İşte bir cahillik ettim keşke yapmasaydım ama oldu ilerisini düşünemedim o süre zarfında babamı kaybettim bir çok ailevi problem yaşadım ve o psikolojiyle çok yanlış bir karar verdim.E sen evlenirken bu adama kaçacak cesareti gösterdiysen, anneni bosverdiysen, kendi ayakların üzerinde durabilecek cesareti de gostermelisin. Evlenirken adamın çocuklarını bile bile kaçmışsın, şimdi o çocukları istemiyorsun. Istememek en doğal hakkın ama bunu baştan düşünüp evlenmeyecektin. Evlendiysen de cozum yolunu tek başına düşünmelisin. Adam beni bırakmaz falan bırak bunları bence. Eski eşini bırakmış seni de pek hala bırakır. Bence sen boşanmak da istemiyorsun. Istemeyebilirsin bu sadece seni ilgilendirir ama o zaman şikayet de etmeyeceksin. Sen istiyorsun ki kayinvalideye gitme sorun çözülsün. Yarın o kayinvalideye bir şey olsa çocuklar yine sana gelecek. O zaman ne yapacaksın? Benim ilk evliliğin diyorsun ok ama bunu 2 çocuklu adamla yapmayacaktın o zaman.
İşte bir cahillik ettim keşke yapmasaydım ama oldu ilerisini düşünemedim o süre zarfında babamı kaybettim bir çok ailevi problem yaşadım ve o psikolojiyle çok yanlış bir karar verdim.
Haklısın teşekkür ederim dikkate alacağım dedikleriniTamam bir hata yapmışsın insanlık halidir ama şimdi hatadan dönmek de senin elinde. Hâlâ yok pesimi bırakmaz, annem öyle dedi, abim böyle derse ile bu hayat geçer mi? Hayat Senin hayatın bir secim yaptıysan telafisi de senin elinde.
kv ölmeden kesinlikle çocukları bırakmayacağını onları torundan çok çocuğu gibi gördüğünü söyledi.çocuklar benimle yaşayabilecek olsalar bakmaya razı olurum o mesele değil ama oğlan ufak 8 yaşında kv dibinden asla ayrılmaz nasıl ayırayım ki onları benim ne haddime ? yani yanlş anlamayın yetimhane gibi bir durum söz konusu olamaz oraya gelene kadar anneannesi dayıları amcaları bilmem neleri var öyle bir durumda tabi ki kabulumdur hiç sıkıntı yok ama benim durumum zaten vahim eşimden dolayı evlilik hayatım bitmek üzere birde o çocuklara böyle bir durum yaşatamam ki.
Evet benim tercihim ama eşimi sıkıntıya sokmak istemedim beraber yavaş yavaş kurarız evimizi düzenimizi dedim. Yardım etmemek gibi bir şansım yok sonuçta kredi çekince maaşı kredilere kesilecek benim maaş ımla geçineceğiz
En azından önce kendi borcunuzu ödemeniz gerektiğini söyleyin size de bir faydası olsunannesiyle her şeyi ayrıntısına kadar konuşmuş onaylamış en son formalite olsun diye bana soruyor.. eğer ki istemiyorum desem gene başlayacak annemi çocuklarımı istemiyorsun onlara bir şey yapmamı istemiyorsun felan...ailesini istemeyen konuma düşmektense kndi haline bıraktım ne yaparsa yapsın...
canım benim işim var ama eşimde aynı iş yerinde çalışıyoruz boşanma kararı verdiğim an işim olmayacak yani her hangi bir birikimim param yok maalesef. yaşadığımız memleket küçük bir ilçe burda yaşama şansımda kalmıyor buradan gitmem gerekicek bunların hepsi maddiyata bakıcak....onun harici eşim piskopat bir insan kadın cinayetlerini görüyorsunuz artık duracağı yok onlardan biride ben olmak istemiyorum en azından abimin desteğini arkama alırsam eşiminde bir şey yapacağınnı düşünmüyorum abimin çevresi geniş beni korur...tabi olduktan sonra her yerde her şekilde başıma bir iş gelebilir ama ben elimden geleni yaptıktan sonra gerisi Allaha kalmış yaşayacak ömrüm yoksa ölümüm böyle olacaksa yapacak bir şey yok...devletten destek al diyebilirsin daha dün bir kızcağızın annesi katledilmiş kadın kaç kere koruma talep etmiş savcısı hakimi polisi sana zarar vermeden koruma talebini yerine getiremem demiş.... her şey ortada daha fazla bir şey dememe gerek yok yani....Yani konu sahibi işin var elin ekmek tutuyor niye birine muhtaç , birinin desteğini görmeden birşey yapamıyorsun anlayamıyorum. Çık git valizini topla ...!
dolaylıda olsa benden gidecek para maalesef o yüzden bu işi bitirmem gerekiyorÇocuklar adamın, anne adamın sana ne sen para falan ödeme sakın bu işin sonu yok bu saçmalığa para yatırma.
konuşacağım anneme de kızmıyorum oda haklı güzel olsun mutlu olalım istiyor ama ben daha fazla sürdürmek istemiyorum...Sen abinle konus annen ne derse desin. Kabul etmese ne olucak sen ayakları üzerinde durabilecek birisin. Kendi hayatini kendin sürdürebilirsin. Kendine guven
kendi borcumuzu ödemenin bir anlamı yokki aynı miktardan daha fazla kredi çekicek tekrar .. 60 bin borç var 100 bine evi satacak borcu kapatacak 40 bin elde kalacak gidecek 100 bin kredi çekecek 5-10 abilerinden bacılarından alacak 200 bine ev alacak..krediyi dahha fazla verirlerse daha fazlasını çekecek.En azından önce kendi borcunuzu ödemeniz gerektiğini söyleyin size de bir faydası olsun
haklısın bari onlara bir faydam dokunsun gider ayak...ama bu herif gene anasının sırtına biner evin borcunu ödeyebilmek için...amannn bilmiyorum kafam bir milyon vallaBu iş karışır konu sahibesi bence boşan kaç tez zamanda. 3 çocuk var, anne bakmıyor, baba bakmıyor adam zaten bir acaip paradan hiç anlamıyor... Bence bir hayrat işle KVye ev aldır, torunlarına bıraksın. Bu heriften bir halt olmaz sen de boşan kaç.
eski eşi nasıl boşanabilmiş inanın ki bilmiyorum eşimin anlattığı kadarıyla eşi bunu aldatmış eşim kadının kollarını kırmış felannn...bir yandanda düşünüyorum 2 çocugunun annesi kadın bu adamı aldattıgı halde(bilmiyorum belkide yalandır)öldürmeden boşanmış. benim ona karşı bir hatam olmadı belki benden ayrılması daha kolay olur bilemiyorum...öldüreceğini felan sanmıyorum çocukları var sorumlulukları var ama cinnnet işte belli de olmaz ...Adamda cinayet işleyecek potansiyel var demişsiniz eski eşi nasıl boşanabilmiş ?
Yoksa adam mı istememiş?Paşamız kendi isterse boşanma oluyor,karşı taraf isterse cinayet mi Çıkıyor?
Buradan bile ne kadar sadece kendisi için yaşadığı anlaşılıyor,kaç,kurtar kendini.
teşekkür ederim yorumunuz için başladığım bu işte uzun süredir çalışmıyorum maalesef o yüzden tazminat alma şansım yok.. abimle en kısa sürede konuşup bu işi halletmeyi düşünüyorum zaten çok sağolun değerli fikirleriniz için7 aylık evlisiniz, boşanınca burada çalışamam zaten diyorsanız evlilik nedeniyle istifa edin, Tazminatınızı alın. Onunla ailenizin yanına gidip düzen kurun ve boşanma davasını açın. Aradan zaman geçmesi gerekiyorsa orada bekleyin. Ailenizle buzlar hemen erimesede sizin ciddiyetiniz ve pişmanlığınız işleri hızlandırır. Anlaşmalı boşanmayı kabul edip etmeyeceği belli olmayan biri var karşınızda. Neyi bekliyorsunuz tam olarak anlamış değilim. Abinizle konuştuğunuzda, kızgınsın, kırgınsın haklısın ama canım tehlikede dediğinizde size sırtını döneceğini sanmıyorum. Eşinizin herkesi öldürürüm tehditlerini kaydedin siz ne olur ne olmaz. Umarım tez zamanda kurtulursunuz.
Aynen adamın ekmeğini yağ sürmüş resmen. Bize diyecek yerine eşinize deseniz ya bunları ?Adam sormuş size napalım diye neden istemiyorum borcumuzu ödeyelim şunu yapalım demediniz ?
Benimde büyük problemlerimden biriydi bu söyleyemez öfke patlamaları yaşardım. Gitmeyelim almayalım uğramayalım diyemez eşimi suçlardım. Şuan güçlüyüm çocuk değilim yetişkinim herşeyi söyleyebilir ve kendimi savunabilirim. Konu sahibi sizde yetişkinsiniz ve isteklernizi söylemezseniz kimse size saygı göstermezAynen adamın ekmeğini yağ sürmüş resmen. Bize diyecek yerine eşinize deseniz ya bunları ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?