Çıldırazaam

tövbe estağfurullah kız allahtan iyimi bilicez ne zaman ölceğimizi deme öyle şeyler yok yok sen baya dolmuşsun

eşinin aktivitelerine sende dahil olamaz mısın uymuyo mu sana tam olarak neler bilmiyorum ama

evt benim, nickimi degistirdim
evt anliorum seni aslinda senin dunyan esin derken sunu kastetmistim, sen esinle vakit gecirmeyi seven bi insansin anladigim kadariyla, onunla gezmek, onunla spor yapmak, onunla sinemaya gitmek, onunla kitap okumak hepsi kocanla yapilinca daha eglenceli senin icin di mi? bu hobilerle butun zamanini doldurmak yerine en azindan bi kismini da onunla doldurmayi, onun da butun vaktini kendi faaliyetlerine harcamasi diil de bi kismini da sana ayirmasini istiosun. cok da haklisin bence, can sikici bi durum. bi konuya da yazmistim dun, adam senede bir arkadaslariyla yurtdisi gezisine cikicakmis da nisanliyken anlasmasini yapiomusmus bekar gbi yasiycaktiysaniz evlenmeseydiniz arkadas derler adama
peki bu konuyu esinle paylasio musun, tepkisi ne oluo paylasiosan?

kiz sen hamilesin de haberin mi yok yoksa

iş kolik bir insan ile beraber olmak zor...sürekli bir şeylerle uğraşır durur. onu beklemeyin kendiniz için bir şeyler yapın.spor,kurs,iş başvuruları vs. onu beklediğinizi biliyorsa tabi ki içi rahat memnun ama siz onu beklemeyip kendinize yeni uğraş bulduğunuz da bakalım nolucak.

Acaba esin yeterince olgun mu değil? Bekarligin tadina mi varamamis acaba?

Bilmiyorum ki, evlendiğimizde o 28 indeydi. Evlenelim istiyordu, okulumun bitmesini filan bekledi yani okul biter bitmez nişan yapalım diye ısrarcıydı da. Muhtemelen annesiyle olan hayatı gibi olacak sandı evliliği. Belkide hala olgun değildir yeterince bilmiyorum.

Esinin burcu ne merak ettim gercekten cok zor insan muhabbet etmek istiyo gezmek istiyo esiyle obur turlu ev arkadasi gibi

aynen, ev arkadaşı :) Arada takılıyoruz ev arkadaşımla ama hakkını yemeyim bak Aslan burcu

eşinin aktivitelerine sende dahil olamaz mısın uymuyo mu sana tam olarak neler bilmiyorum ama

Çoğu aktivitelerimiz uymuyor canım, uyanlara gitmeye çalıştım ama çoğu zevkimizde ortak değil herifle. Onla olacam diye sıkıldığım şeyleri yapar oluyorum bir zaman sonra :) Hobi kurslarının anasını ağlattım :) İş desen bir ara buldum çalıştım kötü bir durumla ayrılmak zorunda kaldım. Ay gerçekten doldum bu ara saçmalıyorum işte

Aynen ama sen onun annesi değilsin.

ay allahım sana hayırlı bi evlat nasip etsinde kurtul içine düştüğün bu boşluktan inşallah

Paylaşıyorum evlendiğimiz ilk günden beri :) Çünkü ilk günden beri sıkıntımız o adam bekar gibi yaşamaya devam ediyor ve evet dediğin gibi ben onunla olmayı tercih ediyorum. Yalnız kalmaktan hoşlanmıyorum. Oysa sürekli kendi aktivitelerini tercih ediyor. Benim onun kadar çevrem de yok burda. İstesem de o kadar başka insanlarla vakit geçiremiyorum. Kadınlar hem daha yoğunlar hem her gün dışarda gezsem tozsam bu sefer milletin ağzına laf. Bilirsin.
Paylaşıyorum ama haklısın düzeleyim diyip düzelmiyor. Biraz azaltıyor sonra ben ses çıkartmayınca aynen devam. Bende devamlı benle ilgilen diye yalvarmıyorum tabiki. Dün akşam en son kendine meşgaleler bul bana sarmaya getirdi konuyu. Asla tenisinden derneğinden vs inden ödün vermeyeceğini söylemiş oldu. O zaman asıl sıkıntıyı çocuk olunca yaşayacağız demek ki dedim. Çünkü şimdi bende kendimi sürekli dışarlarda oyalayım ama çocuk olsa mecburen evde olucam mecburen onunda ilgisini yardımını bekleyeceğim çünkü ailem uzakta ve onun ailesinden yardım istemem ben.
Bence zaten o çocuk istemiyor. O kadar sosyal hayatı varki çocuk ayak bağı olacak farkında, pskolojik olarak istemiyor gibi geliyor bana. Ay öyle yaz yaz bitiremiyorum baksana :)

Aynen ama sen onun annesi değilsin.

İlk evlendiğimizde çok kurdum bu cümleyi, ben anan değilim diye diye bir şeyleri yonttum bir şeyler hala aynı.
Hayırlısı artık çok tşk ederim yorumların için <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…