Çikolatasız yaşayamıyorumm ama kilo vermeliyim yardımm edin!!

tuuub

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
3
1
16
Ankara
Merhaba kızlar, henüz 20 yaşındayım ve her tarafım yeni doğum yapmış gibi cıvık cıvık :(( okul programım çok yoğun olduğundan spora vakit ayıramıyorum, diyet yaparak ve sıkılaşarak düzene girmek istiyorum ne yapmalyım???

Çikolatasız yaşayamıyorsun?
Hani derler ya büyükler, annenin karnından çikolata yiyerek mi çıktın? :27:
Diyeti abartma şimdilik. Kahvaltı mesela günün en önemli öğünüdür. Kahvaltını iyi yapmalısın.
Daha sonra öğlen çorba içebilirsin. Akşama kadar acıkırsan bir yada iki meyve yersin.
Akşam yemeğinde çok ağır ve yağlı olmayan yiyecekler tercih etmelisin. Sebze yemeklerine yönelebilirsin.
Egzersiz ve yürüyüş yapman gerek birde. Hergün düzenli olarak sporunu yapmalısın.

Canım çikolatasız bende yaşayamıyorum o yüzden diyetisyenim haftada iki kere bir parça bitter çikolatayı şekersiz türk kahvesinin yanında verdi. Hatta diğer haftada 2 top dondurma var meyveli. Önemli olan bunu öğleden önce yemen. Ben sporada başladım bir aydır gidiyorum ve kahvaltıdan sonra 11de çok dayanamazsam yiyorum 1 parça bitter çikolata. Bu yetmez dersen bitter gofret alıp bir haftada olmak kaydıyla ikiye bölüp bir kısmını canın istediğinde diğerinide başka bir gün yersin. Alışkanlıklar diyette zamanla bırakılıyor. Bende türk kahvesi içmeden de duramıyorum diyetime çok özen gösteriyorum şuan ve bir hafta oldu 2 kiloda verdim :) Çikolata istiyorsan dediğim şekilde yaparak bu ihtiyacını karşılayabilirsin. :)

İnsanın şekeri düşünce çikolatadan başka şey kesmeyecekmiş gibi oluyor. Böyle durumlarda ben bir iki kare alıyorum bitter çikolatadan

Back
X