Çıldıracağım şimdi gerçekten!

HarleyyQuinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2018
1.074
1.377
48
Merhaba hanımlar bugün küçüklükten beri yakın arkadaşım olan arkadaşım evime geldi düğünümde düğünümden önce hep yanımda oldu çok yakın arkadaşım zaten. Evlendikten beri ilk kez evime geldi.
Eşime dün dedim bana gelecek diye yarım saat otursun gitsin dedi neyse öyle neden dediğini anlamamıştım bugün arkadaşım geldi sürekli sürekli mesaj atıyor arıyor gitmedi mi gitsin artık diye yüzüm düştü arkwdaşım sordu arkadaşım da arkadaş dediysem kardeş gibi Ebru dedim bu böyle böyle diyor yanlış anlama kusura bakma ondan böyle dedim biliyorum zaten onun yıldızı benimle nedense hiç barışmadı dedi arkadaşımla eve yemek söyledik kız bana misafir geldi cebinden veriyor yemek parasını saçmalama olmaz öyle dedim sen misafirsin dedim yok laf eder şimdi dedi kinaye falan değil iyi biri dostum kardeşim zaten neyse 1.5 saat oturdu arkadaşım gitti ara ara yazıyorum eşime cevap vermiyor şimdi aradım markete gideceğim istediğin bişey var mı dedim gitme dedi neden dedim ben geleceğim birlikte gideriz dedi tamam dedim 1 saat oldu akşama yemek yapacağım nerdesin dedim gelmeyecek misin dedim yok ben yersem dışarıdan söylerim dedi bana ben de tamam o zaman yarın gideriz dedim o da iyi yazmış ne oldu niye soğuk davranıyorsun dedim neymiş onun sevmediği insanla onun evinde oturmuşum yemek yemişim onun sevmediği insana para yedirmişim ayıp bu senin dediğin ayıp dedim ben de sinirlerim zıpladı istersen senin benim sevmediğim insanlarla takılmana gelmeyelim dedim ben de kız kendi cebinden verdi yemek parasını bile dedim şimdi mesaj atıyor söylesene kimmiş o sevmediğin insanlar diye çıldıracağım ya ben haksız mıyım ?
O o kızı sevmeyebilir ama o kız benim öz kardeşim kadar yakın bana biz evlenmeden önce de çok yakındık onun için arkadaşlığımı asla bitirmem

Madem bu adamdan bu kadar rahatsızsın neden boşamıyorsun yahu .
Bunaldım.

Boşanında kurtulun birbirinizden.
Anlamıyorum hiç akşam eve gelecek yine hiçbir şey olmamış gibi sizin başınıza hiç geldi mi böyle arkadaşım ne kötü biri ne de eşim hakkında tek kelime konuşur

Ay ben Ebru'ya acıdım.

Ne kadar ayıp ne kadar gurur kırıcı misafirinize karşı.sizi çok kötü bi duruma düşürmüş.ne ki kızla derdi.kıza yemek yedirdin falan yaptığı hesaplara bak ben bile sinirlendim şuna.taviz vermeyin bu adama

Ne kadar saygısız bir adam eşiniz ya. Gittiğim yerde ev sahibi bana “eşim seni istemiyor” diyecek bende o eve bir daha adımımı atacağım. Niye bu kadar yüz verdiniz ki eşinize? Bi tek onun evi mi orası?
Ben yüz vermedim o kendisi bu yüzü buldu zaten eve hiç benim misafirim gelmiyor ki hep onun çevresi evlendi evleneli 2 kere kendi tarafımdan misafir geldi çok üzüldüm gerçktn

Hastalıklı sorunlu bir tip eşiniz
Gerçek dostmuş arkadaşınız buna bile göz yumduysa eşinizden bile daha yakın size
Gerçekten arkadaşım bile demiyorum ona o çok yakın benim için eşimin hiç böyle yakın arkadaşı yok onu falan kıskanıyor herhalde

Bu kadar gıcık olmasının net bi sebebi var mı? Yaptığı çok saygısızca. Ne ayıp

Neden istemiyor

Arkadaşın onun kafasındaki ideal
Kadın tipine mi uymuyor amaç sizi yalnızlaştırmak mı

Bir de ben sizi başka şehre gelin gittiniz sanmıştım aynı şehirde Adamı ve ailesini bu kadar tanımadan evlenmen de ilginç

Yazık yaaa ebruuuuu gelmesin sana. Eşinin bu şekil davranması çok acayip psikoloğa falan görünsün bence

Sevmemesinin sebebi ne? Mutlaka bi sebebi olmalı. İnsan durup dururken bi insana karşı böyle olamaz yani çok saçma.

Neden istemiyor

Arkadaşın onun kafasındaki ideal
Kadın tipine mi uymuyor amaç sizi yalnızlaştırmak mı

Bir de ben sizi başka şehre gelin gittiniz sanmıştım aynı şehirde Adamı ve ailesini bu kadar tanımadan evlenmen de ilginç

Yazık yaaa ebruuuuu gelmesin sana. Eşinin bu şekil davranması çok acayip psikoloğa falan görünsün bence
Evlenmeden önce melekler olan kayınvalide koca değişti işte ben eşimden böyle şeyleri hiç beklemiyordum

Back
X