görene değişiklik gösterebilir
olmaz mıııı, ben hep böbreğim ağrıyor diye dolaşıyordumMerhaba arkadaslar herkese geçmis olsun benim dr cikolata kistlerim var sizlere bir kaç sorum var sizde adet disi bel ağrısı kasik ağrısı yan taraf(bögür) agrisi oluyor mu
aynen öyle bende sizin gibiydim sürekli böbreğimi üşüttüm diye sarıp geziyordumolmaz mıııı, ben hep böbreğim ağrıyor diye dolaşıyordum
hatta 4 gündür geçmeyen bir kasık ağrım vard apandisit mi kist mi karıştırdım çünkü çok ağrıdı ve kesilmedi bu ay nedenseaynen öyle bende sizin gibiydim sürekli böbreğimi üşüttüm diye sarıp geziyordum
tahmin edebiliyorum bende suya karıştırılan enfeksiyon ilacından içiyordumhatta 4 gündür geçmeyen bir kasık ağrım vard apandisit mi kist mi karıştırdım çünkü çok ağrıdı ve kesilmedi bu ay nedense
Benim transfer tarihim 3 ocak ama ben de hic progesteron hormonuna bakmadi transfer hazilriginda şaşırdım nrye gore yapacak transferi benimki de dondurulmuş embriyo transferi olacakCanım bn adet dönemi canımdan can giderdi çok kötü olurdum o ilk iki gün bazen ilaç içerdim bazen dişimi sıkardım . Bide bişey fark ettim ben soğuk aldığım zaman ağrılarım daha çok oluyordu . Dikkat etmeye başlayınca bi nebze rahatladım. Benim 5. Gün emriyosuydu canım taze transfer değildi opudan 2 adet sonra transfer olabilirdim dr ilk adetten sonra transfer edecekti progestan hormonu yeterli çıkmayınca iptal oldu . Rabbim herkese nasip etsin inşallah. Çikolata kisti illet bişey ameliyat çözüm olmuyor hatta daha kötü yapabiliyor geçici menopoza sokuyorlar oda çözüm olmayabiliyor . Bana da kesimlikke aşılama önerilmedi zaman ve maddi kayıp olur sizin için dediler üstüne üstelik kullandığın ilaçlar kistler azdırıp büyütebilir dediler
Amin canim isteyen herkes insAnladım canım inşallah emeğiniz inancınız boşa gitmesin sağ salim bebeğini kucağınıza alın
Aynen ya benim de ööyleAllah korusun aklima baska hastaliklar geliyordu hastalik hastasi oldum bu kist yuzunden bir yerim.agrisa artik kötü düşünür oldumolmaz mıııı, ben hep böbreğim ağrıyor diye dolaşıyordum
Bizim klinik Bakkıyor bende şaşırdım çoğu yer bakmıyormuş öyle dedilerBenim transfer tarihim 3 ocak ama ben de hic progesteron hormonuna bakmadi transfer hazilriginda şaşırdım nrye gore yapacak transferi benimki de dondurulmuş embriyo transferi olacak
Bende sasirdim çünkü sen o sonuca gore ertelendi dedin yani transferi bile etkileyen seye nasil bakmiyorlar acabaBizim klinik Bakkıyor bende şaşırdım çoğu yer bakmıyormuş öyle dediler
Bende bilmiyorumBende sasirdim çünkü sen o sonuca gore ertelendi dedin yani transferi bile etkileyen seye nasil bakmiyorlar acaba
Anladim canim valla bilmoyorum her yer farklı şeyler one sunuyor neye inanacağımi sasirdimBende bilmiyorumne kadar haklılar onu da bilmiyorum ama kontrole gittiğim de dr şey dedi o değerle transfer etseydik %30 daha şansımız azalacaktı dedi
Kesinlikle mesala çikolata kisti menopoz bastırılması gerekiyormuş bende öyle bişey yapılmadıAnladim canim valla bilmoyorum her yer farklı şeyler one sunuyor neye inanacağımi sasirdim
Bende de o yapildi mesela doktorum baskilama yapmazsak yumurta kalitesiz cikar dedi ve uzun protokol ile baskılama yapildi geçici menopoza girfim 3 ay daha sonra adet olunca baska iğne ile hem yumurta büyütüldü hem baskilama yapıldıKesinlikle mesala çikolata kisti menopoz bastırılması gerekiyormuş bende öyle bişey yapılmadı
İşte herkeste farklı şeyler yapılıyor dr güvenmek lazımBende de o yapildi mesela doktorum baskilama yapmazsak yumurta kalitesiz cikar dedi ve uzun protokol ile baskılama yapildi geçici menopoza girfim 3 ay daha sonra adet olunca baska iğne ile hem yumurta büyütüldü hem baskilama yapıldı
Aynen ins guzel sonuçlar alırız ya benim kafami karıştıran bir diger konuda 5.gun embriyosu ya da 3.gun embriyosu bir de yok iyi kalite orta kalite gibi şeyler bazilarinda orta kalite tutuyorken bazilarinda iyi kalite tutmuyorİşte herkeste farklı şeyler yapılıyor dr güvenmek lazım
İşte sadece emriyonun gelişimi değil bulunduğu ortamdaysa kaynaklanabiliyor. Benim mesela 5bb ydiAynen ins guzel sonuçlar alırız ya benim kafami karıştıran bir diger konuda 5.gun embriyosu ya da 3.gun embriyosu bir de yok iyi kalite orta kalite gibi şeyler bazilarinda orta kalite tutuyorken bazilarinda iyi kalite tutmuyor
Bunu neye gore iyi ya da orta kalite diyorlar ve neden tutuyor ya da tutmuyor iyi kalite ise hep tutmalı degil mi