Boşan, boşan, boşankızlar az önce konu açtım biliyorsunuz...sizlere cevap verirken eşim aradı bende heralde kırdığı için felan özür dileyecek sandım...soğuk soğuk açtım telefonu napıyorsun felan işte...az önce annesi aramış bunların köyde bir evi var onu biri almak istemiş 100 bin tl ye...eee dedim iyi işte satılsın köyde bir işiniz yok zaten neyse evi satacaklarmış benim eşimde 100 bin tl kredi çekecekmiş annesine ve çocuklarına ev alacakmış ...benim fikrimi soruyor napalım diye dedim siz konuşmuşsunuz zaten benim fikrimin ne önemi var ne istiyorsan onu yap... annesi demiş evi satar parasını sana verirsem çar çur eder harcarsın ev alalım bana...bende salak gibi bekliyorum ki evinize yeni eşya alalım düzeninizi kuralım felan...bunlarda ki düşünceye bak ya ben bu hayata borç ödemeye mi geldim ne düğünüm oldu ne de yeni eşyam...şuan bile 60 bine yakın borçluyuz eşimin benim eski borçlarımız...çıldırmak üzereyim gerçekten bir insana bu kadar yüklenilmez ya yeter
Adam sormuş size napalım diye neden istemiyorum borcumuzu ödeyelim şunu yapalım demediniz ?kızlar az önce konu açtım biliyorsunuz...sizlere cevap verirken eşim aradı bende heralde kırdığı için felan özür dileyecek sandım...soğuk soğuk açtım telefonu napıyorsun felan işte...az önce annesi aramış bunların köyde bir evi var onu biri almak istemiş 100 bin tl ye...eee dedim iyi işte satılsın köyde bir işiniz yok zaten neyse evi satacaklarmış benim eşimde 100 bin tl kredi çekecekmiş annesine ve çocuklarına ev alacakmış ...benim fikrimi soruyor napalım diye dedim siz konuşmuşsunuz zaten benim fikrimin ne önemi var ne istiyorsan onu yap... annesi demiş evi satar parasını sana verirsem çar çur eder harcarsın ev alalım bana...bende salak gibi bekliyorum ki evinize yeni eşya alalım düzeninizi kuralım felan...bunlarda ki düşünceye bak ya ben bu hayata borç ödemeye mi geldim ne düğünüm oldu ne de yeni eşyam...şuan bile 60 bine yakın borçluyuz eşimin benim eski borçlarımız...çıldırmak üzereyim gerçekten bir insana bu kadar yüklenilmez ya yeter
Adamın önceliği eşi değil kendi annesi ve eski eşinden olan 2 çocuğu. Bu eşiyle de onlarını borcunu ödesin bana baksın diye evlenmiş60 bin borcunuz var ve eşin 100 bin kredi açabiliyorsa, önce kendi borcunu ödesin sonra ne alıyorsa alsın.
benim yokkk eşimin 2 tane çocuğu var eski eşindenKlasik sorum gelsin : çocuk var mı
annesiyle her şeyi ayrıntısına kadar konuşmuş onaylamış en son formalite olsun diye bana soruyor.. eğer ki istemiyorum desem gene başlayacak annemi çocuklarımı istemiyorsun onlara bir şey yapmamı istemiyorsun felan...ailesini istemeyen konuma düşmektense kendi haline bıraktım ne yaparsa yapsın...Adam sormuş size napalım diye neden istemiyorum borcumuzu ödeyelim şunu yapalım demediniz ?
ben istemedim zora sokmayayım borçlarımızı bitirelim yavaş yavaş dizeriz dedim ama adamda ki düşünce çok farklıymışş..Para idaresini bilmeyen bir adamla evlenerek hata yapmışsınız.
Evlenirken eşya almamasından belliymiş adamın durumu.
haklısın ailem var ama kaçarak evlendiğim için şuan küsüm maalesef.. çalışıyorum ama eşimde aynı iş yerinde..boşanırsam mecburen çıkarım bu işten...iş bulurum mesele değil...tek sıkıntım ailemle küs olmam..Siz adama piyango, adam size amorti bile vurmamış. Önceki konunuzada baktım bulaşık, çamaşır makinası,elektrik süpürgesi vb.adam sizi almış eşya yerine. İlaveten yerli banka gibide kullanıyor.
Napmanız gereken zaten açık. Aileniz yok mu? Çalışıyormuşsunuzda bekar hayatı yaşayın bundan iyi.
Yine başlayacak dedimiz ya bu beyninizin kurgusu aldanmayın kaygılarınıza. Desin ? İstediği kadar desin. Hayır ben böyle uygun görüyorum doğrusu da bu biz artık ayrı eviz dersinannesiyle her şeyi ayrıntısına kadar konuşmuş onaylamış en son formalite olsun diye bana soruyor.. eğer ki istemiyorum desem gene başlayacak annemi çocuklarımı istemiyorsun onlara bir şey yapmamı istemiyorsun felan...ailesini istemeyen konuma düşmektense kendi haline bıraktım ne yaparsa yapsın...
Adamın önceliği eşi değil kendi annesi ve eski eşinden olan 2 çocuğu. Bu eşiyle de onlarını borcunu ödesin bana baksın diye evlenmiş
Siz zaten anlaşmalı boşanmak için 1 yılın dolmasını beklemiyormusunuz ?annesiyle her şeyi ayrıntısına kadar konuşmuş onaylamış en son formalite olsun diye bana soruyor.. eğer ki istemiyorum desem gene başlayacak annemi çocuklarımı istemiyorsun onlara bir şey yapmamı istemiyorsun felan...ailesini istemeyen konuma düşmektense kendi haline bıraktım ne yaparsa yapsın...
eşimle aynı iş yerinde çalışıyorum her hangi bir birikimim yok malesef boşanma olursa mecburen bu işten çıkmak zorundayım..ailem arkamda destek olmazsa çok zorlanırım eşim biraz pskopat silah bıçak felan...zarar görmeden kurtulmak istiyorum...ailem arkamda olursa bana bir şey yapamaz....Çalışan insansınız ailenizle barışmayı bahane etmenize gerek yok.
Boşuna heba ediyorsunuz ömrünüzü
malesef yokmuş olmadığını yeni gördümAdamın omurgasını gören var mı? Pes..
Idare diye birseyi olmayan adamdan uzak durun...
aynen haklısınız... bu mesele benim içinde bahane olur diye düşünmedim değil açıkcası..Siz zaten anlaşmalı boşanmak için 1 yılın dolmasını beklemiyormusunuz ?
Bırakın ne hali varsa görsün ne alırsa alsın. günlerinizi doldurmaya bakın gerçekten boşanmayı düşünüyorsanız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?