Merhabalar Ben 16 yasındayım bugune kadar pürüzsüz bir cilde hıc sahip olmadım. Ya sivilceler patlar aklar aklar agzıma burnuma girerdi ya da cildim kırışırdı.
16 Yaşındayım ve göz altım kırış kırış! (makyajı çok yapmıyorum- Yaşımdan büyük görünüyorum sanırım)
16 yaşındayım ve yüzüm de akneler dolu! (Bu yaşlarda çok oluyor diyorlar ama benim ki o kadar çoktu ki ,kanlı oldugu ıcın, çiçek geçirdiğimi sanırlardı başıma aşağa egerek yürüyordum)
Sivilcilerim br yerde değil tek tük dagıldıgı ıcın sinirlerimi tahrik ediyordu BAzen cimcikliyordum bazen maske yapıyorum ama gitmiyordu.. sivilcelerim 10 yaşından beridir var ve kalıcı oldugunu biliyorum bunun için için öneriniz var mı?? Dogal yöntemler kesinlikle işe yaramıyor marka maske işe yaradıgını düşündügünüz begendiginizi yazarsanız sevirinim.
Yüzüm delik deşik sanki iğne batırıp cıkarmıs gibiler dişlerim görünecek neredeyse ....
canım yaşın çok küçük olduğu için kimyasal bişey önermek istemiyorum yani netür maskeler kullandın onları yaz belki atladığın bişey vardır yardımcı olmaya çalışayım
iyi bi cildiye doktoruna git bence...
Kimyasaldan başka çözüm yok ne yazık ki mecburen kimyasal kullanacagım maske kendim yaptım dogal olarak bir kere ucuz maske yapmıstım cok iiyi gelmişti ama ,, Garnierdi
garnier bim marketlerde 10 TL ye çok rahat alabileceğin bi ürün üçü bir aradaları çok güzel bende kullanıyorum şuan. bununla cildini temizledikten sonra kil maskesi yapmalısın bence. Beyaz kille suyu karıştır çok cıvık olmasın yüzüne ince bi katman halinde sür zaten yüzünü gerecektir bu. Sonrada ılık suyla yıka haftada iki gün yaparsan bence cildinin yağı gider sonra haftada bire indir. Ama hemen olmadı diyede bırakma biraz sabretmen gerekecek.
Evet bim malı ama cok iyiKil maskesi almayı dusunuyorum zaten deneyecegim cok tesekkürler... Cildim yaglıydı şimdi kuru e sivilceli çok tahrişli ama en azından yagdan kurtuldum
geçenlerde yine yazmıştım birine, benzamiycn bu ilaç bana çok ama çok iyi geldi, lekelerimi falan hepsini bitirdi...umarım sana da iyi ggelir, yaşın daha küçük ergenlik sivilceleridir muhtemelen.kesinlikle oynama sivilcelerinle..ben bu ilacı yüzüme sürüp yatıyorum sabah yıkıyorum, çok fazla kullanırsan aşırı kuruluk yapabiliyor yüzde, o yüzden 2 saat kadar da bırakabilirsin.
canım yorumların hepsini okumadım ama garnier falan sakın!!
kesinlikle kozmetik ürün kullanma
cildiyeye görün yüzünü incelesin
anlattıgına göre gittiğinde sana neden ROACCUTANE önermemiş şaşırdım
roaccutane bi hap ve 6 ay kadarlık kullanımda babyface ouyosun. bende 16 yaşındayım derdinden anlamadığımı düşünme
ben bu ilacı çok araştırdım çok yanetkileri var derin soyuluyo dudakların yarılıyo gülümsemek bile zorlaşıyo gözlerin kuruyo burnunun içi kuruyup kanıyo(kan akmıyo minik nokta nokta kan sızıyo) bu gibi şeyler. ilaç kilo başına 0,5 miligram.
karaciğere etki ederek yağğ üretimini azaltıyo. kullandığın ilk hafta yada aylarda sivilcen artıyo 3-4 gün sonra sönüyo. her yüzünü yıkadıgında eline derin geliyo. sen bu ilacı araştır. bu forumda da ilaç hakkında çok şey var. en kısa zamanad cildiyeye görün ve bu ilacı iste. biraz sabır :)
bioderma skin ceuticals dermalociga hepsi olabilir. dermalogica bakımı cidden etkili. bu siteden bakabilirsin
http://www...................../catinfo.asp?src=akne&imageField2=G%F6nder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?