benim bir rahatsızlığım var. 11 yaşımdan beri yüzümden sivilce eksik olmuyor. yıllarca tedavi gördüm hiçbir sonuç alamadım yüzümde izler var, delik deşik. roaccutane kullandım 2 kez ama yine tekrarlıyor sivilcelerim. kendimi zaten güzel bulmuyorum hatta çirkinim bile diyebilirim. insan ilişkilerime de yansıyan bir durum bu. 26 yaşındayım ve hiç erkek arkadaşım olmadı hep platonik takıldım. platonik hoşlandığım çocuklar da onlardan hoşlandığımı anladıklarında soğuk davrandılar bana. bu da ciddi özgüven problemi yarattı bende.
neyse konuyu uzatmıyım cildimle ilgili şu anda tedavim devam ediyor sivilce izlerim/delik deşik yüzüm. bir de zaten anlaşamadığım için konuşmadığım 34 yaşındaki ! ablam da bugün başka bir konudan tartışmaya başladığımızda konuyu alakasız bir şekilde "yüzün delik deşik git aynaya bak çirkin mahlukat" diye zaten hassas olduğum bir konuya getirdi. yemin ediyorum ağlıyorum şuan. ben onu Allah'a havale ediyorum. Cildim benim en hassas konum ve bu rahatsızlığımın ben de farkındayım tedavi de görüyorum.
sadece içimi rahatlatmak için açtım bu başlığı çünkü 1 saattir odamda ağlıyorum...
hepinize cevaplarınız için çok teşekkü ederim arkadaşlar. şimdi daha iyiyim.
özgüven sorunu diyen arkadaşlar için de şunu söyliyim.
evet ben kendimde özgüven problemim olduğunu kabul ediyorum ama bu bi kerede olmuş bir şey değil. zamanla insanların bende oluşturduğu bir durum. hayır kendimin çirkin olduğumun ve cildimdeki pürüzlerin de farkındayım. bu halimle barışık olmaya çalıştım hep ama şimdi kendinizi benim yerime koyun yıllarca evet yıllarca! hep uzaktan sevmişsiniz birilerini ne zaman birinden hoşlansanız onun sizin ilginizi fark ettiği anda size soğuk davranması, hatta size çirkin olduğunuzu ima etmesi (evet bu da geldi başıma ve zamanında bu konuyla ilgili başlık açmıştım) http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/600699-hoslandiginiz-erkek-size-cirkin-derse.html sizde de özgüven problemi yaratmaz mıydı. en son ne zaman çıkma/sevgililik teklifi aldım hatırlamıyorum bile. o kadar zaman olmuş. bakımsız ya da paspal değilim. yani öyle kıllı, bıyıklı, yağlı saçlı, ter kokan bir kız olduğum gelmesin kimsenin aklına. laserime epilasyonuma da gidiyorum. kaşlarımı da aldırıyorum. sabah akşam yüzümü yıkayıp, toniklerimi sürüp, haftada 3 kez banyomu da yapıyorum. ter kokmamaya da özen gösteriyorum. şimdi de erkeklere karşı soğuk, sert davrandığım düşünülmesin, yerine göre gülümserim, kibar olmaya çalışırım zaten insan kırmayı sevmiyorum. argo konuşmaktan nefret ederim.
bi keresinde çok yakın arkadaşım olan bir kızın çok yakın arkadaşı olan bir çocuktan hoşlanmıştım. kız benimle ilgili görüşünü sorduğunda çocuğun kıza verdiği yanıt:
"yüzü gözü yamuk, nesinden hoşlancam" demişüstelik sinirlenmiş çocuk benden bahsedilince.
çirkin şansı diyorlar da yok arkadaş her çirkinde de olmuyor o şans. kendimden biliyorum.
yok canım arkadaşım söylemedi maalesef ki yazışmalarını ben okudum (bu daha acıarkadaşım daha kibar bir üslupta anlatmıştı tabii durumu yazışmaları okuduğumdan habersiz.
(kızın sosyal paylaşım sitesi**ndeki hesabının şifresini biliyorum kendisi çook önceden vermişti)
çocuk o kızı bedava verseler üstüne ağırlığınca altın verseler gene de dönüp bakmam gibisinden zırvalamıştı da.
benim bir rahatsızlığım var. 11 yaşımdan beri yüzümden sivilce eksik olmuyor. yıllarca tedavi gördüm hiçbir sonuç alamadım yüzümde izler var, delik deşik. roaccutane kullandım 2 kez ama yine tekrarlıyor sivilcelerim. kendimi zaten güzel bulmuyorum hatta çirkinim bile diyebilirim. insan ilişkilerime de yansıyan bir durum bu. 26 yaşındayım ve hiç erkek arkadaşım olmadı hep platonik takıldım. platonik hoşlandığım çocuklar da onlardan hoşlandığımı anladıklarında soğuk davrandılar bana. bu da ciddi özgüven problemi yarattı bende.
neyse konuyu uzatmıyım cildimle ilgili şu anda tedavim devam ediyor sivilce izlerim/delik deşik yüzüm. bir de zaten anlaşamadığım için konuşmadığım 34 yaşındaki ! ablam da bugün başka bir konudan tartışmaya başladığımızda konuyu alakasız bir şekilde "yüzün delik deşik git aynaya bak çirkin mahlukat" diye zaten hassas olduğum bir konuya getirdi. yemin ediyorum ağlıyorum şuan. ben onu Allah'a havale ediyorum. Cildim benim en hassas konum ve bu rahatsızlığımın ben de farkındayım tedavi de görüyorum.
sadece içimi rahatlatmak için açtım bu başlığı çünkü 1 saattir odamda ağlıyorum...
ben senin anlattığın kadar çirkin bir kız hiç görmüyorum etrafımda.özellikle de bakımlıysa.bakımlı olan hiçbir kız senin anlattığın kadar çirkin durmaz.
bence sen zannettiğin kadar çirkin değilsin.ama 1.65 boya bile kısa diyerek sahip olduklarını görmüyorsun.
sen görmüyorsun ki başkaları görebilsin.
cildini makyajla daha güzel gösterebilirsin herkes makyaj yapıyor.ilk olarak ten rengine uygun fondöten sür sonra hem onun parlaklığını alması için hem kalıcı olması hem de daha doğal durması için pudra sür.yüzünü renklendirmek için hafif allık sür.
gözlerini beğeniyorsan gözlerini dudaklarını beğeniyorsan dudaklarını ön plana çıkaran bir makyaj yap.
bunları belki yapıyorsundur zaten ama ben fikir olarak söyledim.
sen kendini beğenirsen insanlar da beğenir canım.enerji meselesi.
anladim..bosver canim uzme kendini ya herseyin basi saglik..
çok teşekkür ederim canım o senin güzel görüşün. sen demek güzel bakıyorsun ki hiç çirkin kız görmemişsin ya da benim çirkin olmadığımı düşünmüşsün teşekkür ederim.
ben kendimi gerçekten güzel bulmuyorum. hatta çirkin olduğumu düşünüyorum. bu sadece benim değil çevremdekilerin de benim hakkımdaki görüşü. inanmıyorsanız albüm oluşturup 1-2 resmimi ekliyim. yalnız önden uyarayım yemek yerken bakmayın resimlerime. mideniz bulanabilir.
makyaj yapma konusunda çook yeteneksizim. göz kalemi bile çekemiyorum.
gözümün altına çekiyorum sadece (ya da çekebiliyorum diyim) o da beni çok yorgun gösteriyor farkındayım.
makyajı da beceremiyorum.
heves edip kırmızı ruj almıştım mac'ten ama yüzümdeki kızarıklıkları sivilceleri, leke izlerini daha çok belli ettiğini fark edince vazgeçtim kullanmaktan.
normalde de düşüncesizce kırdığı çok olmuştur beni o yüzden konuşmuyordum zaten.
peki 34 yaşındaki bir kadının sinirlendiğinde karşısındakini böyle en hassas olduğu konuda kırmaya hakkı var mıdır?
olayı sadece kardeşler arasında tartışmaya indirgemek ne kadar doğru çocuklar bile tartıştıklarında birbirlerinin kusurlarıyla dalga geçmezler.
kaldı ki sinirlendiğinde insanların gerçek düşüncelerini söylediğiini düşünüyorum ben.
2 ablam var. biri 28 diğeri 34 yaşında.
28 yaşındaki ablamla nadiren de olsa arada ufak tefek abla kardeş tartışmalarımız olduğunda 1 kez bile kırmamıştır beni. zaten küs kalamayıp hemen barışıyoruz onunla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?