• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cildiracagim artik

Acaba uykuyu çok sevdiğinden mi yoksa bi rahatsızlıgin belirtisi mi? Hani halsizlik yorgunluk uykuya doymama gibi şeyler bi cok hastalığın etkisi olabiliyoya..
Yok canım hastalık değil bunlar ailecek oyleler sorsam uykum hafif en ufak şeyden uyaniyorum uykuya dalana kadar zaman geciyor ondan geç kalkiyorum diyor

Adam da sıkıntı va r yani olması imkansız gibi bisey

Valla yaşını başını almış adam kalksa kalksa en geç 11'de falan kalkması lazım. 1'e 2'ye kadar uyuması anormal bence. Kötü alışmış. Ben olsam erken kalkmaya alışması için elimden geleni yapardım.

Sende uyu:KK45:
Bak biz hala uyuyoruz
Birazdan öpücük hareketleriyle ve oynasarak kaldircam :)

Kalkmassa kedilerimi sokcam devreye:KK48:

Valla yaşını başını almış adam kalksa kalksa en geç 11'de falan kalkması lazım. 1'e 2'ye kadar uyuması anormal bence. Kötü alışmış. Ben olsam erken kalkmaya alışması için elimden geleni yapardım.
Ne yapmamı onerirsin uyandirdigimdada kiziyir geçen hafta cumartesi sabah 9da doktor kontrolum vardı gittik geldik kahvaltı yaptık saat 1 oldu sonra uykum geliyor dedi gitti uyudu akşam 6da uyandı sen olsan napardin ?

Ya bende de vardı anca uyumak isterdim uyusuk mıy mıy biriydim enerjisizdim artık etrafımdakiler kıl oluyodu bana :) yeter be dedim spora başladım tam spor değil de gideceğim yerlere yürüdüm arada bi egzersiz felan saat kurdum erken kalkim diye erken kalkmaya başladım bide hızlı olmaya calıstım yaptıgım islerde şükür geçti sayılır bazen kendimi ödüllendirim uyuyarak diyorum ama alışmışım erken kalkıyorm :) zaten çok uyumak uyuşturuyo insanı ondan uyku gelip duruyo
İşi gereği akşama kadar araba suruyor yürümesine imkân yok üstelik hafta sonunda uyuyarak kendini ödüllendirir

Ben uyumayı sevmiyorum pek canım 7 saatlik uyku yetiyor normal bi insan için onuda uyandirsam kizacak
Biz çalıştığımız için hafta içi hafta sonu uyuyoruz valla :(
De canım sende eşine sikiliyorum ben sen uyuyorken falan de güzelce belki anlar
Hiç basıma gelmedi yani ben uyanınca hiç kizmiyo benimki

Biz çalıştığımız için hafta içi hafta sonu uyuyoruz valla :KK43:
Söylüyorum canım kavga ettim olmadı duzgun söyledim olmadi her yolu ddnedim inan uyku evliligimizin sonunu getirecek yanı az kaldi

Biz çalıştığımız için hafta içi hafta sonu uyuyoruz valla :KK43:
Söylüyorum canım kavga ettim olmadı güzel söyledim olmadi bu uykusu evliligimizin sonunu getirecek

bence daha cok yasla alakali birsey bnimde benden 8 yas büyük erkek arkadasim vardi bende hemen hemen ayni sorunu yasiyordum. cok uyuyor diye bulusamiyorduk telefonlastigimizda bile uyuya kaliyordu sürekli.
Takma bukadar fazla git sende kendi basina gez arkadaslarinla bulus. O zaman anlar bence

bence daha cok yasla alakali birsey bnimde benden 8 yas büyük erkek arkadasim vardi bende hemen hemen ayni sorunu yasiyordum. cok uyuyor diye bulusamiyorduk telefonlastigimizda bile uyuya kaliyordu sürekli.
Takma bukadar fazla git sende kendi basina gez arkadaslarinla bulus. O zaman anlar bence
Tek basıma markete inmeme bile izin vermiyor kiskancligindan

Back
X