Çıldıracağım, bu davranışı ona hiç yakıştıramadım.

Yarin olsun bi..
Sarhos olmadigi vakitlerde de bu sekilde size karsi tavirli dusunceleri var ise o zaman icabina bakarsiniz..
Iste o zaman endiselenin..
Simdi umursamayin..

Muhtemelen sızmıştır sizmamissa da usteleme o dönüş yapar. Annesi benim exxx sevgilimin annesi gibi değilse telefonuna cvp vermezse sıkıntı yapma

Beni korkutan da içinde saklı bir şiddet eğilimi olup olmaması. Neyse ki taksiye atlamışlar eve gidiyormuş. Umarım bir kereliğe mahsustur bu patlama. Bekleyip süreç içinde göreceğim mecburen. İnsan üzülüyor ya yine de.

Muhtemelen sızmıştır sizmamissa da usteleme o dönüş yapar. Annesi benim exxx sevgilimin annesi gibi değilse telefonuna cvp vermezse sıkıntı yapma

Ya beni güldürdün
Taksiye binmiş allahtan saçma sapan araç kullanmamışlar. Yani ne bileyim yanında alkol aldığımda böyle kavga falan çıkartmadı hiç daha önce ama her fırsatta kavgaya sarılacaksa ben yapamam. Çünkü kavgadan hoşlanmıyorum ve sakin sayılabilecek bir insanım. Bana çok ters.

Bundan sonra her eğlenmeye çıktığında kötü hissedeceğim kendimi. Umarım bu sorunumuzu çözebiliriz. Telefonla olmuyor ama güzelce anlatırım görüştüğümde. Benim için de değil kendisi için, bir gün bir kavgaya karışır boş yere başı belaya girer yazık değil mi.

Sevdiğim bir laf vardır, her zaman değil ama genelde doğrudur. "Sarhoşken söylenen her şey ayıkken düşünülmüştür" diye.
Şu sıralar normalin dışında sıkıntılı günler geçirdiğini söylüyorsunuz. Bu kadar sıkıntının üzerine bir de sarhoş olduysa ve mekanda tatsızlık başladıysa, her şey üst üste gelip o şekilde tepki vermiş olabilir.

Yarın akşamüstü gibi (adam kendine gelsin, akşamdan kalma olur şimdi :) ) etraflıca konuşursunuz. Ayık kafayla da bu davranışında hata görmüyorsa o sıkıntı işte.

Evet o lafa ben de kesinlikle hak veriyorum. Çok sıkmadan bir girizgah yaparım yarın. Görüştüğümüzde de açarım bu konuyu bakalım ayıkken ne düşünüyor, teşekkür ederim.

Evet o lafa ben de kesinlikle hak veriyorum. Çok sıkmadan bir girizgah yaparım yarın. Görüştüğümüzde de açarım bu konuyu bakalım ayıkken ne düşünüyor, teşekkür ederim.
Rica ederim, bir şey yapmadım ki :)

Umarım düşündüğünüz gibi tek seferlik bir şeydir de etkilemez ilişkinizi.

Yarın da çok üstüne gitmeyin, kafası kaldırmaz şimdi onun

Şöyle ki, aslında derdi olan insan kafa dağıtmak adı altında içse bile bastırdığı şeyler içtiğinde şıp şıp dökülüveriyor.
Olay eğlenceden, kafa dağıtmaktan çıkıp birilerinin kafasını dağıtmaya dönebiliyor yani :)
O yüzden bu sıkıntılı dönemde eğlence anlayışının "alkol almak" olması riskli.

Rica ederim, bir şey yapmadım ki :)

Umarım düşündüğünüz gibi tek seferlik bir şeydir de etkilemez ilişkinizi.

Yarın da çok üstüne gitmeyin, kafası kaldırmaz şimdi onun

Yok yok insanlık hali ama her sarhoşluğunda şiddete sarılacaksa terapi yolunu tutacak çünkü hayatımda bu kadar aksiyon yeter :)) Üstüne de gitmem tabii.

Katılıyorum. Neyse bir tatil falan iyi gelebilir, ama öncelikli beklentim ayıldığında "evet abartmışım, yapmamalıydım." diyebilmesi.

Sarhoş adama mantıklı olanı anlatmaya çalışmak nedir yahu anlarmı o
Birşey yapmaz merak etme canım

Sarhoş adama mantıklı olanı anlatmaya çalışmak nedir yahu anlarmı o
Birşey yapmaz merak etme canım

Lina zaten iyi ki buraya yazdım yoksa "ergen misin sen manyak mısın ne halin varsa gör" şeklinde manasız bir mesaj atıp konuyu çözümsüzlüğe itecektim. Burası ağlama duvarı gibi, topu göğsümde yumuşatıp öyle attım iyi durum şu an :)

Aferim sana aynen şimdi arama yarında üstüne giderek konuşma
Sakin kafayla zaten saçmaladığını anlayacaktır
Anne moduna geçip nasihat verme
Tekarlarsa bir hooppp dersin

Aferim sana aynen şimdi arama yarında üstüne giderek konuşma
Sakin kafayla zaten saçmaladığını anlayacaktır
Anne moduna geçip nasihat verme
Tekarlarsa bir hooppp dersin

Aşırı kolay sakinleşiyorum ya
Evine de gitmiş sakinleştirdim geçti gitti, umarım tekrarlamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…