Çıldıracağım az kaldı!!!

Sen boşasan? sen de mi boşayamıyorsun? Diğer konularına bakınca hakkaten çok kötü gözüküyor buradan, sadece maddi ihtiyaçlarınızı karşılıyor diye bu adama ve tüm yaptıklarına tahammül ediyorsunuz gibi.

Bir de evlenir evlenmez mi hamile kaldınız? Adam evlilik hayatı, çocuk falan istemiyor sanki...
Evet hemen çocuğum oldu, aslında isteyen oydu güya çok aşık olmuş bana araya koymadığı insan kalmadı benle görüşebilmek için evlendikten sonra çark etti anlayacaginiz.
Yaklaşık iki ay önce bosnmk istediğimi söyledim aileme falan da yani kabul etmiyor bosanmam diyor bide işim gücüm falan da yok 5 sayfada falan yazdım beklediğim bı kaç durum var o yüzden sabretmem lazım yani

Çünkü evlilik bunu gerektirirmis "yuvayı dişi kuş yaparmış" :işsiz: kendi ailem dahil herkesin kafama kaktigi sözler elimde olmadan veriyorum sanırım tavizleri
Peki konuştunuz mu açık açık? Güzel bir dille. Evet çok zor böyle birine sabretmek ama “ Canım neyin var ? Sen önceden böyle yapmazdın ? “ Gibi. Ben eşime böyle bahsederim dikkatimi çeken bi şey olunca mesela.

O
Peki konuştunuz mu açık açık? Güzel bir dille. Evet çok zor böyle birine sabretmek ama “ Canım neyin var ? Sen önceden böyle yapmazdın ? “ Gibi. Ben eşime böyle bahsederim dikkatimi çeken bi şey olunca mesela.
Onlarca defa konuştum dinleme zahmetine bile girmez beni

Evet hemen çocuğum oldu, aslında isteyen oydu güya çok aşık olmuş bana araya koymadığı insan kalmadı benle görüşebilmek için evlendikten sonra çark etti anlayacaginiz.
Yaklaşık iki ay önce bosnmk istediğimi söyledim aileme falan da yani kabul etmiyor bosanmam diyor bide işim gücüm falan da yok 5 sayfada falan yazdım beklediğim bı kaç durum var o yüzden sabretmem lazım yani
Hayırlısı olsun inşallah. Madem adam hiç kıymet bilmiyor, kendinizi yıpratmayın en azından. Minimum beklenti içinde olup, az muhatap alın. Yavrunuzla mutlu olmaya bakın ve en önemlisi kavgalarınızı onun önünde yapmayın sakın.

Hayırlısı olsun inşallah. Madem adam hiç kıymet bilmiyor, kendinizi yıpratmayın en azından. Minimum beklenti içinde olup, az muhatap alın. Yavrunuzla mutlu olmaya bakın ve en önemlisi kavgalarınızı onun önünde yapmayın sakın.
En çok dikkat ettiğim nokta o zaten eğer kızımın önünde bağırdığı mi farkedersemde hemen ona sirinkik yapıp gulduruyorum ilgisini dağıtmaya çalışıyorum falan

Eşiniz yoğun çalışma stresinin arkasına saklanıp terbiyesizliğin alasını yapıyor.psikolojik şiddet uyguluyor.hiç dayanamam böylesine.bulaşığı yıkarken kepçeyi eline yerdi.

Önceki konularınıza hakim değilim ancak yorumlardan anladığım kadarıyla birbirinizi sevmiyorsunuz. Bence oturup konuşun, her ne kadar seviyorum dese de eşinizin sevmediği aşikar. En azından aynı evde yaşayan iki arkadaş olun, birbirinize saygınız olsun, birbirinizden beklentileriniz olmasın belki böylece daha az çatışma yaşarsınız ve çocuğunuz daha huzurlu bir ortamda büyür. Konuşup anlaşın master bitene kadar bir arada yaşayın, sonra da çocuğunuzu da alıp kendi yolunuza devam edin.

Önceki konularınıza hakim değilim ancak yorumlardan anladığım kadarıyla birbirinizi sevmiyorsunuz. Bence oturup konuşun, her ne kadar seviyorum dese de eşinizin sevmediği aşikar. En azından aynı evde yaşayan iki arkadaş olun, birbirinize saygınız olsun, birbirinizden beklentileriniz olmasın belki böylece daha az çatışma yaşarsınız ve çocuğunuz daha huzurlu bir ortamda büyür. Konuşup anlaşın master bitene kadar bir arada yaşayın, sonra da çocuğunuzu da alıp kendi yolunuza devam edin.
Dediğiniz gibi konuşmaya da çalıştım hayır ben seni seviyorum sadece biraz bocaliyorum işim yoğun stresliyim anlayis goster gibi bahanelerle kabul etmiyor keşke kabul etse çok mutlu olurdum çok işime gelir ama maalesef

Dişarda ezilip evde kadini ezen bir erkek daha :KK53: gercekten nefret ediyorum gücünü sadece karisina yetirenden :silah: ne bicim bir ülkede yasiyoruz sanki elin oglunun hakaretini duymak zorundayiz :kızgın:

Dişarda ezilip evde kadini ezen bir erkek daha :KK53: gercekten nefret ediyorum gücünü sadece karisina yetirenden :silah: ne bicim bir ülkede yasiyoruz sanki elin oglunun hakaretini duymak zorundayiz :kızgın:
Haklısınız babam böyledir benim hiç istemezdim babam gibi biriyle evlenmeyi aynı huydalar:KK34:

Aslında nefret etmiyorum ama bende çok doldum sanırım ona karşı ondan size öyle yansidi
O kahvaltı kızım ve benim için di gelip yiyen kendisi ona hazİrlamasamda kiİma ve bana hazirlamam lazım

O erken gidiyor dedin. O kadar erken hazırlamak zorunda mısın? Yani o gitsin siz öyle kahvaltı yapın. Kızınız da erken kalkıyorsa sabahlari süt + musli hazırlayın. O gittikten sonra yumurtanizi kırar boreklerinizi isitirsiniz.

Back
X