tövbe estağfurullah kız allahtan iyimi bilicez ne zaman ölceğimizi deme öyle şeyler yok yok sen baya dolmuşsunYaa ne güzel. Bizim çocuk olmuyor dört sene oldu sayılır alışamadım hala. Bebe olsaydı bende alışırdım herhalde. Dört senedir edindiğim hobinin sayısını unuttum sosyal hayatın dibine vurdum. Yok . Böyle filmin sonuna gelmişim gibi hissetiyorum. Ölmem gerekiyormuş sanki artık. Film boşa dönüyormuş gibi
Yada cast akıyor şuan bende, öyle bir kötüyüm. Hayır olsun sonu.
eşinin aktivitelerine sende dahil olamaz mısın uymuyo mu sana tam olarak neler bilmiyorum amaHaftasonu beyfendi kendine çalışıyor. Sporu, derneği ve de kursu var. Şaka gibi ya. başka birinin konusu olsa mal bu kadın derdim kendi kendime kocasının aktivitelerine göz yumuyor diyeama yaşarken öyle olmuyor adam gitmek istiyor yapmak istiyor bende yanımda mutsuz dursun istemiyorum evlendik diye hayatlarımızı sabote edelim istemiyorum ama ben her seyımı degıstırdım evlenerek aılemden uzaga geldım bır cok sey feda ettım ama o hiç. Annesi bile üst sokagımızda oturuyor okadar. Sureklı aılesıyle alakalıda fedakarlıklar yapıp durdum su dort senede ama bıktım artık gerçekten.
Birşeyler planlamaktanda beklemektende yoruldum. Sevmıyormuyum hayır sevıyorum bılıyorum ama katlanamıyorum artık sanırım.
evt benim, nickimi degistirdimAyşeee sensin dimi :) Eh insanız be yavrucum :) Efkar basıyor tabi arada.
İnan bana benim dünyam eşim değil hatta bence ben eşinin sosyal hayatına bu kadar çok tahammül eden yegane bir insanımBenim kendime göre çok fazla hobim meşgalem vs var. Hiç bir zaman boş duran bir insan olmadım, evde olduğumda da çalışırken de hep aktiftim. Fakat artık fiziksel yalnızlığa katlanamıyorum sanırım. Her şeyin sonunda bu evde oluşuma, bebeğin olmayışına, işsizliğime, her şeye karşı tahammülsüzüm.Hayat enerjim bitti.Bunların yanında bu adamın bu kadar mutlu ve kendi hayatında oluşuna katlanamıyorum. Ben onunla evlenerek her şeyimi değiştirdim. Şuanda mutsuzum ve ona bağlıyorum sanki evlendiğim için, bu şehre geldiğim için böyle şeyler yaşıyormuşum gibi hissediyorum.
Ah bilemiyorum. Hayat çok zor :)
Onu da yapıyorum zaten ama ben kendi hayatıma bakınca adamın daha çok işine geliyor sonuçta ona sarmıyorum. Sanırım evlenip hayatımı değiştirmiş olmamı fedakarlık olarak görmem hata. Yedik bi b.k katlanıcaz
iş kolik bir insan ile beraber olmak zor...sürekli bir şeylerle uğraşır durur. onu beklemeyin kendiniz için bir şeyler yapın.spor,kurs,iş başvuruları vs. onu beklediğinizi biliyorsa tabi ki içi rahat memnun ama siz onu beklemeyip kendinize yeni uğraş bulduğunuz da bakalım nolucak.Kızlar,
Çıldırazaam hakkaten.
Benim dumkof kocam, bütün haftasonunu yine dernekte çalışarak geçirdi.
Bu akşam sözde plan program yaptık.
Dışarda takılacaktık! Amaa babası aradı bir işleri varmış onu halletmeye gittiler gelmedi bu saat oldu.
Biraz öncede ablası aradı beni babamın doğumgününü kutluycaz gelmelisiniz diye.
Şimdi ben kocamın saçlarını tek tek yolmak suretiyle etlerini didiklemek istiyorum.
İçimde şuanda kaynayan bir volkanizma var püskürtücem alevimden tüm şehir yanacak kül olacak!
İşssiz kaldığımdan yine eve tıkılı kaldım ve bu adamla bir ömür geçiremiycem sanırım ben.
Onun derneği, sporu, işi gücü. Bir sn telefonu çalmadan durmaz, bir saniye watsaptan yazışmadan duramaz. Ya iş arkadaşıdır ya spor ya dernek. Eve gelir işten kafasını kaldıramaz.
Bıktım gerçekten. Hayattan hiç zevk almıyorum. Hiç bir şey mutlu etmiyor artık beni.
Hayata dair bir amacım yok. Hevesim beklentim yok.
Bir şeylere hevesleniyorum onlarda illa ki elimde kalıyor bir şekilde.
Karşıdan bakanlar için hayatım mükemmel. Ya bana sorun bakalım bi.
Çok mutsuzum.
Gerçekten azıcık inancım olmasa artık yaşamayı düşünmezdim. Öyle kötü öylesine b.ktan bir durumdayım.
Ben normal değilim sanırım artık :)
Acaba esin yeterince olgun mu değil? Bekarligin tadina mi varamamis acaba?
Esinin burcu ne merak ettim gercekten cok zor insan muhabbet etmek istiyo gezmek istiyo esiyle obur turlu ev arkadasi gibi
eşinin aktivitelerine sende dahil olamaz mısın uymuyo mu sana tam olarak neler bilmiyorum ama
Aynen ama sen onun annesi değilsin.Bilmiyorum ki, evlendiğimizde o 28 indeydi. Evlenelim istiyordu, okulumun bitmesini filan bekledi yani okul biter bitmez nişan yapalım diye ısrarcıydı da. Muhtemelen annesiyle olan hayatı gibi olacak sandı evliliği. Belkide hala olgun değildir yeterince bilmiyorum.
O da olmazsa insan kafayi yeraynen, ev arkadaşı :) Arada takılıyoruz ev arkadaşımla ama hakkını yemeyim bakAslan burcu
Iyyyy aslan erkegi :-( Hiç sevmem ve cidden çok sosyal oluyorlar.aynen, ev arkadaşı :) Arada takılıyoruz ev arkadaşımla ama hakkını yemeyim bakAslan burcu
ay allahım sana hayırlı bi evlat nasip etsinde kurtul içine düştüğün bu boşluktan inşallahÇoğu aktivitelerimiz uymuyor canım, uyanlara gitmeye çalıştım ama çoğu zevkimizde ortak değil herifle. Onla olacam diye sıkıldığım şeyleri yapar oluyorum bir zaman sonra :) Hobi kurslarının anasını ağlattım :) İş desen bir ara buldum çalıştım kötü bir durumla ayrılmak zorunda kaldım. Ay gerçekten doldum bu ara saçmalıyorum işte
bendensin ayatcımIyyyy aslan erkegi :-( Hiç sevmem ve cidden çok sosyal oluyorlar.
evt benim, nickimi degistirdim
evt anliorum seni aslinda senin dunyan esin derken sunu kastetmistim, sen esinle vakit gecirmeyi seven bi insansin anladigim kadariyla, onunla gezmek, onunla spor yapmak, onunla sinemaya gitmek, onunla kitap okumak hepsi kocanla yapilinca daha eglenceli senin icin di mi? bu hobilerle butun zamanini doldurmak yerine en azindan bi kismini da onunla doldurmayi, onun da butun vaktini kendi faaliyetlerine harcamasi diil de bi kismini da sana ayirmasini istiosun. cok da haklisin bence, can sikici bi durum. bi konuya da yazmistim dun, adam senede bir arkadaslariyla yurtdisi gezisine cikicakmis da nisanliyken anlasmasini yapiomusmusbekar gbi yasiycaktiysaniz evlenmeseydiniz arkadas derler adama
peki bu konuyu esinle paylasio musun, tepkisi ne oluo paylasiosan?
Aynen ama sen onun annesi değilsin.
Valla burcları hiç bilmiyorum öylemi oluyo bu versiyonlar gıcıklar yaaIyyyy aslan erkegi :-( Hiç sevmem ve cidden çok sosyal oluyorlar.
sen ne burcusun merak ettim bakValla burcları hiç bilmiyorum öylemi oluyo bu versiyonlar gıcıklar yaa
O da olmazsa insan kafayi yer
sen ne burcusun merak ettim bak
seninle yükselenimiz aynıymışBen başak burcuyum ama yükselenim aslan. Bana sen daha çok aslan gibisin derler.
Başak görünümlü aslanım desem yeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?