bazen insanlar sinirle normalde söylemeyecekleri şeyleri söylerler.
ablan normalde de böyle midir yoksa sinirden söylemiş olabilir mi?
kardeş kavgası olur arada sırada.hiç takma.
normalde de düşüncesizce kırdığı çok olmuştur beni o yüzden konuşmuyordum zaten.
peki 34 yaşındaki bir kadının sinirlendiğinde karşısındakini böyle en hassas olduğu konuda kırmaya hakkı var mıdır?
olayı sadece kardeşler arasında tartışmaya indirgemek ne kadar doğru çocuklar bile tartıştıklarında birbirlerinin kusurlarıyla dalga geçmezler.
kaldı ki sinirlendiğinde insanların gerçek düşüncelerini söylediğiini düşünüyorum ben.
2 ablam var. biri 28 diğeri 34 yaşında.
28 yaşındaki ablamla nadiren de olsa arada ufak tefek abla kardeş tartışmalarımız olduğunda 1 kez bile kırmamıştır beni. zaten küs kalamayıp hemen barışıyoruz onunla.
benim bir rahatsızlığım var. 11 yaşımdan beri yüzümden sivilce eksik olmuyor. yıllarca tedavi gördüm hiçbir sonuç alamadım yüzümde izler var, delik deşik. roaccutane kullandım 2 kez ama yine tekrarlıyor sivilcelerim. kendimi zaten güzel bulmuyorum hatta çirkinim bile diyebilirim. insan ilişkilerime de yansıyan bir durum bu. 26 yaşındayım ve hiç erkek arkadaşım olmadı hep platonik takıldım. platonik hoşlandığım çocuklar da onlardan hoşlandığımı anladıklarında soğuk davrandılar bana. bu da ciddi özgüven problemi yarattı bende.
neyse konuyu uzatmıyım cildimle ilgili şu anda tedavim devam ediyor sivilce izlerim/delik deşik yüzüm. bir de zaten anlaşamadığım için konuşmadığım 34 yaşındaki ! ablam da bugün başka bir konudan tartışmaya başladığımızda konuyu alakasız bir şekilde "yüzün delik deşik git aynaya bak çirkin mahlukat" diye zaten hassas olduğum bir konuya getirdi. yemin ediyorum ağlıyorum şuan. ben onu Allah'a havale ediyorum. Cildim benim en hassas konum ve bu rahatsızlığımın ben de farkındayım tedavi de görüyorum.
sadece içimi rahatlatmak için açtım bu başlığı çünkü 1 saattir odamda ağlıyorum...
Canım benim
Dert ve kader ortagım
Benim de yüzüm delik deşik
Soydurucu tedaviye başlasam belki düzelecek ama öyle gamsızım ki o kremi de kullanmıyorum
Bu da benim hayatıma yansıyor büyük ihtimalle, insanlar bana tuvalet terliğiymişim gibi davanıyor
Ama henüz yüzüme sen şöylesin diyen biri olmadı
Olsa benim ağzım boş durmaz, ben de söylerim bişiler
Herkesin çirkin bi tarafı vardır, ben de oradan eleştiriveririm valla
Kendi ablanmış bir de, sen daha iyi tanıyorsun
mutlaka onun da zayıf noktası vardır sen de ordan dem vursaydın
bana da yengem çok laf sokar, çok canım sıkılıyordu bu duruma ama karar verdim
bir daha canımı sıkarsa ben de onun kilolarıyla dalga geçicem
ondan sonra görsün tenesemisira gülmek neymiş
Ama aşkın yüz güzelliğiyle alakası yok bence, olsa beni kimse sevmezdi
ama şu an bana aşık iki tane çocuk var (yakın zamanda ayrıldıgım iki sevgilim)
beni görsen kim buna aşık dersin
tartışmayı bilmeyen insanların hep yaptığı gibi dış görünüşle alay etmek...aslında sizinde tartışmalarda onun canını acıtacak konuları yok mu..vardır.ama siz onun gibi olmayan.ablanız olsa bile bu sizi üzmeye hakkı yok.araya mesafe koyun bence onla...va boşuna üzmeyin kendinizi..
inan ki zamanı gelince size aşık olunacak ve evleneceksiniz...hiçbirşey için üzülmeye değmez...
saol canım benim yazdıkların için.
ya aşkın yüz güzelliğiyle ilgisi yok demişsin ama ne biliyim demek bana hep yüz güzelliğine önem verenler denk gelmiş.
platonik hoşlandığım erkekler bu ilgimi fark ettiklerinde (zten ilgimi bile çok zor belli ediyorum) benden soğudukları için insan özgüven problemi yaşıyor. çirkin şansı diyorlar ya hani o benim yakınımdan bile geçmemiş
senin de cildin problemli anladığım kadarıyla ama bnm yüzük delik deşik olduğu yetmezmiş gibi yüzüm de çirkin boyum da kısa (1.65)
ne çirkin kızlar görüyorum ciltleri bebek gibi. ya da boyları sırık gibi. Allah bana hiçbir yerden vermemiş. ne boy, ne güzellik, ne de cilt....
aşık olunacak mı acaba bana
26 senedir olmamış bundan sonrası için umutlu değilim pek :/
hep tek taraflı yaşadım ben. hep sevip de sevilmeyen oldum.
34 yaşındaki ablamla arama daha önce pekçok kez mesafe koydum. yıllardır böyle. anlaşamıyoruz onunla. hep bu kez değişmiştir diyerek barıştım. yurtdışına gittik orda bile kırdı beni.
kararım kesin 1 aydır kesinlikle muhattap olmuyordum çok da huzurluydum.
diğer 28 yaşındaki ablam için istese canımı veririm ben o çok başka. 1 gün bile kırmadı beni. eften püften bi sebeple kırsa hemen gelir alır gönlümü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?