Sivilceli Ciltler Cildimden nefret ediyorum (Resimli)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Batikon mantıklı mikropları yok eder ama yüz için uygun mu?
:KK62: Suratım böyle kalmasın yıkanınca hemen geçiyor mu :)
kızarmaz. sil yıka. yada baktın turuncu kaldı alkolle sil.
bende hiç turunculuk kalmaz. zaten öyle deli gibi bol bol sürmene gerek yok. pamuga dök yüzünü sil sonrada yıka. bölgesel bile yapabilirsin sadece akne üzerine veya sorunlu bölgene sür batikonu. batikon candır.
batikon vb. antisepikler tüm canlılarda kullanılır. tek sorun var iyi bakteriler de ölüyor. bu yuzden herşeyi dengede tutmak lazım. abartılı kullanmamak lazım.

Ergenliğe girdim gireli bir türlü pürüzsüz cilde sahip olamadım. Zaten artık mümkün değil o belediye çukurlarıyla.
2 yıl arayla 7 aylık roaccutane kullandım olmadı. Binbir çeşit krem kullandım olmadı.
24 yaşındayım, ergen gibi hala yüzümde bitmek bilmiyor. Psikolojimi, sosyal hayatımı çok kötü etkiliyor. Fondtensiz işe gidemez oldum. Kullanma dediler, onu da denedim hiçbir değişme olmadı.
Belki bir çareniz vardır, verecek bir akıl..
Eki Görüntüle 1837774 Eki Görüntüle 1837775 Eki Görüntüle 1837776 Eki Görüntüle 1837777

Ergenliğe girdim gireli bir türlü pürüzsüz cilde sahip olamadım. Zaten artık mümkün değil o belediye çukurlarıyla.
2 yıl arayla 7 aylık roaccutane kullandım olmadı. Binbir çeşit krem kullandım olmadı.
24 yaşındayım, ergen gibi hala yüzümde bitmek bilmiyor. Psikolojimi, sosyal hayatımı çok kötü etkiliyor. Fondtensiz işe gidemez oldum. Kullanma dediler, onu da denedim hiçbir değişme olmadı.
Eki Görüntüle 1837774 Eki Görüntüle 1837775 Eki Görüntüle 1837776 Eki Görüntüle 1837777

Bende bu ilacı önericektim zaten çpk yan etkisi var zaten doktor kontrolu dışında verilmiyor. Dudakları çatlatıyor cildi kuruturken her yeri kurutuyor. sürekli kan testiyle kontrol ediliyor. Ama ilk defa bu ilacı kullanıp iyileşmeyen birini duydum şaşırdım açıkcası. Buna benzer bir ilaç daha varmış onu öğren istersen adını tam bilmiyorum aynı etkileri olan bir ilaç

lr ürünlerini çok övüyorlar birde dermaroller yaptırmayı düşündünüz mü araştırın isterseniz 29 yaşındayım hala sivilceden kurtulamadım yukarılardan aşağıya indi çene tarafımda çıkıyor benimde ve gözeneklerim çok var ...

lr ürünlerini çok övüyorlar birde dermaroller yaptırmayı düşündünüz mü araştırın isterseniz 29 yaşındayım hala sivilceden kurtulamadım yukarılardan aşağıya indi çene tarafımda çıkıyor benimde ve gözeneklerim çok var ...
Lr faso fiso gibi geliyor bana dermarollerıda aktif sivilce olanlara yapmıyorlar içerisindeki iltihap dağılmasın diye şu paylaştığımı almayı düşündüm ama yeterli yorum yok acaba kullanan varmıdır burda

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 143
Lr alman markasının yüz temizleme cihazı zeitgart 1 öneririm sana gerçekten memnun kalicsksiniz. Micro silver başlığı sayesinde yüzünde bakteri üreme. Titreşimli özelliğiyle cukurlarindan kurtulabilirim. Ben kullanıyorum çok memnunum. İstersen yardimci olabilirim.

Baska sehirde hic kaldiniz mi?
Benimde yuzumde surekli sivilce olurdu. Biri solar digeri acar vs. Hic gecmezdi. Izmirdede pek gecmedi istanbuldada gecmedi ama suan iskenderundayim hic birsey kalmadi yuzumde. Sehirle ne alakasi var diyebilirsiniz ama havasindan suyundan fark edebiliyor.

kızlar allah aşkına şu cildinizden mi nefret ediyosunuz... benim cildime sahip olsaydınız ne yapardınız acaba.. emin olun ki cildiniz sizin düşündüğünüz gibi kötü değil. bir de benimkine bakın...

Eklentiler

• 20160607_192147.webp
    20160607_192147.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 186
  • 20160607_192123.webp
    20160607_192123.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 154
  • 20160607_192133.webp
    20160607_192133.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 163
hangi ilaçları kullandın şimdiye kadar ?

monodoks,azitro gibi antibiyotikler. en son gittiğimde doktor malum r... adlı ilacı verecekti ama ben istemedim. Testosteron hormonumun fazla olma ihtimalini düşünüyorum şimdi. bi doktora danışıp doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyorum

monodoks,azitro gibi antibiyotikler. en son gittiğimde doktor malum r... adlı ilacı verecekti ama ben istemedim. Testosteron hormonumun fazla olma ihtimalini düşünüyorum şimdi. bi doktora danışıp doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyorum
Ben şuan doğum kontrol kullanıyorum ikinci ayım. Hormon testlerini yaptır ama seninki roaccutanesız geçmez gibi geldi bana

İzlerinin kalması o çukurlar falan sanırım daha önce limon suyu sürdün?

Ben şuan doğum kontrol kullanıyorum ikinci ayım. Hormon testlerini yaptır ama seninki roaccutanesız geçmez gibi geldi bana

aslında eskisi kadar sivilce problemi yaşamıyorum ama yinede lekeler yüzünden cildim sağlıksız görünüyor. eskiden çoğu zaman irili ufaklı sivilce problemi yaşardım şimdi çoğunlukla periyodum yaklaştığında artıyor.

merhaba canım LR ın ürünleri sivilce ve ciltteki çukurlarda çok etkili ben memnun kaldığım için üyeliğini yapmaya başladım tavsiye ederim

Öncelikle ilaç kullanıp doktora gitmişsiniz ZAten Benim size vereceğim bir kaç tavsiye var sadece ben de çok uğraştım iki yıl HAyattan bezdim bu sivilce yüzünden Kesinlikle yüzüne bir şey sürme bb krem bile çok zor biliyorum ama zorda kalmadıkça yüzünü kapatma Yeşil çay iç limonlu kim ne derse desin sabah akşam temizle gerektiği zaman öğlen de Herkes diyor ya nem nem yüzünü nemlendirmek önemli hayır efendim ben ne zaman yüzüme nemlendirici sürsem sivilce çıkıyor gerekmedikçe bir şey sürme göz çevrem çok kuruduğu zaman kayısı çekirdeği yağı sürüyorum azıcık Yine benim en dikkat ettiğim şeylerden biri saç günlük duşa giriyorum en kötü iki günde bir kış günü bile ki saçlarım belimde Saçlarına yağlı saçlar için şampuan kullan ucuna krem sadece Evet bu yazdıklarım zararlı uzmanlar diyor ki sık sık duşa girmeyin kbakmasın da kimse herkesin cildi saçı aynı değil en azından ben böyle geçirdim Abur cubur vazgeçemiyorum ... ama ne zaman kessem yemeği cildim daha iyi oluyor Allah şifa versin size de buarada temizleme jeli de iki kişiye önerdim sanki reklam yapıyormuş gibi hissettim Kesinlikle çok faydasını görüyorum jelin ucuz uygun fiyatlı üstelik ZAten çok yazım yok eski yazlıklarımın içinden bulabilirsin istersen Bir de son bir şey ve en önemlisi sigara !!!! İçiyorsanız içmeyin Ona da hemen yazıyorum peşinen devlet hastanesinin sağladığı imkanlar ve ücretsiz ilaçlarla çat diye bırakıyorsunuz Hem de çok basit şekilde

Sivilcelere karşı salatalık maskesi

En büyük cilt sorunlarından biri olan sivilcelerle salatalık maskesi ile başa çıkın! Salatalığı rondoda püre haline getirin. Sonra yulaf ezmesini havanda döverek toz haline getirin. Daha sonra tüm malzemeleri bir kaba alın ve iyice karıştırın. Karışımı yüzünüze sürüp 15 dakika bekletin ve temizlemek için soğuk su kullanın. Bu maskeyi sivilceler geçene kadar haftada 2, sivilcelerin oluşmasını önlemek için haftada 1 kez kullanabilirsiniz Cilt gözeneklerini derinlemesine temizleyen yulaf sivilceye yol açan bakteri birikimi önleyen doğal bir üründür. Bal ise cildi yumuşatır ve sivilce nedeniyle kızaran cildi yatıştırır.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz. Kadın dayanışmasına ne dersiniz? :) İstediğiniz videoları belirttin, o tarz videolara yer verelim. Önerilerinizi bekliyoruz.Diğer videolarımız için: https://www.kadinlarkulubu.tv/guzellik-moda

Back
X